Short-cuts til mine sider:

3. jan. 2011

Hellooooooooooo Kitty!!

SÅ ... nu må vi sgu til det!  Årets 1. krea-indlæg!
Jeg har indtil flere krea-indlæg i ærmet fra december, som ikke sorterede under julepynts-kategorien, så dem får I løbende i denne måned ... og det 1. kommer hér!

D. 13. december havde min venindes datter 3 års fødselsdag, og ugen efter var vi - drengene & jeg - inviteret til fødselsdags-KALAS! :-) Datteren er stor fan af Hello Kitty, og jeg har af og til brug for at 'tøse-amok', så det gjorde jeg, da jeg skulle lave prinsessens fødselsdagsgave fra mine drenge.
På Etsy fandt jeg dette fine mønster til en hæklet Kitty.

Jeg brød mig imidlertid ikke om kanin-dragten, og da jeg véd at prinsesse-moderen er en yderst habil syerske, tænkte jeg at det kunne være fint at lave en Kitty, som man selv kunne fremstille tøj til.
Derfor droppede jeg ørerne på hætten, lavede hætten om til den fineste hat med filt-blomst, og hæklede kroppen med indbyggede trusser (hehe - en sætning jeg ikke regnede med at skulle bruge da jeg vågnede i morges - indbyggede trusser, fnis!), lyserøde 'sko' og vupti-dup ... et stk. Kitty, klar til tøj!

Jeg lavede en lille filt-sløjfe til 'håret', og lavede denne filt-kjole med tryk-knap, så den var nem at tage af og på for de små 3-årige fingre, og pyntede med en lille filt-pynte-dims!

Jeg er ret sikker på at den lille 3-årige krudtugle-charmetrold blev glad for sin Kitty, og jeg synes selv at det var ret så meget bonus at man kan lave mere tøj til den, når man har lyst!
Hurra for veninder med døtre, når man selv kun har sønner (og så ikke et ord om at David eeeeeeeelsker lyserød og ikke ved ret meget bedre end at smykke sig med farmors clips-øreringe!)

Ha' en lækker aften!

20 kommentarer:

 1. Ok - NU bliver jeg nødt til at lære at hækle!! Den er da så tøse-fantastisk-lækker den lille killing. Me like a lot!!! Og de indbyggede - og ikke mindst hæklede - trusser - de er da bare prikken over i'et sammen med alle filt-lækkerierne! Way to go girl.

  Hav selv en über skøn aften.

  SvarSlet
 2. Ej, jeg er SLET IKKE til Hallo Kitty - men nu vakler jeg i troen, den er jo intet mindre end fantastisk nuttet :-)

  SvarSlet
 3. den kan jeg godt lide rigtigt meget :)

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Det er her min ældste datter ville ønske at jeg kunne hækle.

  SvarSlet
 5. Hold fest hvor er den bare fin. Ville gøre stor lykke ved min 3-årige, der kalder den for Hallo Titty.
  Godt gået. - Mette : )

  SvarSlet
 6. Jeg HADER Hello Kitty - men vakler efter at have set denne version - jeg har lyst til at spise den! (ok, det lød lidt corny..) Jeg bli'r nødt til at (prøve at) lave sådan en!
  (- og ikke et ord om, at min Samuel elsker lilla, guldbukser á la MC Hammer, palietter, mit sorte lingeri på tørresnoren, læsper, er venstrehåndet og iøvrigt fik sin længe ønskede første symaskine i julegave!)

  SvarSlet
 7. Jeg har lånt dit H.K.-billede og linket til dig

  SvarSlet
 8. Den er jo bare super fantastisk og vakte stor lykke - og gør det stadig når den bliver fundet frem :) Tusind tak for at glæde min prinsesse! Og gå du bare prinsesse-amok i vores retning - det er niiiice.
  Ha en god dag, kære veninde!
  Knus fra Tine

  SvarSlet
 9. Jamen, altså ... 1000 tak for de søde kommentarer! :-)
  Ha' en kanonlækker dag, allesammen.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 10. Ej hvor blev den fin og med tøj og det hele:D Jeg er sikker på at 2011 bliver endnu et krea/blog år for dig og at du begiver dig ud i mange spændende projekter:D Glæder mig til at høre/se og føle dem:D
  Ha en vidunderlig dag

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare kær:-) Sådan en ville min datter godt nok elske, men jeg skal vist lige øve mig på hækleriet først :-)KH Christina

  SvarSlet
 12. jeg er altså også helt vild med den, hvor er det genialt fundet på.

  SvarSlet
 13. Kære Jane.... I LOOOOOOVE IT, men det tror jeg slet ikke jeg havde behøvet skrive. Hvor er det fantastisk, efter lang tids pause at slå op på dit indlæg med lyserød Hallo Kitty, sådan en tror jeg heldigvis ikke Clara er blevet for gammel til, om ikke andet så må den stå på hendes nye amagerhylde som jeg håber på snart at få færdig. Hvor er det en genial ide med "indbyggede" trusser (det ord har jeg snart sagt mange gange for mig selv, fantastisk ord, sådan et par vil jeg ønske mig til næste jul) og så det fine tøj.... Jane, kære Jane jeg siger det gerne igen, hvis ikke jeg har sagt det før DU ER OG BLIVER ET KREATIVT GENI.
  1000 tak for din søde gensynshilsen, det er sådan noget der varmer og gør mig Så glad for at være blevet en BLOGGER.

  Ha' en rigtig dejlig aften
  Masser af krammer fra Jill

  SvarSlet
 14. Hej Jane
  Nøjjj hvor er den sød - og jeg bliver helt misundelig, ikke nok med du er super kreativ med dine hænderne, men også i den grad med dit sprog, det er så inspirerende at besøde din blog.
  knus fra bedtemor

  SvarSlet
 15. Ej, men hold da op, hvor i skamroser mig ... ved næsten ikke om jeg kan tåle det! :-)
  Skal gøre mit alleryderste for at leve op til jeres rosende ord!
  Lækker dag til jer alle.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 16. Hvor er den bare skøn - især i din udgave med indbyggede trusser. Kunne næsten blive fristet, selvom jeg ikke gør det så meget i hækling udover mønsterhækling rundt om strik.
  Af alle lyserøde tøse-ting og -figurer, så er Hello Kitty nok trods alt en af de bedre/mere sjove... Datteren herhjemme har ihvertfald et par ting med den lille kat, og det er sjovt nok faktisk næsten alt sammen noget faderen har købt. Nok fordi jeg ikke er ubetinget begejstret for lyserødt i for store mængder.

  SvarSlet
 17. Hehe, mange tak skal du ha'! Kan godt anbefale at man kaster sig ud i den slags - dejligt overkommeligt og som du kan se, temmeligt nemt at rette til, så det passer til éns stil. Du kunne jo måske lave en Kitty med grønt tøj?!
  Synes det er lidt sjovt at det er faderen der køber alt det lyserøde - meget typisk, tror jeg! ;-)
  Ha' en dejlig aften!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 18. Vil du ikke sende opskriften på min mail. På forhånd tak min datter vil elske den mvh Christina
  xsunshinex_c@hotmail.com

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails