Short-cuts til mine sider:

24. dec. 2012

I aften er det juleaften ... Der er længe, længe til!

Og hvis dine utålmodige børn ikke er stillet tilfredse med timers juletv på samtlige kanaler (!) så kan jeg på det varmeste anbefale at du dribler forbi www.malbogen.blogspot.com, hvor der er læssevis af lækre, GRATIS malbogssider, som ungerne kan forlyste sig med, mens du slaver i køkkenet ... Eller måske maler med! ;-)

De allerbedste julehilsner fra Brilleting med tak for alt det skønne i året der gik og de allerbedste for det kommende til jer allesammen!

20. dec. 2012

Inspireret

Jeg kender en dejlig pige som fyldte 5 år d. 13. december. Derfor var hun Luciabrud i sin (og Davids) børnehave. Efter at have set deres Luciaoptog var jeg SÅ inspireret at jeg gik hjem og lavede denne gave til pigen! Hun fik den igår, efter igen at have gået Lucia til julegudstjenesten i kirken!
Synes lige I skulle se den!

17. dec. 2012

Vinderen af julebloglotteriet er:

(... som elsker hyggen allermest ved julen! ♥ ENIG!)



Stort tillykke med gevinsten! Skynd dig at sende mig en mail med din adresse, så jeg kan sende dit nissesamlesæt så hurtigt som muligt! Og lad mig vide hvilken farvesammensætning du helst vil ha'!

Tusind tak til alle jer der havde lyst til at deltage, og endnu engang tak for alle de julestemnings-bringende kommentarer som har fået mange smil frem på mine læber og skabt meget varme i mit julehjerte!


13. dec. 2012

Nydelse!

Jeg bliver helt glad i låget af de mange dejlige, hyggelige, søde og livsbekræftende kommentarer til mit bloglotteri! Hvis du skulle rammes af decembersløvsind eller sågar dårligt humør, så kan jeg VARMT anbefale at du kigger på mine skønne læseres kommentarer, eller måske lægger én selv!



Og så glædelig Luciadag, 
og dejlig december-snart-weekend til jer alle derude!

9. dec. 2012

Et lidt anderledes juletræ!

Som lovet vil jeg nu vise jer nogle af de andre ting, som jeg købte hos Helle i sidste weekend! Jeg har 'installeret' dem på mit mini-juletræ (som jeg har valgt at kalde det!) som pynter hele december i min stue! Der er også 3 af sidste års ophæng fra Helles hånd, og man kan vel godt sige at jeg så småt er ved at lave en samling!
Skønhed, hygge, julestemning og tændte lys!  Lovin' it!









Den lækre Punk Angel og katten med stribet hale er fra sidste år (+ et lille ophæng, som jeg desværre ikke fik med på de mange billeder), og 'lys'-ophænget samt det fine årsophæng - sokken, som kun er lavet i 10 eksemplarer! - er fra i år!
Jeg aner bestemt en tradition, og kan ikke sige mig fri for allerede nu at glæde mig til at føje flere dejlige Helle-ophæng til mit - lidt anderledes - juletræ!

8. dec. 2012

Jule-Bloglotteri!

Jaaaaaah - det er jul, og vi skal ha' gaver, skal vi!! Og dét er der naturligvis også nogle af mine fantastiske læsere der skal, mens vi venter på jul og på mit lovede bloglotteri i januar, i anledning af mine 500+ læsere!!
¨
I den anledning sætter jeg gang i et lille bloglotteri!



For at deltage skal du: skrive en besked herunder,
hvor du skriver hvad du elsker ALLERMEST ved julen 
- jeg vil jo rigtig gerne sende gaver til folk
som er i rigtig dejligt julehumør! 
Særligt fordi gevinsten er: ET NISSESAMLESÆT med 3 af mine årsnisser!

Samlesættene fås i 2 udgaver, hhv. GUL-ORANGE-RØD og GRØN-BLÅ-LILLA! Skriv gerne hvilken slags du foretrækker!
... og hvis du ikke er blogger, så også meget gerne din mail!

Det giver ikke ekstra lodder at sladre til andre om mit bloglotteri, at linke med billedet i sit sidepanel eller at dele nyheden på Facebook, men IH hvor bliver jeg glad hvis du gør! Brug gerne billedet ovenfor!

Jeg trækker præmien d. 17. december, så man kan nå at få samlesættet, få samlet det og stadig få lidt glæde af det inden julen (alt for hurtigt) er overstået!

... og tænker du at du bare SÅ gerne vil eje et samlesæt eller hele 2,
 så kig forbi Brilletings Blogbiks, hvor de kan købes for kun: 125,- kr. + porto!

7. dec. 2012

SÅ smukt!

Er kruset, som jeg byttede mig til sidste weekend, da jeg var på Trapholt! Helle D, som laver det smukkeste keramik jeg nogensinde har set (!), gik nemlig med til at lave et SUPER-smukt krus kun til mig! Og nu har jeg fået det, og SE bare lige her, hvor lækkert det er!






Jeg ELSKER mit krus, som er blevet brugt flittigt i dagene med halsbetændelse!! Det hjalp lidt på det hele at have noget smukt at se på!!


Det blev også til denne ufattelig smukke lysestage, som jeg også allerede er stor fan af!





Og de øvrige køb hos Helle viser jeg frem på søndag! Der bliver julestemning for alle pengene, så glæd jer! ;-)

Og husk at kigge med i morgen, hvor jeg sætter gang i et lille jule-bloglotteri!

6. dec. 2012

Altså - JAAAAAH!

Utroligt som ting kan vende, og gå fra at være øv til at være totalt WOW! Sådan er min dag lidt idag! Hør bare hér:


  • Min halsbetændelse er (ENDELIG) på retur, og jeg kan raskmelde mig til i morgen! Jeg SAVNER mine skønne dagplejeunger, og glæder mig til at julehygge med dem og deres forældre i morgen eftermiddag!
  • Skønne, søde og enormt dygtige Emilie - min "partner in crime" - er blevet færdig med sin del af vores bog (altså, dén som Emilie har skrevet, og jeg har fået lov (!) til at lave tegninger til!)! Jeg har haft fornøjelsen af at læse den igennem inden den røg til forlaget igår, og hvis du er dansklærer på mellemtrinnet kan du godt begynde at glæde dig til Emilies TONSVIS af geniale tilgange til grammatikindlæring! (Tillykke med endt knokling, dejlige Emilie!!)
  • Jeg har nu 500 ... ja, du læste rigtigt: 500 læsere! Hele 500 mennesker som - på ét eller andet tidspunkt - har tænkt, at de havde lyst til at læse med på hvad jeg skrev! Det er FOR VILDT! Jeg har derfor planlagt et bloglotteri, som slutter engang i januar ... men da jeg ikke har fået fingre i præmien endnu, så må I jo vente ...
  • ... EJ, pjat! Jeg laver da bare et andet bloglotteri mens vi venter på præmien! Skal vi ikke sige at jeg starter et JULE-bloglotteri op hér i weekenden?!! Hæng på, så kommer der mere info på lørdag!!
  • Jeg fylder idag varer i blogshoppen, så nu kan du endelig se hele min jule-kollektion 2012! ;-)
  • Og de næste dage kommer der et par farvestrålende indlæg med skønheder som jeg købte på sidste weekends julemarkeder!
  • Og så blev jeg SÅ glad da jeg faldt over nogle nisser, som jeg har tegnet sidst jeg var på Livsstilscenteret - det kunne måske være at de snart kommer på bloggen som maleark! De dejlige børn derude skal da ha' noget at få ventetiden op til jul til at gå med! ;-)

HA' EN LÆKKER DAG!

3. dec. 2012

Jeg er ikke pylret!

Det sagde lægen selv, da hun havde kastet et blik på min betændte hals! Så nu ligger jeg i min seng, siger AV når jeg synker, og trøster mig med at lægen siger at jeg ikke er pylret!

Vi 'ses' når jeg er friskere, med masser af billeder af smukke ting, fra mindeværdige (!) julemarkeder!

1. dec. 2012

Krybbespil - JULEN 2012

Idag er jeg klar til at tage til Trapholt, hvor der - som nævnt i det sidste indlæg - er julemarked! Med mig bringer jeg 'frugten' af laaaaang tids arbejde: prototypen til mit krybbespil, som Helle skal have! Glæder mig til at se om de lever op til hendes forventninger da hun startede projektet for et års tid siden, da vi mødtes på julemarked i Horsens!

Planen er, at man i år kan købe 2 sæt til krybbespillet - Den Hellige Familie og De Vise Mænd! Og næste år kommer der så flere til - formentlig nogle hyrder og dyr ... og måske en engel!? Jeg overvejer stadig om de skal kunne købes som DIY eller om jeg syr dem færdige, men satser på at de kommer på min blogshop om nogle dage! Jeg har liiiiige et par bestillinger som skal færdiggøres først! :-)


Den Hellige Familie - Det lille Jesusbarn kan tages af, og skiftes ud med honninghjertet på billedet nedenfor, hvis han har brug for at ligge lidt! (han, og honninghjertet, er sat fast med velcro!)

Maria med "Halleluja-honninghjertet"!

De Vise Mænd, klar til at overbringe deres (jule-)gaver til det lille Jesusbarn!


Krybbespillet er - som mine øvrige softies - syet i bomuld, og 'trykt' med tekstiltransfer. Derefter er de fyldt med pudefyld, så de tåler vask!
De  kan holde til små pilfingre, og er derfor optimale til dramatisering og leg!

Desuden kommer både Den Hellige Familie og De Vise Mænd som julekort, med lækre, pastelfarvede baggrunde!

Ha' en helt fantastisk 1. december!



Related Posts with Thumbnails