Short-cuts til mine sider:

21. feb. 2011

Hvor skal jeg begynde ...

Jeg véd godt at jeg har brændt jer lidt af på det seneste, men jeg har været på en lang, hyggelig weekendtur hjem til mine forældre. Der har jeg slappet af og rodet rundt i gemmerne. Min mor har nemlig lige ryddet op i sit krea-rum, hvilket gjorde det muligt at finde alle mulige ting, som jeg havde glemt ALT om.
Det jeg vil frem til er, at jeg er blevet fyldt op til randen (på den fede måde) af nostalgi, barndom og ting at dele med jer.
Imidlertid er jeg - ovenpå en laaang dag, med oprydning og lagkage (!) lidt for træt til de store armbevægelser, så I må vente lidt med at høre om min barndom for idag, men mon ikke jeg kommer stille og roligt igang i morgen. Gætter på at der nok må være en 4-5 indlæg i den tur, så er du til nostalgi-hygge-tilbageblik med et strejf 'gå-i-barndom', så kan det vist godt betale sig at kigge forbi her i den næste uges tid.

MEEEEN I skal sgu da ikke snydes helt, når I nu har gjort jer den umage at åbne for dette indlæg.
Jeg faldt forleden over den mest geniale online tegneside, som helt sikkert kan underholde de fleste, hvad end de kan lide at tegne eller ej. Siden hedder 'Odosketch', og jeg har bl.a. tegnet denne lille illustration på siden:

Har du tid og lyst, så kig ind, og se hvordan de mange fantasifulde illustrationer er blevet til. Ja - det jeg prøver at sige er at 'det skal opleves'. SÅ lækkert!!
Men det med føromtalte træthed er vist desværre ved at ødelægge min evne til at formulere mig, så jeg vender frygteligt tilbage, når min hjerne igen kører normalt! 
HUSK nu at kigge forbi Kirkesjov, og følg med i den geniale Børneuge. Undertegnede har den store ære at gæsteblogge i morgen! :-)

Ha' en skøn aften, Blogland!!

5 kommentarer:

 1. Så fiiin, du er altså dygtig :) Glæder mig til, at se de fine ting du fik med hjem fra din moder.

  SvarSlet
 2. Tak for linket - det vil kigge nærmere på. Og rigtig sød tegning du har fået lavet (:

  - Kit

  SvarSlet
 3. Jeg tror jeg er ved at kende dig så godt, at når der er lidt stille i et par dage, så er der gode ting i vente.
  Glæder mig til at læse dit gæste indlæg.

  SvarSlet
 4. Mange tusind tak, og fedt at du har gennemskuet mig Camilla. Sidder dog lige nu med lidt sved på panden, fordi min scanner ikke vil samarbejde ... det vil betyde en seriøs nedskæring af mine planer for de næste indlæg, så kryds lige fingre for at den snart virker!! :-S

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig også til at se de næste indlæg og krydser fingre for, at scanneren samarbejder. Typisk at sådan noget grej strejker når man har allermest brug for det! I øvrigt sød tegning!! DEN side må jeg som elsker alt der kan tegnes på da helt bestemt besøge!
  knus

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails