Short-cuts til mine sider:

22. feb. 2011

Uhmmmm, nostalgi #1

Da jeg var hos mine forældre i weekenden, fik jeg mulighed for at rode rundt i en masse ting, jeg helt havde glemt!

Jeg fandt fotoalbums fyldt med de lækreste billeder, kasser med Barbiedukker i alle afskygninger, påklædningsdukker og de smukkeste glansbilleder.
Der er så meget nostalgi og skønhed i disse ting, og jeg bliver bare nødt til at dele det med jer!

Dagen idag har jeg helliget fotos fra før jeg blev født - min forhistorie om du vil. Jeg blev oprindeligt inspireret til at rode i gamle billeder hos Sasia med bloggen Stjerneglimt, som har dette skønne foto-nostalgi-indlæg (og endnu ét idag!!)! Hvis du ikke allerede har været forbi hendes charmerede, underholdende og inspirerende blog, så skynd dig - der er lidt af det hele, og mere til!

Jeg har altid være helt vild med billeder af min mor som barn. Hun lignede en lille dukke med fine - ægte- krøller og smukke blondekjoler. Hér er hun til afdansningsbal! Er hun ikke bare skøn!? Og hér er hun så blevet en ung dame - det må vist være den rette definition! Totalt stilfuld!! Min far i en meget ung udgave. Det lykkedes engang min mor at bilde nogen ind at han var Keld Heick ... hehe ... lidt er der måske om det - ligheden?!


 De to unge, smukke mennesker mødes, sød musik opstår og VUPTI, så er der bryllup ...


... og en lille Jane på vej!! :-)

FORTSÆTTELSE FØLGER!

Det kunne være lidt fedt hvis flere af jer finder billeder frem fra gemmerne og deler. Det er altså noget helt særligt ved gamle fotos - noget som man tit glemmer nu til dags, hvor det hele ligger på en harddisc! Opfordringen er hermed givet videre!

8 kommentarer:

 1. Kære Jane! Hvor er det bare de skønneste billeder. Jeg er helt vild med det af din mor som ung dame! Tænk engang, hvor cool det må have været dengang, at man bobbede håret og gik i dragt! (outfittet hos mig i dag er slatten knold og joggingdragt - og den slags dragt tæller ikke!)
  OG TUSIND TUSIND tak for dine søde ord om min blog - og linket - det varmer så skønt.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i din fotografiske nostalgi-tour ;-)
  Ha' en dejlig dag. K.h Sasia

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle skønne billeder. Og sikke nogle pæne forældre du har. De billeder jeg har set af min mor fra da hun var ung er billeder fra byture i 80'erne... hvor hun ser ud som en der er ung i 80'erne. Det er der godt nok ikke ret meget stil over! ;)

  SvarSlet
 3. Næhhh hvor fine de er Jane.. vi vil da også se nogen af dig;-)
  Noget helt andet er: jeg har lige læst dit indlæg hos Mette, og kunne se at det er JER der har lavet den cd.. den har jeg været på jagt efter LÆNGE!! Er det muligt i måske har et eksemplar i overskud, som i måske vil sælge?

  KH Berit

  SvarSlet
 4. Hov forresten.. har du evt et strygejern jeg kan låne i morgen.. til et lille projekt jeg tager med.. jeg lader strygejernet blive når jeg går;-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for søde ord om billedvalg og pæne forældre (det lappede lidt på 'såret' over at jeg havde 'glemt' at spørge om jeg måtte smide deres billeder på min blog ... hehe)!
  Lover at der nok skal komme en masse billeder af mig - både nuttede og kiksede!

  @ Sasia: Det var da så lidt med linket - tak til dig for at have sparket gang i min fantastiske tur 'down memory lane'!

  @ denlangeneger: tjaaaeh, hver tid sin charme. Er sikker på at din mor var top 80'er-stilfuld på den øhhh 80'er-agtige måde ;-)

  @ Berit: vi må lige snakkes ved om det med CD'en :-), og klart at jeg har et strygejern- selv om man måske ikke altid skulle tro det. Fnis!

  Ha' en topfed dag!

  SvarSlet
 6. Rigtig god idé, og dejligt at se nogle fine billeder :-)
  Jeg er også med på legen, det er alt for hyggeligt til at lade være..

  SvarSlet
 7. Tak for kigget - er også vild med barndomsbilledet af din mor og det minder om dem jeg har af min. De skulle bare være dukkeagtige :) Jeg har også delt billeder fra barndommen her: http://aebleblomstblog.blogspot.com/2011/03/barndommens-land.html

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Tak skal I ha' - SÅ fedt at I er med på at dele!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails