Short-cuts til mine sider:

29. apr. 2011

Deadline!!

Fra og med i morgen og til på fredag har jeg travlt. Så travlt, at jeg har lovet mig selv at I DAG er min deadline for at få færdiggjort alle mine ufærdige småprojekter til markedet. Og det vilde (og lidt ufattelige) er, at jeg faktisk er ved at være der!! Jeg mangler kun at få lavet prismærker og lidt andet, og så er jeg klar!!
Og hvor utroligt er det lige at om 1 uge er 1. markedsdag overstået!?

... og når så det er sagt, så er jeg faktisk også lidt begyndt at glæde mig til 'livet efter markedet', hvor jeg lige pludselig kan tillade mig at tænke nye kreative tanker - tanker som måske bliver sat i gang efter at have været sammen med de mange kreative på markedet, og tanker som jeg har gået og tumlet med længe, men som der bare ikke har været plads til, fordi jeg er gået i 'produktions-mode'!

Nu vil jeg knokle videre i en lille time mere, og så skal der slappes af, før det går løs med alt muligt andet i morgen og de næste dage! (... hvorfor jeg nok heller ikke skriver så meget i den kommende uge!)

Lige et lille stemningsbillede fra dagens 'få-styr-på-det-hele'-kaos:

 Ha' en ualmindelig lækker weekend, Blogland!
 :-)

27. apr. 2011

Sommerfuglefarm i maven ...

Se lige den lækre lille teaser som 
Pakhus-teamet har fået skruet sammen ...




G L Æ D E R     M I G !!

26. apr. 2011

Nederen!!

Alt tyder desværre på at mit stof til mine softies ikke når frem inden marked!! Det var dem der skulle trylles om til gør-det-selv-kits med stof, fyld, knapper, syvejledning und alles, og som så (efter køberen havde hygget sig lidt ved symaskinen) skulle ende med at blive til disse:

Det er fanden fisme TRÆLS (tilføj evt. selv flere ukvemsord!!)!!

Sidder nu og overvejer 'what to do'!!

Ville det være ok at sælge en slags 'tilgodebevis' til kits'ene?! Jeg ved jo hvor mange jeg har stof til, og regner med at prisen bliver 150,- pr. dukke-sykit. Kan man mon som køber stilles tilfreds med det?!!

Ej, hvor er det altså bare skod!! Havde virkelig glædet mig til at ha' dem med ... men tager nu under alle omstændigheder de 2 på billederne med, så I allesammen kan få lov til at hilse på Rikke & Rune by Brilleting!

Ha' en god aften ... over and out herfra! Tror jeg skal hen i sofaen og hækle og surmule lidt! Mon ikke det hjælper!?

Uhmmm ... kernelæder retro!


SE lige hvad jeg har fået af min DEJLIGE mor: denne vidunderlige kernelædertaske som hun har haft i gemmerne de sidste mange år ... og nu er den MIN! :-D

1000 tak mor ... skal nok passe godt på den!
Published with Blogger-droid v1.6.8

24. apr. 2011

Låsby.

Sidder bag i mine forældres bil på vej hjem fra en rigtig hyggelig tur på marked i Låsby, og se lige lidt af fangsten:

Lækre hobbybøger, og den mest vidunderlige lille figur fra Thyssen keramik - og derudoverfik jeg også lidt lampeskærme som skal bruges til ringe til mine uroer! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

SKØN gave midt i påsken ...

 Et KÆMPE tak til Clara Gry for den skønne pakke som posten kom med i går.


Den flotte pakke med bogen!

Og det rigtig søde kort! :-)

David fik (læs: tog sig) lov til at pakke op!
Jeg har været SÅ heldig at vinde denne helt vidunderlige kogebog fyldt med opskrifter, der er gennemillustrerede og meget pædagogiske, som jeg snarligt skal kaste mig ud i sammen med David! Den har desuden den geniale funktion at den kan 'foldes ud' og stå selv på køkkenbordet - lige noget for mig, som efterhånden har spoleret mange kogebøger med fedtede fingre og den slags :-\

Meeeeget indbydende forsidebillede!!

Jeg er helt på røven over hvor smart det er med en kogebog der selv kan stå!!
Og udover kogebogen, så havde Malene vedlagt 2 stk. superlækre og hjemmegjorte chokoladepåskeæg, med rigtig fin (og ligeledes hjemmegjort) sukkerpynt! De er bare SÅÅÅÅ fantastisk lækre!!


Uhmmmm - TOP-lækre hjemmelavede chokolade/marcipan-påskeæg!



Endnu engang 1000 tak, Malene/Clara Gry!! :-D

... og fortsat rigtig lækker påske til dig og resten af Blogland!

22. apr. 2011

Parklife

Sidder i parken med min lækre mand og mine skønne unger og nyder dén medbragte frokost ! NICE! :-D
Published with Blogger-droid v1.6.8

21. apr. 2011

Ej, I skal altså lige se ...

prototypen på mine fiske-uroer!
Published with Blogger-droid v1.6.8

20. apr. 2011

Fisk!

Så er sy-delen af mit hemmelige projekt færdig!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Overskrider grænser og sætter nye ...

Idag er jeg gået igang med at 'lege' med dette stof, som jeg har designet hos Spoonflower, med hjælp fra Helle, som har lavet de smukke mønstre i fiskene.



Jeg véd ikke helt om jeg bliver tilfreds med resultatet af mine anstrengelser, men guderne skal vide at jeg anstrenger mig for vildt, og har allerede nu siddet længere ved symaskinen idag end jeg har gjort RIGTIG i meget, meget lang tid!
Dét er så den overskredne grænse, for jeg nåede faktisk for nyligt frem til at jeg ikke skulle have hjemmesyede ting med på marked, fordi jeg ikke var tilfreds med kvaliteten af mine evner som syerske (hvorfor jeg også har hyret min skønne veninde, Tine, til at sy mine fisk - 1000 TAK!) ... men nu sidder jeg så alligevel og syr til den store guldmedalje, og nu må vi så se om jeg ender med at blive så tilfreds at det kommer med på marked (oddsene er ca. 1:1½ lige nu, så det må siges at være gunstigt!!).
Min nye grænse (som først bliver rykket ved når jeg engang 'ser lyset' mht. syning (Griner lige helt vildt over at lampen lige er sprunget i min symaskine ... hehe ... ja, det siger nok det hele!!)) er altså derfor, at jeg fremover vil holde mig til projekter der handler om tegning, design eller hækling - alle 3 evner som jeg mestrer så godt at jeg selv (for det meste) bliver tilfreds med resultatet!

Så derfor ... når markedet er slut vil jeg rigtig gerne indgå i samarbejder med dygtige syersker (!) som mangler sådan én som mig, og som jeg så tilgengæld kan udnytte på det groveste når jeg skal have færdiggjort de ting jeg har designet! :-)

P.s. Véd ikke om jeg løfter sløret for mit projekt idag før til markedet ... så I må altså bare pænt vente!! :-)
Ha' en toplækker næsten-ferie-onsdag!!

17. apr. 2011

Bedre sent end aldrig ...

en KÆMPE tak til dygtige og smaddersøde Asli for vores byttehandel for snart længe siden.(Ja, jeg er ikke altid den hurtigste kniv på scooteren, eller hvordan det nu var med den 'sang', hehe! *rødme*) 
Hun fik sig et par af mine sprælledukker, og jeg var så ufatteligt heldig at score én af hendes vidunderlige og dejligt skøre hæklede telefonburkaer, som jeg netop har set at hun også tager med på marked.

Billedet har jeg lånt af Asli.


Jeg er helt vildt glad for den - hvorfor jeg også godt lige nu kunne bruge lidt langdistance-hjælp til at hitte den igen, efter at mine (ellers rigtig søde) skarns-unger har gemt den væk!! :-s Er der tilfældigvis en 'skarp' læser der har lidt 6. sans som fornemmer hvor jeg skal lede efter den fine burka!?

Endnu engang tak for den - fra mit synspunkt - totalt geniale byttehandel! Bytter gerne med dig en anden god gang!! :-)

Og hvis du ikke kender Aslis dejlige og smil-fremkaldende blog "Frøkenen & Baronen" så synes jeg bestemt at du skal kigge forbi, og er du så heldig at skulle besøge markedet i Odense i næste måned, så er hun skal også dér med alle sine lækre ting! :-D Jeg glæder mig!!

16. apr. 2011

Jeg har fået min "Operation Påskeglad"-gave ...

Og jeg blev dælenfis'me GLAD! Se lige hér:

Helle Jescika med bloggen "Mitsted-HelleJescika" har sendt den fineste lille stofpose til mig, som jeg med sikkerhed bliver superglad for, da den liiiige passer til den mængde garn man har med, når man skal ud om aftenen! Derudover er den pyntet med den sødeste lille hæklede cirkel-ugle, som slet ikke er til at stå for, og lige i min 'boldgade'! :-)

I posen lå desuden 3 fine hæklede høns/kyllinger i LÆKRE forårsfarver, som lige om lidt flytter ind i min vindueskarm!

Jeg er SÅ glad for gaverne, som passer som fod i hose med såvel behov (jeg har hverken garnpose eller ret meget påskepynt) som smag, og det er en fornøjelse at blive begavet sådan en lørdag morgen med en fin gave! :-)
1000 tak, Helle Jescika 
- jeg er SÅ glad for mine fine gaver!
Ha' en fantastisk påske!

14. apr. 2011

Uha ... nu er det sgu snart nu!


Efter en HELT ufatteligt hyggelig krea-aften hos søde Berit (med LÆKRE hjemmebagte muffins, og ordning af verdenssituation - lige som sådan én skal være!) så er det så småt (FOR ALVOR) begyndt at gå op for mig at markedet er liiiiige rundt om hjørnet!

Og er jeg klar?? EJ, DÈT tror jeg så nok ikke lige!! 
Efter jeg lavede en lille status over mine projekter/produkter forleden gik det op for mig at omkring halvdelen faktisk ikke er afsluttet og kan tillades at blive kaldt 'færdigt'!
AAAAARGH!!


Jeg går desuden og venter på en SUPERvigtig pakke fra Staterne med stof, som meget gerne skulle blive til DIY-kits, men Spoonflower har lige oplevet en ORKAN af ordrer, så min ligger et eller andet sted i en stor bunke, og der står hver dag 'processing' når jeg checker fremskridt (eller mangel på samme).
Jeg kunne derfor godt bruge en HEEEELT masse krydsede fingre og tæer for at det bliver færdigt - gerne i morgen - så det kan nå til Danmark inden 6. maj! :-S

Billedet er lånt HÉR!
Nogle af mine processer, som jeg har været spændt på, og er gået til med krum hals er desværre ikke helt faldet ud som jeg ønskede - heller ikke efter mange forskellige forsøg - hvorfor der måske ikke kommer de varer med som jeg i første omgang forestillede mig. Til gengæld kommer der (stadig, sgu!) nye til, og som det er nu tør jeg ikke gisne om hvor mange ting jeg ender med at stå med i boden d. 6/5!

Glæder mig altså som et lille barn!! Det bliver bare for FEDT!!

13. apr. 2011

SE lige hvad posten kom forbi med idag ...

De mest fantastiske, unikke og morsomme (!) påskeæg til ophæng på mit træ i stuen - vundet hos "Dressed By Maniacs"!
Er de ikke bare geniale?!!








Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er et KÆMPE fjollehoved, og jeg ELSKER når kunst og humor går op i en højere enhed - det har Maria da i dén grad opnået hér!
Jeg er SÅ vild med dem, og glæder mig til at vise dem frem til alle gæster i den kommende tid!

Tusind tak, søde Maria 
- Og rigtig lækker påske til dig og dine!


10. apr. 2011

Påskevinderen er ....

efter at have konsulteret Random Org. er vinderen af min lille Påske Give Away:

Tælle, tælle, tælle ...


De 2 sidegevinster går derfor til:

Louise med bloggen "Frk. Trillingsgaard" 
og Julie med bloggen "Fantasium" 

KÆMPE tillykke til jer alle 3. SKYND jer at sende mig jeres adresser, 
så jeg kan poste gevinsterne lige så flux som muligt!

Du kan stadig nå det!

... at være med i min lille påske-give away som jeg trækker i aften. :-) Bare klik på linket i siden, og smid en besked ved indlægget, så er du med!
Ha' en fantastisk søndag, Blogland! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.8

6. apr. 2011

Og endnu mere marked ...

Igår havde jeg en superskøn dag! Dagstimerne tilbragte jeg sammen med min dejlige og superkreative kollega og veninde, Tine, og aftenen sammen med min fantastiske søster, Rikke.

Tine & jeg havde en rigtig hyggelig kreadag, hvor der blev produceret en helt masse - både ting til marked, og lidt andet. Undervejs i al produktionen blev der også - takket være Tine, og hendes mange idéer, også plads til lidt produktudvilking: Og da jeg kom hjem fra en fed tur i biffen med søster (vi så "Red Riding Hood", som jeg var meget positivt overrasket over!) så fik jeg lige flækket et gavebevis sammen, som man kan købe, og dermed lave en forudbestilling på et af mine personlige navne-/dåbsbilleder!Fantastisk idé, Tine - tak for den! :-)

I dén anledning har jeg lige lyst til at flashe de billeder jeg har lavet i tidens løb, så I kan få en idé om, hvad det er man kan få. Det vigtige ift. billederne er kommunikationen og processen mellem køber og mig, og jeg ELSKER at blive udfordret i motiver og sammensætning.  Som I kan se på billeder, er der rig mulighed for - som køber - at sætte sit personlige præg på design og 'indhold'!





Jeg laver helst billederne i kvadratisk form (30x30 cm) men kan også - hvis det ønskes - laves i A4.
 Normalt har jeg bestillingsmuligheder på Amio, men har dog valgt at fjerne navnebillederne indtil efter markedet, da de tager meget tid (alene kommunikation, overvejelser om design og research sluger meget tid) men der kan laves bestillinger igen fra juni, satster jeg på - naturligvis også alt efter hvor mange bestillinger/køb af gavebeviser der er på Forårsmarkedet!
Glæder mig meget til at se hvordan de bliver modtaget!
Related Posts with Thumbnails