Short-cuts til mine sider:

1. dec. 2012

Krybbespil - JULEN 2012

Idag er jeg klar til at tage til Trapholt, hvor der - som nævnt i det sidste indlæg - er julemarked! Med mig bringer jeg 'frugten' af laaaaang tids arbejde: prototypen til mit krybbespil, som Helle skal have! Glæder mig til at se om de lever op til hendes forventninger da hun startede projektet for et års tid siden, da vi mødtes på julemarked i Horsens!

Planen er, at man i år kan købe 2 sæt til krybbespillet - Den Hellige Familie og De Vise Mænd! Og næste år kommer der så flere til - formentlig nogle hyrder og dyr ... og måske en engel!? Jeg overvejer stadig om de skal kunne købes som DIY eller om jeg syr dem færdige, men satser på at de kommer på min blogshop om nogle dage! Jeg har liiiiige et par bestillinger som skal færdiggøres først! :-)


Den Hellige Familie - Det lille Jesusbarn kan tages af, og skiftes ud med honninghjertet på billedet nedenfor, hvis han har brug for at ligge lidt! (han, og honninghjertet, er sat fast med velcro!)

Maria med "Halleluja-honninghjertet"!

De Vise Mænd, klar til at overbringe deres (jule-)gaver til det lille Jesusbarn!


Krybbespillet er - som mine øvrige softies - syet i bomuld, og 'trykt' med tekstiltransfer. Derefter er de fyldt med pudefyld, så de tåler vask!
De  kan holde til små pilfingre, og er derfor optimale til dramatisering og leg!

Desuden kommer både Den Hellige Familie og De Vise Mænd som julekort, med lækre, pastelfarvede baggrunde!

Ha' en helt fantastisk 1. december!18 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine og sjove ;-) Jeg er sikker på at den glade modtager bliver VILD med dem!! Sikken en god ide Jane....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - og ja, hun var meget begejstret! :-)

   Slet
 2. Det er jo rigtig fint, som altid. Din streg er så fin.

  SvarSlet
 3. Så fine og sjove, er vild med dem! :)

  SvarSlet
 4. De er HELT fantastiske Jane og skal straks have plads i mit krybbespil....er meget beæret over at få lov at bytte mig til prototypen! Er så glad for dem og ønsker dig al mulig succes med dem! Hyggeligt, at du kiggede forbi!

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅ skønt at se dig, dejlige Helle, og jeg er rigtig glad for at de gjorde lykke! Jeg er selv VILDT begejstret for vores handel, og glæder mig til at få de sidste par ting stillet frem, når jeg kommer på toppen igen efter min halsbetændelse! Håber at du havde et godt marked!?

   Slet
 5. De er bare rigtig fine...

  Har du overvejet fårene og hyrderne på marken :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Christina! Jøps - de er på tegnebrættet, men bliver først færdige til næste jul, sammen med lidt ekstra krybbespils-lir! :-)

   Slet
 6. Hvor er de skønne

  SvarSlet
 7. SÅ skønne!! Jeg må bestemt afgive en bestilling :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. IHHH, tak, søde Asli! Jeg regner med at smide dem på blogshoppen i morgen, og har noteret mig at du er interesseret! :-)

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails