Short-cuts til mine sider:

30. jan. 2011

Nu går det da helt i fisk!!

På den FEDE måde, altså! Jeg har gang i et lille fiske-projekt - eller flere faktisk - som fik mig til at kaste mig ud i en god gang 'proces' igår. Jeg tegnede 12 stk. cirkler, og dem skulle jeg så trylle om til fisk!

Hér er resultatet:


Processen gik ud på at arbejde med fyld/mønstre som 'pynt' på mine fisk, og jeg synes selv det er blevet et temmelig vellykket resultat. Det er bestemt langt fra alle fiskene jeg vil arbejde videre med, men nu er jeg kommet nærmere en idé om hvad jeg synes der virker og hvad der ikke gør.

For at mine tegne-anstrengelser ikke har været helt forgæves, vil jeg da lige dele dem med jer - så er der maleark til ungerne eller måske dig selv?! :-) Jeg påstår jo gentagne gange at sådan en gang farvelægning kan redde de fleste dage!!

Link til maleark er lige HÈR!

Superskøn solbeskinnet søndag til HELE blogland fra Brilleland! :-p

29. jan. 2011

"Frit valg"-Give Away!

Ok - nu må vi til det!! Jeg har jo længe snakket om en Give Away, men mere er det ikke blevet til. Beklager! Det har bl.a. været fordi jeg ikke har kunnet beslutte mig til hvad jeg vil give væk, så nu prøver vi noget nyt!!

I anledning af mine 100 læsere (synes stadig det er HELT vildt - og skønt!) vil jeg derfor gerne lave en 'Frit valg"'Give Away, hvor vindere får lov til at vælge mellem følgende:
  • En farvestrålende fugle-uro
  • 3 hæklede sten i pangfarver
  • En hæklet skål - ligeledes i masser af skønne farver



Reglerne er følgende:

1 lod for en kommentar

2 lodder for en kommentar & tilmelding som fast læser (det gælder også hvis du allerede er fast læser)

3 lodder for en kommentar, tilmelding som fast læser & link til denne give away fra egen blog - brug gerne billedet!

Vinderen trækkes mandag d. 7/3 ... bare fordi det er min mors fødselsdag!! :-)

27. jan. 2011

Jeg produkt-udvikler, og se anorakken!!! :-)

Jeg udvikler og udvikler hvad der forhåbentlig skal ende med at blive en masse lækre ting, der skal sælges på marked til maj!
Der bliver hæklet, tegnet og lavet computer-grafik til den store guldmedalje, og jeg er vist efterhånden ved at nå dertil hvor jeg skal have andre øjne på tingene for at se om de er lige så fantastiske som jeg selv synes.

Dagens 'sneak peek' er denne fisk:


Hvad siger I - kunne den blive til noget sjovt, måske? (Har masser af vilde idéer!!)

Og så bliver jeg bare nødt til at vise jer den fantastiske anorak, som Berit har syet til Adam!!
I en lækker svampe-æske lå den fine anorak, med motiv-lommen opad ... og den lille pilfinger kunne allerede ikke holde snitterene fra den!! Forståeligt nok!! ;-)

Den er jo lige til at savle over/på!!

Er den ikke bare fabelagtig!!

Jeg er SÅ begejstret, at jeg har sat Berit igang med at sy én til David også! Det er da vist nødvendigt!!


Derudover skal jeg lige vise jeg, hvad jeg - lykkens pamjulefis - faldt over forleden. En NICE lille genbrugs-bog-biks, med ALLE disse fantastiske hobby-bøger ... for 100,-kr.!! Jamen, altså!!

24. jan. 2011

Se lige hvad jeg har vundet ...

... over de sidste par måneder!!

Jeg beklager at jeg ikke har fået opdateret mine give away gevinster (ja - i flertal!) fra engang i november til nu, men der skete bare for meget i december og her i januar har det hele handlet om sygdom, så bedre sent end aldrig!!
Det skal i hvert fald ikke være tvivl om at jeg er ovenud lykkelig for de mange fine ting der er dumpet ind af brevsprækken, og nu vil jeg gerne dele min begejstring med jer!!


Først vandt jeg disse 3 smukke stofhjerter hos "Demselv". Lækre farver og skønne perler - de gjorde sig godt på mit træ i stuen i julemåneden!

Dernæst vandt jeg denne hyggelige julebog hos "Stjernedrys" - fik desværre ikke læst så meget i den i december, som jeg i første omgang håbede, men den tager revanche næste år, for den ser faktisk rigtig dejlig ud!


Så vandt jeg disse 2 maskinbroderede (!) juletræer hos "Kys en frø" - jeg er simpelthen SÅ imponeret over at man kan lave noget så fint og lækkert på en symaskine. LÆKKER og anderledes julepynt!


 Hos "Pia Søegaard" vandt jeg disse 2 flotte, håndsyede julehjerter. De er bare rigtig søde!



Hos "Krudtuglens Mor" vandt jeg denne überlækre body til Adam fra firmaet Mykidoo.dk. Den er ekstra genial (udover at være sej!) fordi den kan gøres længere i kroppen! Nice!!



Denne rigtig skønne uro/svamperanke af retrotapeter vandt jeg hos "Fluesvampen". Jeg er kæmpe-glad for den, og nyder synet af den hver dag. Den er så også skyld i at Adam i en alder af lidt over 1 år kan sige "svampe". Håber ikke de undrer sig for meget over det i dagplejen?!! ;-)


Og sidst, men ikke mindst, har jeg lige idag opdaget at jeg har vundet en af "Pillowcaze"s skønne ugler!! Jamen, altså!! Hvor heldig har man lige lov til at være!??

Tusind tak, endnu engang til jer alle for de smukke ting I har udloddet og lavet! 

Lad mig lige i samme åndedrag sige, at jeg ikke har glemt at jeg har lovet jer en give away her hos mig, og det skal jo også fejres at jeg har rundet de 100 læsere (+ lidt til). Jeg er lige nu ved at brygge på hvad jeg vil give væk. Hvis nogle af jer ligger inde med en idé om hvad I kunne ha' lyst til at vinde, så sig endelig til - det kunne jo være at I havde bedre idéer end mig!! ;-)

Ha' alletiders dag!!

22. jan. 2011

Se lige hér!!!

... hvad fantastiske Berit har tryllet frem til min lille Adam:


Berit kontaktede mig, da jeg viste mit uglestof fra Spoonflower hér (det lyserøde), og spurgte mig om det evt. kunne laves i blålige nuancer, for så havde hun en idé. Idéen var, at hun ville sy anorakker til min Adam og hendes Daniel med mit stof som foer ... og det har hun nu gjort!!
Er den ikke bare fantastisk!! Glæder mig til at se Adam føre sig frem i den superlækre anorak med mors eget stofdesign!! Hvor vildt er det lige?!!

Kig forbi Berits skønne blog og hendes Amio-biks, hvor man kan bestille én af de skønne anorakker, og en helt masse andre lækre ting.

TAK, søde Berit, for at have tryllet med mit stof - det er så fedt!!

21. jan. 2011

... Og 1 mere!

Knap nok var jeg kommet mig over den fantastiske glæde ved at få min allerførste blogaward, før den næste kommer dumpende! Denne gang er det fantastiske Mette med bloggen "Kirkesjov" som har giver mig en "Cherry on top"-award, med de søde ord:
"fordi et kig på hendes blog er kirsebæret på toppen af kagen - det får mig altid i godt humør!"
*Smelte, smelte*!!

Jamen, altså Mette - tusind tak!!
... og skulle I - af ukendte årsager - ikke kende til Mettes blog, så kig lige forbi hende og nyd hendes iver, kreativitet, gåpåmod (hun har sgu lige lært at hækle!) og helt fantastiske sy-evner blandet med altid godt humør! LÆKKER blog!! ;-)


Med awarden følger en lille opgave, som i al sin enkelhed går ud på at jeg skal fortælle jer 3 timg om mig selv, og selv om I lige har hørt hele 8 ting, så hold fast - for her kommer 3 mere:

Jeg er elendig til at spille bold-spil, da jeg er bange for bolde!! (Tror jeg måske har fået et par stykker mere i hovedet i skoletiden end godt var ... og det forklarer måske en hel del .. hehe!!)


Jeg er udpræget A-menneske, og vågner ofte før vækkeuret ringer. Har flere gange stået op før jeg skulle, fordi jeg ikke ville gå glip af dagen. Rimeligt skørt!?

Mit absolutte yndlingsmusik-nummer er dette:

Det var derfor én af sangene på min CD til Adams fødsel - den bedst tænkelige smertelindring!! Vidunderligt nummer!!


Endelig hører med til awarden at man giver den videre til 3 bloggere, som har smukke, fantastiske blogge med en lille smule (læs:en helt masse) X -factor! ;-)
Derfor er det min allerstørste fornøjelse at give denne award til:

  • Katrine med bloggen "Kattekluns" for farver, glæde og enormt engagement i Blogland. Jeg glæder mig rigtig meget til du igen har raske børn, får din nattesøvn og vender tilbage med 120 i timen!

  • Marina med bloggen "Badut" for på helt særlig vis at værne om traditioner og for at løfte hverdagen op til helt nye niveauer.
  •  
  • Puk med bloggen "The Puk Project" for at overraske gang på gang med skønne idéer og flotte kreationer, og samtidig være så hyggelig og tilstedeværende!

Jeg læser hver dag rigtig mange blogs, og har mange som jeg synes fortjener anerkendelsen! Håber at mine kommentarer engang imellem kan gøre det ud for en award!? Det er efter min mening noget af det vi er gode til her i Blogland!

Ha' en superfantastisk weekend, allesammen!

20. jan. 2011

Award, Blogleg & hele 8 ting du IKKE vidste om mig ...

:-) Jeg har sgu fået min første blog-award!! Søde "Frk. Trillingsgaard" har tildelt mig en Stylish Blogger Award for min flotte streg!! Jeg er SUPER beæret og glad for at 'ramme rigtigt' hos mine læsere, og netop Louise har SÅ fed en smag, at det varmer bonus-meget! Tusind tak!
By accepting this award I will complete the following:
Thank and link back to the person who
 awarded me.
Share 8 things about myself.
Pay it forward to 8 bloggers that I have recently discovered.
Contact those bloggers and tell them about their awards.
8 ting du ikke vidste om mig:
 Jeg tilbragte størstedelen (!) af mine teenage-år i biografen Fjerritslev Kino som hhv. billetsælger og biografoperatør. Jeg elsker stadig duften af filmstrimmel der siver ud fra biografernes operatørrum.

Billedet er lånt herfra
 Jeg kan faktisk rigtig godt lide at gå alene i biografen.

 Jeg låner tit børnebøger til mig selv på biblioteket, bare for at sidde og nyde de flotte illustrationer. Er særligt glad for bøger illustreret af Dorte Karrebæk! Hun STYRER!

Jeg spiser al mad med velbehag - lige med undtagelse af rosenkål. Hvad sker der lige for den grøntsag!??

 Da jeg gik i 9. klasse var min største fremtidsdrøm at blive 'kontormus'! Eneste bonus ved den drøm var, at jeg havde maskinskrivning som valgfag, hvilket jeg ærligt talt er ret glad for idag!

 Min yndlingsårstid er efterår. Jeg kan ikke lide for meget varme, så jeg kan godt lide overgangen fra varmen til kulden, hvor der bliver skruet op for hyggen idendørs.

Min egen lille guldklump!
  Dét, jeg elsker mest ved mit job som dagplejer, er at jeg kan opføre mig TOP-tosset uden at ungerne dømmer mig - tværtimod er de vilde med mit fjollede sind!! Det er helt fantastisk befriende at være sammen med helt små børn!
Jeg giver med glæde og ære awarden videre til følgende vidunderlige bloggere:
1. Line med bloggen "Cloudcake" for ALTID at få mig til at trække på smilebåndet 
2. Jill med bloggen "Demselv" for smukke kreationer og en skøn ærlig blog
3. Mette med bloggen "mette b" fordi jeg bare ikke kan lade være med at læse med
4. Maja med bloggen "Hyggelig kreativ" for at dele sine sjove idéer
5. Berit med blogen "Pil's Verden" for en hyggelig blog fyldt med lækre ting og sager (og kager ... UHM)
6. Charlotte med bloggen "Lykkelig indefra" for en skøn, ærlig  og tankevækkende blog
7. Lærke med bloggen "Fluesvampen" for at skille sig ud - på den fede måde
8. Tine med bloggen "Tumlingetapas" som støtte til det kæmpe blogger-potentiale!

16. jan. 2011

Se, hvad jeg har nørklet med ...

i min sygeseng. Heldigvis kan jeg sidde op, så jeg har tegnet, malet, klippet og scannet til den store guldmedalje .. og hér er resultatet :-)





Dukkerne hedder Rikke & Rune, og er let inspireret af min søster og hendes barndoms-legekammerat.
Jeg har mange forskellige planer for dukkerne, som jeg løfter sløret for senere.

De er, efter min mening, noget af det sjoveste og mest specielle jeg har lavet, og jeg har hygget mig gevaldigt i processen.

15. jan. 2011

100 faste læsere!

Ja, det er utroligt - intet mindre, at hele 100 mennesker har tilkendegivet at det har lyst til at bruge tid på at læse hvad jeg skriver!

Jeg er SÅ glad og beæret!! Tusind tak!

Lige nu er jeg nede, men glæder mig til at blive fyldt op med et bedre helbred og energi, så jeg kan vende tilbage med fornyet styrke, og masser af glade, kreative indlæg til jer!

Ha' en helt igennem skøn weekend allesammen!


Sneak peak:

10. jan. 2011

JUBIIIIIIIII, midt i en masse sygdom!

Jeg er syg og den lille er syg - og som om det ikke var nok, så har vi mindst 2 forskellige sygdomme i fuldt flor - HVER! :-s

Derfor synes jeg lige jeg vil dele en HELT igennem FANTASTISK ting med jer! Jeg skal med på marked i Pakhus 16 i Odense til maj, sammen med hende hér, og hende hér!!
Det bliver SÅ fedt, og jeg glæder mig rigtig meget.

I november var jeg en tur forbi julemarkedet, og blev så begejstret, at jeg lovede mig selv at komme næste jul. MEN inden da bød sig muligheden for at deltage i det kommende forårsmarked - ovenikøbet sammen med et par skønne og super-kreative kvinder - og vi har fået grønt lys af Lis, som er med-arrangør, så nu skal der fanden fis'me produceres!!

Lur mig, om der ikke kommer et par indlæg om hvad jeg tager med inden da - der er heldigvis lidt tid til maj!

Rigtig lækker mandag til alle ved godt helbred, og god bedring til mine ligesindede! :-) 

7. jan. 2011

Hæklede sten - nu i farver!

Engang sidste år hæklede jeg rundt om nogle sten. Det var fint, lidt romantisk og meget prydeligt i et fint og rent hjem!

Jeg har imidlertid ikke noget fint og rent hjem, jeg er ikke så romantisk anlagt hvad angår indretning, og jeg ELSKER farver, så jeg besluttede mig for at prøve noget andet!

Hér er resultatet:

Jeg er sikker på at der er mange, mange flere hvor de kommer fra!

6. jan. 2011

Spoonflower sy-en-dukke-sy-kit!

Jeg er spændt ... ikke kun lidt, men rigtig meget! Jeg har lige sendt bud efter mit nyeste Spoonflower-design, i 2 eksemplarer. 1 jeg selv skal muntre mig med, og 1 som Tine, min veninde, skal 'teste'!

Jeg har denne gang kastet mig ud i noget, som jeg ALTID har syntes var fascinerende: et sy-kit. Klip & sy, og VUPTI, så har man noget. I dette tilfælde dukken Laura, som man så efterfølgende selv skal designe & sy (/strikke/hækle) tøj til.


Hvis det viser sig at den er så fantastisk som jeg håber, kaster jeg mig nok ud i flere dukke-designs, og mon ikke de kommer til salg på ét eller andet tidspunkt (måske på markedet i Odense til maj - mere om det senere!)
.

5. jan. 2011

Hjertebold!

Så blev bolden til 'Hjerternes Fest' endelig færdig, og skal snarest sendes til vinderen af bunken med ting til børn, Luna! Endnu engang tillykke med gevinsten. Håber at du bliver glad for bolden!

Jeg er vist nok (!) kommet til at love at jeg vil lave en DIY til bolden - eller rettere African Flower - femkanterne, som bolden består af - men jeg tør ikke heeeeeelt love at den kommer lige om hjørnet. Har man imidlertid lyst til at lære at lave en bold af denne slags, kan jeg anbefale denne udenlandske side, hvor jeg selv har fundet opskriften på de skønne femkanter (opskriften er nederst på siden når man bruger linket)! Der skal bruges 12 stk. til en bold, som hækles sammen med fastmasker på vrangsiden, når de er færdige. Herefter fyldes bolden med bamsefyld, og evt. en lille 'rasle'.


Og har jeg inspireret ikke-hæklere til at komme igang, så slå en smut forbi Hendes verden, som har gjort sig den umage at lave en fin lille hækleskole for alle fra nybegyndere til øvede, hvor man kan lære de grundlæggende masker. Kom bare i sving! ;-)

3. jan. 2011

Hellooooooooooo Kitty!!

SÅ ... nu må vi sgu til det!  Årets 1. krea-indlæg!
Jeg har indtil flere krea-indlæg i ærmet fra december, som ikke sorterede under julepynts-kategorien, så dem får I løbende i denne måned ... og det 1. kommer hér!

D. 13. december havde min venindes datter 3 års fødselsdag, og ugen efter var vi - drengene & jeg - inviteret til fødselsdags-KALAS! :-) Datteren er stor fan af Hello Kitty, og jeg har af og til brug for at 'tøse-amok', så det gjorde jeg, da jeg skulle lave prinsessens fødselsdagsgave fra mine drenge.
På Etsy fandt jeg dette fine mønster til en hæklet Kitty.

Jeg brød mig imidlertid ikke om kanin-dragten, og da jeg véd at prinsesse-moderen er en yderst habil syerske, tænkte jeg at det kunne være fint at lave en Kitty, som man selv kunne fremstille tøj til.
Derfor droppede jeg ørerne på hætten, lavede hætten om til den fineste hat med filt-blomst, og hæklede kroppen med indbyggede trusser (hehe - en sætning jeg ikke regnede med at skulle bruge da jeg vågnede i morges - indbyggede trusser, fnis!), lyserøde 'sko' og vupti-dup ... et stk. Kitty, klar til tøj!

Jeg lavede en lille filt-sløjfe til 'håret', og lavede denne filt-kjole med tryk-knap, så den var nem at tage af og på for de små 3-årige fingre, og pyntede med en lille filt-pynte-dims!





Jeg er ret sikker på at den lille 3-årige krudtugle-charmetrold blev glad for sin Kitty, og jeg synes selv at det var ret så meget bonus at man kan lave mere tøj til den, når man har lyst!
Hurra for veninder med døtre, når man selv kun har sønner (og så ikke et ord om at David eeeeeeeelsker lyserød og ikke ved ret meget bedre end at smykke sig med farmors clips-øreringe!)

Ha' en lækker aften!
Related Posts with Thumbnails