Short-cuts til mine sider:

20. apr. 2011

Overskrider grænser og sætter nye ...

Idag er jeg gået igang med at 'lege' med dette stof, som jeg har designet hos Spoonflower, med hjælp fra Helle, som har lavet de smukke mønstre i fiskene.Jeg véd ikke helt om jeg bliver tilfreds med resultatet af mine anstrengelser, men guderne skal vide at jeg anstrenger mig for vildt, og har allerede nu siddet længere ved symaskinen idag end jeg har gjort RIGTIG i meget, meget lang tid!
Dét er så den overskredne grænse, for jeg nåede faktisk for nyligt frem til at jeg ikke skulle have hjemmesyede ting med på marked, fordi jeg ikke var tilfreds med kvaliteten af mine evner som syerske (hvorfor jeg også har hyret min skønne veninde, Tine, til at sy mine fisk - 1000 TAK!) ... men nu sidder jeg så alligevel og syr til den store guldmedalje, og nu må vi så se om jeg ender med at blive så tilfreds at det kommer med på marked (oddsene er ca. 1:1½ lige nu, så det må siges at være gunstigt!!).
Min nye grænse (som først bliver rykket ved når jeg engang 'ser lyset' mht. syning (Griner lige helt vildt over at lampen lige er sprunget i min symaskine ... hehe ... ja, det siger nok det hele!!)) er altså derfor, at jeg fremover vil holde mig til projekter der handler om tegning, design eller hækling - alle 3 evner som jeg mestrer så godt at jeg selv (for det meste) bliver tilfreds med resultatet!

Så derfor ... når markedet er slut vil jeg rigtig gerne indgå i samarbejder med dygtige syersker (!) som mangler sådan én som mig, og som jeg så tilgengæld kan udnytte på det groveste når jeg skal have færdiggjort de ting jeg har designet! :-)

P.s. Véd ikke om jeg løfter sløret for mit projekt idag før til markedet ... så I må altså bare pænt vente!! :-)
Ha' en toplækker næsten-ferie-onsdag!!

6 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på at det bliver fint!!!! Hvis bare det var pæren, der var sprunget i min symaskine - næ, den har så valgt at gå kaput - heroppe midt i den svenske skov og med en kæmpe stak halvfærdige projekter, som den skulle have hjulpet mig færdig med. Så nu virker det hele rimelig uoverskueligt!! Arghhh

  Knus Mette

  SvarSlet
 2. Lyder som om du kæmper bravt! Sådan skal det være! Og jeg synes personligt det er meget fedt (bagefter), at der har været lidt 'blod, sved og tårer' over mine projekter ;-)
  Dejlig påske til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Glæder mig SÅ meget til at se fotos fra din bod!

  SvarSlet
 4. Tak for skønne kommentarer fra skønne kvinder :-)

  @ Mette - det er dejligt at se på din blog at du ikke lader dig slå ud af en symaskine der ikke virker. Synes at nøgleringene med blomster er SUPERsøde!

  @ Asli - jeg må indrømme at jeg var ved at gå grassat undervejs, men du har helt ret i at der er en vis tilfredsstillelse over det når man er færdig!

  @ Fluesvampen - glæder mig også til at vise dem frem, Lærke, men så nu altså hellere at du kiggede forbi til markedet ;-)

  Lækker påske, alle 3 (og resten af Blogland!)

  SvarSlet
 5. Hej
  Faldt lige over din blog....Super sødt stof.
  - Og sikke en god ide og fed mulighed. Jeg anede ikke at man kan få lavet sit eget stof. Det er da for FEDT. Jeg har straks gemt hjemmesiden. DET VIL JEG OGSÅ PRØVE.....!!!

  SvarSlet
 6. Hey Heidi! Jamen fedt at du faldt over mig, så jeg også kunne falde over dig - en rigtig fin blog du har startet op ... rigtig spændende!
  Og pøj pøj med at designe dit eget stof - det er bare SÅ sjovt!! :-D
  Ha' en lækker dag!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails