Short-cuts til mine sider:

8. dec. 2012

Jule-Bloglotteri!

Jaaaaaah - det er jul, og vi skal ha' gaver, skal vi!! Og dét er der naturligvis også nogle af mine fantastiske læsere der skal, mens vi venter på jul og på mit lovede bloglotteri i januar, i anledning af mine 500+ læsere!!
¨
I den anledning sætter jeg gang i et lille bloglotteri!For at deltage skal du: skrive en besked herunder,
hvor du skriver hvad du elsker ALLERMEST ved julen 
- jeg vil jo rigtig gerne sende gaver til folk
som er i rigtig dejligt julehumør! 
Særligt fordi gevinsten er: ET NISSESAMLESÆT med 3 af mine årsnisser!

Samlesættene fås i 2 udgaver, hhv. GUL-ORANGE-RØD og GRØN-BLÅ-LILLA! Skriv gerne hvilken slags du foretrækker!
... og hvis du ikke er blogger, så også meget gerne din mail!

Det giver ikke ekstra lodder at sladre til andre om mit bloglotteri, at linke med billedet i sit sidepanel eller at dele nyheden på Facebook, men IH hvor bliver jeg glad hvis du gør! Brug gerne billedet ovenfor!

Jeg trækker præmien d. 17. december, så man kan nå at få samlesættet, få samlet det og stadig få lidt glæde af det inden julen (alt for hurtigt) er overstået!

... og tænker du at du bare SÅ gerne vil eje et samlesæt eller hele 2,
 så kig forbi Brilletings Blogbiks, hvor de kan købes for kun: 125,- kr. + porto!

39 kommentarer:

 1. Det jeg elsker allermest ved julen er hyggen. Jeg får set min familie og får en masse nye minder, man kan tage med sig videre i livet. Så bliver det jo ikke bedre.

  SvarSlet
 2. Så flott julegive away!
  Det jeg er mest glad i i julen, er forberedelsene av mine 'førjulsposer' til venner og familie. De inneholder små julegodterier og små gaver jeg har laget.
  Siri

  SvarSlet
 3. Det er stemningen, julemusikken, julelys og hyggen.

  Der er bare en hel særlig følelse i forbindelse med julen :)

  Er nok mest til rød, orange, gul versionen,

  SvarSlet
 4. Glade børn! (Ikkedeforkælede møgunger der også er)

  SvarSlet
 5. Nærvær, hygge og julegodter - og hvis jeg er heldig - knirkende sne.
  Vil meget gerne vinde det GRØN-BLÅ-LILLA

  SvarSlet
 6. Det bedste jeg ved er samværet med familien,pynten, maden og naturligvis gaver, både store og små :)
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde så vælger jeg rød-orange-gul-versionen :)

  SvarSlet
 7. Det allerbedste ved julen er at se ungernes glæde og forventning, så bliver man næsten selv et barn igen. De tre nisser jeg har købt pynter alkerede, men vi kunne sagtens bruge flere, måske i de andre farver, de er bare så skønne
  Kh Mia

  SvarSlet
 8. Det allerbedste ved julen er for mig samværet og hyggen med familie og børn :) Og julemaden selvfølgelig også :)
  Jeg vil gerne vinde den rød-orange-gule version

  SvarSlet
 9. At kunne holde helt fri og komme ned i gear - hyggebagning, tid til at nyde maden, venner/familie rydde op i gemmerne, få sorteret ud - og starte et nyt år på en helt frisk. At gå fra mørkt efterår til sne, der lyser landskabet op. At kælke, bygge snemænd, og give sønnen en "vasker".

  SKulle vi være heldige - overlader vi valget af farver til dig.

  SvarSlet
 10. Jeg elsker mørket, de levende lys, hyggen, at bage, at lave leverpostej, at være samlet med ungerne, at min mand har flere fridag i træk, farverne, stemningen osv

  Jeg ønsker mig rød-orange-gul

  SvarSlet
 11. Svært spørgsmål - for hvad er der IKKE at elske ved julen???

  Jeg er dog nok allermest glad for glæden... Den fylder meget, og selv synes jeg at jeg altid har lidt lettere til smil i December, end jeg har i resten af vintermånederne...

  Hvad angår farven - så er jeg aldeles ligeglad :0) Bare jeg får nogle af de små nuttetheder

  SvarSlet
 12. Åh jeg elsker allermest er at finde og lave de helt rigtige gaver til min familie og at have tid sammen med dem jeg holder af:-)

  SvarSlet
 13. Jeg elsker allermest mørket med nærvær i stearinlysenes skær, hygge med familien og tid til at tænke over året der gik og året der kommer, at være taknemmelig og opmærksom på at vise dem der står dig nær at du elsker dem. Julen er hjerternes fest ikke sandt? Jeg ville elske den gule, orange og røde model :-)

  SvarSlet
 14. jeg elsker juleaften når vi har spist og er færdige med at pakke gaver op og dagen har været dejlig så er jeg glad og finder en ro i mig :)

  jeg er med :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 15. Hyggen! Det er som om at der bliver hygget ekstra meget når det er jul og den elsker jeg.

  SvarSlet
 16. Den bedste ved julen er den specielle hygge, man bare ikke kan finde i de 11 andre måneder af året :-)

  Vil helst vinde blå-grøn-lilla

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Det bedste ved julen er at være sammen med dem man elsker og 2011 var sidste år vi alle var samlet inden min bror døde...det er jeg SÅ taknemlig over og tænker tilbage på den jul med hjertet fuld af kærlighed...så min jul var dejlig og nu har den fået et stort taknemlighedselement, der bare gør den endnu bedre og fredfyldt :-)
  Farvevalget er jeg ligeglad med, de er skønne begge kombinationer :-)

  SvarSlet
 18. jeg kunne godt tænke mig grøn/blå/lilla

  jeg elsker at være hos mine forældre da huset er præcis det samme hver jul. pynten har faste pladser og trditionen er de samme år efter år så det minder SÅ meget om jul da jeg var barn

  Kirsti_mt@hotmail.dk
  kig forbi min accessories.dk giveaway med 8 præmier og del gerne din egen giveaway på facebook siden
  danske giveaways her

  SvarSlet
 19. Åh, en fin giveaway :) Det jeg elsker ved julen er mange ting :) Det er bl.a. at sidde indenfor i varmen med varm kakao, starinlys og lave kreative sysler mens sneen daler udenfor, den særlige stemning jeg synes der er når man går nede i byen og skal finde den helt rigtige gave, hyggen og nærværet med familie og venner. Juleaften, hvor nogle er ude i køkkenet og det dufter af alt julemaden og hvor er alle nede i gear og der hygges med maden og gaveudpakningen.. Og så glæder jeg mig allerede til næste år, da den vil være noget særligt fordi vores dreng skal opleve sin første jul :D

  Er nok mest til den Blå-Grønne-Lilla version :)

  SvarSlet
 20. Det jeg elsker allermest ved julen er når alle de fine julelys i landskabet tændes, mørket sænker sig og det er ren magi at gå en aftentur. Allerhelst i snevejr. Se det er jule for mig.

  Og så de skønne sysler med hjemmegjorte julegaver, og ikke mindst udtrykket hos modtagerne når pakkerne åbnes.

  Jeg er vild med begge kombinationer, så ingen præferencer her.
  Hilsen
  Helle Sandby

  PS: Har desværre ikke selv en blog, hvor jeg kan sladre:-)))

  SvarSlet
 21. At skulle skrive, hvad jeg elsker allermest ved julen synes jeg er rigtig svært, at svare på. Der er bare så mange ting jeg kunne nævne, men skal jeg nævne en vil jeg sige: at være taknemmelig for mine to børn og min mand og være med til, at give dem den bedste jul de kan tænke sig - for det har de fortjent. De har nemlig også været der for mig, da jeg måske ikke synes, at julen var det fedeste i verden. Nissesamlesættet vil være skønne uanset farve - de er herlige

  SvarSlet
 22. Jeg Ælsker at hygge med dem jeg holder af, hygge hygge og så liiige lidt mere hygge (0:

  SvarSlet
 23. Vi dansker hygger hele året rundt men i december hygger vi bare endnu mere.. Husker hinanden i denne her dejlige tid :) jeg elsker bare juletiden!

  Glædelig anden advent om 20 minutter ;)

  (Blå-grøn-lilla)

  SvarSlet
 24. Min mor, far og lillesøstre bor i England, tæt på Manchester og min lillebror i Randers og det jeg ELSKER ved julen er at vi altid finder tid til at se hinanden. Lige meget om det bare er en weekend i december eller juleaften eller til julefrokost - ses det skal vi, og i år skal vi holde jul sammen og jeg GLÆDER mig!!! :) Min yndlingsfarve er lilla og det ville da være perfekt hvis 3 af dine årsnisser kan fejre julen sammen med mig og min familie.
  *krydser fingre*
  Glædelig jul!
  Mvh. Pennie

  SvarSlet
 25. Jeg elsker alt det røde, det tilfældige, det hyggelige, det søde og især den 24 dec. De rødslige farver er mig i december;O)

  Tjek http://glambaekdesign.blogspot.dk/2012/09/flagdage.html

  SvarSlet
 26. Det jeg elsker allermest ved julen er STEMNINGNEN. Hele hyggen og forventningen omkring hele julemåneden. Er vild med dine ting og har faktisk først for nyligt fundet vej til din blog. Drømmer om det grønne-blå-lilla sæt:-)

  SvarSlet
 27. Det allerbedste ved julen er når der kommer sne uden for, fordi så kommer alle mennesker ned i gear. Bilerne kører langsomt, cykler kører langsomt, folk viser særligt hensyn og gearer udadtil ned midt i alt julestressen :) Jeg vil foretrække gul-orange-rød. 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 28. Sikke en skøn giveaway :)
  Det jeg elsker allerbedst ved julen er hyggen, stemningen og alt det man kan pynte op og så se når det har sneede udenfor - det giver sådan en god julestemning :)

  Hvis jeg er vinderen, så kunne jeg godt tænke mig grøn,blå og lilla sættet.  SvarSlet
 29. Det bedste ved julen er at være sammen med familien. Vi bor spredt ud over Danmark så vi stornyder juledagene sammen med komprimeret hygge og god mad:) hvis jeg er så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig blå, grøn, lilla. sofie_steens (a) hotmail.com

  SvarSlet
 30. Jeg vil meget gerne være med og kunne godt tænke mig den i grøn, blå og lilla.
  Det bedste ved julen er helt sikkert at være sammen med ens dejlige familie og ikke mindst hyggen.

  Har du forresten deltaget i min giveaway?

  SvarSlet
 31. Det bedste tidspunkt ved julen de sidste ti år har været, når jeg har afsluttet min juletjans med at spille i kirke. Vi slutter med Glade jul, hvor de elektriske lys i kirken bliver slukket i de sidste vers - det er meget stemningsfyldt. Derefter ønskes glædelig jul til de næsten 200 deltagere, hvorefter jeg sætter mig ind i bilen for at køre hjem til and og hygge. Jeg har god samvittighed over at have gjort noget godt for andre, har nydtjulemusikken - og forventningens glæde over tanken om en dejlig aften med familien er stor. Det er simpelthen årets højdepunkt!

  SvarSlet
 32. Sikke et skønt lotteri, du har stablet på benene, Jane. Jeg elsker allermest mørket udenfor og lysene på træerne og de levende lys i vinduerne. Og så er det fantastisk hyggeligt, at klippeklistre i julen - og så mange glade aftagere:-)

  SvarSlet
 33. Jeg elsker hyggen! Både hjemme og på arbejdet. Kunderne har god tid og er i godt humør. og er der noget bedre end at hygge med familie og venner med bagning, klippe/klistre og juledekorationer?? Man kan jo bare hele året... men det bliver bare ligesom ikke til så meget.... Jeg kunne nemt bruge de grøn blå nisser :-)

  SvarSlet
 34. jeg ville gerne have GUL-ORANGE-RØD nisserne ! :)

  Det jeg elsker mest ved julen det er den, hyggelige stemning der er alle steder! når man går i de fleste gå-gader rundt om i landet er der lyskæder og gran ved butikkerne, når der ligger sne på gader og man kan mærke at alle suser lidt afsted for at nå alle julegave indkøbene! Når man minder og bliver mindet om at der er hjerternes tid, og man skal være gavmilde mod andre!

  Det er lige som om der bare bliver hygget meget mere i julen end på andre tidspunkter af året, jeg elsker følelsen af at have været ude og gå tur med min søde hund, hun har sne på næsen og har en helt våd mave, og jeg har små våde fødder(da jeg ikke har et særligt godt par vintersko;) ) rød i kinderne og en kold rød næse! Det er følelsen af jul! Men så ikke at tale om juleaften, den enste dag på året hvor jeg går i kirke, og synger julesange, selvom jeg synger som en kat der bliver hevet i halen ;)

  Elsker julen ud over det selvvandelige ;)

  Jule-hilsner Line Wenning
  sove-line@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Ved julens varme elsker jeg mest
  hygge og hjemmebage når vi er flest.
  Klippe og kliste i muntert lag
  og se frem til den aller helligste dag.
  Lidt lim på en finger, kugler og lys
  under en mistelten et fint lille kys.
  Pakker og glimmer, engle og knas.
  Juletræet proppet med det yndigste stads.
  En krøllet nisse op af kassen kommer,
  den sys´ det er rart det ikke er sommer,
  ved siden af den sætter vi grisen,
  den der ikke faldt i med Mathisen.
  Nu ligner det efter hånden den jul
  Jeg elsker at finde hvert år frem fra skjul.

  (Jeg drømmer mest om de orange/røde nisser.)

  Venlig hilsen
  Rikke B. Madsen
  rikke_b_madsen@hotmail.com  SvarSlet
 36. Det aller bedste er at stå op 1. juledag, og det stadig er mørkt ude, så tænde juletræet igen, og så sidde sammen med børnene og nyde julegaverne igen. Jeg ville blive så glad for de blå-grøn-lilla :)

  SvarSlet
 37. Stemningen! Den der uforklarlige stemning der er ved juletid... Og så at se min datter møde julemanden, lave en juledekoration med ler, glimmer, gran, se hende danse og synge om juletræet, se hende blive lige overrasket hver dag over at Nissen har været der med en gave til hende...det elsker jeg....

  Stemmer for blå-grøn-lilla :-)

  SvarSlet
 38. Det er svært at vælge men det er må være glas kuglerne på juletræet. Jeg har fået dem fra barndoms hjemmet af min mor og jeg kan tydeligt huske hvordan jeg beundrede dem som barn. I dem ligger alle de hyggelige minder om kolde hvide dage, uldene sokker og fugt på på ruden juleaften af alt den gode mad der bliver lavet køkkenet.

  SvarSlet
 39. Elsker allermest at give gaver...

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails