Short-cuts til mine sider:

17. apr. 2011

Bedre sent end aldrig ...

en KÆMPE tak til dygtige og smaddersøde Asli for vores byttehandel for snart længe siden.(Ja, jeg er ikke altid den hurtigste kniv på scooteren, eller hvordan det nu var med den 'sang', hehe! *rødme*) 
Hun fik sig et par af mine sprælledukker, og jeg var så ufatteligt heldig at score én af hendes vidunderlige og dejligt skøre hæklede telefonburkaer, som jeg netop har set at hun også tager med på marked.

Billedet har jeg lånt af Asli.


Jeg er helt vildt glad for den - hvorfor jeg også godt lige nu kunne bruge lidt langdistance-hjælp til at hitte den igen, efter at mine (ellers rigtig søde) skarns-unger har gemt den væk!! :-s Er der tilfældigvis en 'skarp' læser der har lidt 6. sans som fornemmer hvor jeg skal lede efter den fine burka!?

Endnu engang tak for den - fra mit synspunkt - totalt geniale byttehandel! Bytter gerne med dig en anden god gang!! :-)

Og hvis du ikke kender Aslis dejlige og smil-fremkaldende blog "Frøkenen & Baronen" så synes jeg bestemt at du skal kigge forbi, og er du så heldig at skulle besøge markedet i Odense i næste måned, så er hun skal også dér med alle sine lækre ting! :-D Jeg glæder mig!!

2 kommentarer:

  1. Jeg er jo også svært godt tilfreds med byttehandlen! De to sprællemænd hænger og spræller i mit nye krearum. Og jeg bliver så glad af at se på dem :-)

    SvarSlet
  2. TAK fordi du deltog i min give away! Kig forbi - du har været heldig :)

    Kærlig hilsen Clara Gry

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails