Short-cuts til mine sider:

13. nov. 2010

Multi-pose med Spoonflower-applikation.

Idag gjorde jeg det så - klippede i min elskede Fat Quarter fra Spoonflower med mine ugler. Mit første stykke hjemmedesignede stof ... klip, klip, klip!Jeg havde jo designet så det var forholdsvist nemt at se hvor mønsteret gik til. Jeg klippede 4 ugler, og syede derefter 4 ligesom denne:
En fin lille multi-pose; legetøj/sanseposer, varmepude, kølepose, nulrepose, papirvægt (hehe) mm. - tilføj selv flere anvendelsesmuligheder!

Poserner er syet af de lækreste genbrugs-mundservietter i lilla og turkis hør, og tilføjet en yderst nulre-venlig lille strop af føjlsbånd. De er fyldt med hvedekerner, så de både kan varmes og fryses, og dufter skønt og sundt!

Jeg har lagt hovedet i blød for at hitte på hvad jeg ellers kan bruge de små kvadrater med runde ugler til!
Jeg er jo mest til små, overskuelige sy-projekter, så jeg er gået i tænkeboks.
Véd ikke helt hvad der skal ske med disse 4 multi-poser ... hvis jeg ikke finder på andet, så smider jeg dem på Amio.

4 kommentarer:

 1. Super fint stof og mønster! Hvor har du fået det lavet?

  SvarSlet
 2. Mange tak! :-) I det forrige indlæg har jeg lavet et link til mine øvrige spoonflower-stof-indlæg, hvor jeg har skrevet lidt om Spoonflower.com, som er et amerikansk firma, hvor man selv kan designe sine stoffer og få dem trykt. :-D Det er SÅ fedt!!
  Ha' en fantastisk dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hvor er det super fedt dit stof, er vild med ugler. Tusind tak for tippet til hvor man kan få lavet stof:-). K.H Tamra

  SvarSlet
 4. Hmmm.. sidder med en ide.. hvis man nu lavede en blå udgave af stoffet, kunne man sy det i som for i hat og på kanterne af en anorak til en lille dreng med krudt i.. kunne man det.. altså lave det i blåt? Måske vi kunne lave et lille samarbejde, jeg kan sørge for at der bliver syet en jakke, så kan du få dit design vist frem..

  Send en mail hvis du er med på ideen..

  Kh Berit

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails