Short-cuts til mine sider:

5. mar. 2013

Så er det vist tid til et bloglotteri! :-)

Synes I ikke!??

Jeg har jo faktisk længe lovet jer en tak for at I er så dejlige, så mange og så fantastiske til at tage del i mit Brilletings-projekt! Det giver mig en kæmpe glæde, og det skal naturligvis smitte lidt af på jer!


Der er også meget at fejre. Over 500 faste læsere
 og over 100 der 'synes om' min Brilletingsside på Facebook. 
Og derudover på vej til 3 års blogning og snart 500 indlæg! 
Det er sgu lidt (læs: ret så) vildt!!


Jeg har derfor besluttet at trække 2 vindere: 1 hér, som har skrevet en lille hilsen til mig ved dette indlæg (skriv gerne lidt om hvordan du fandt min blog, og hvor længe du har læst med), og 1 på min Facebook-side (der skal du ikke gøre andet end at 'synes om', så trækker jeg lod blandt læserne dér). Der er altså 2 muligheder for at vinde, men man kan dog KUN vinde 1 gang.

Gevinsten er 1 valgfri vare fra Brilletings Biks. :-)


Vinderne trækkes d. 9. april - det er jo en dejlig dag! ;-)


Brug gerne billedet til at linke i jeres sidebar eller på jeres bloglotteri-side, men det giver desværre ikke flere lodder - kun en meget glad og taknemmelig Jane!

41 kommentarer:

 1. Hej Jane, Jeg vil meget gerne vinde noget fra din biks. Jeg synes du er helt fantastisk kreativ og jeg elsker din "streg".
  Jeg "fandt" dig vha. XoEinDings blog, hvor jeg så en fiske-uro hun havde lavet med dine fine fisk.
  Smil fra Rikke

  SvarSlet
 2. Hej Jane..
  Uhhh jeg spiler også rigtig gerne med i dit lotteri.. Jeg mødte dig til Blogtræffet i Århus i Februar, og har siden fulgt med hos dig.. Skønne ting du laver !!

  SvarSlet
 3. Jeg har fulgt dig længe - så længe at jeg slet ikke kan huske hvordan ... men det har helt sikkert været pga noget kreativt ;)

  SvarSlet
 4. Hejsa! Åhr - jeg kan ikke huske hvornår jeg startet følge dig - men jeg synes du laver så mange fine og sjove figurer og illustrationer. Min søn på 2 EEEEEELSKER bukkene Bruse, så hvis jeg vant ville jeg helt sikker ønske mig dine bukke Bruse figurer :) Tillykke med de mange følgere! :)

  SvarSlet
 5. Jeg har fulgt dig et par måneder nu.
  Faldt helt tilfældigt over din side, og blev med det samme betaget af dine skønne streger :D

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig har du mange der læser med, vi nyder det jo alle sammen og er forelsket i dit univers. Jeg vil elske at vinde en ting fra din biks.

  SvarSlet
 7. Er vild med dine fine tegninger og ikke mindst dine "frøkener". Ved ikke helt hvornår jeg "fandt" dig, men kigger ofte forbi.
  Vh Kirsten (post@kirob.dk)

  SvarSlet
 8. Jeg er også med i lotteriet. Har fulgt dig ca 1 år tror jeg. Måske via en henvisning.

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne deltage! Faktisk for at vælge en ting til min mor. Hun er ikke selv god til det med internet og blogs, men hver gang jeg kommer forbi din "streg" udbryder "seee dér!" Jeg er jo så heldig at have fået en af dine små pude-fisk (som blogtræfvært en gang) som en lille pige jeg var Tante for fik, og var glad for. Så jeg vil fortsætte den generøse stil og deltage for at forkæle min mor lidt.
  jeg har fulgt med siden jeg første gange mødte dig til noget blogtræf-ting. Tror måske det var cupcakefabrikkens reception? Eller blogpicnic? Eller Kreadag i Risskov? Jeg husker det ærligt talt ikke, men jeg husker at jeg var tryg ved dig fra starten. Dit gode humør smitter simpelthen.

  SvarSlet
 10. Hejsa, Jeg er også med....som ret ny fast læser :) Fandt dig via dit indlæg om sang-kufferten - sandsynligvis via en anden blog :-) Jeg krydser fingre for et win!

  SvarSlet
 11. Jeg er faktisk ikke helt sikker mere da det efterhånden er noget tid siden. Tror at det var efter noget julehalløj i Horsens - blev fanget af de dejlige figurer og ville se hvad du mere kunne. Er ikke skuffet;)

  SvarSlet
 12. Hej er helt klart med, og glemmer dig aldrig, især ikke da jeg så dig første gang på blogtræffet her i feb. da du trådte ind af døren og gik rundt og gav samplige blogtræffere et kæmpe knuz:-)

  Helena

  SvarSlet
 13. Vil også gerne deltage. Fandt frem til din blog gennem en bogroll fra en anden blog jeg fulgte. Husker desværre ikke hvilken :)

  SvarSlet
 14. Jeg kan ikke huske præcist hvordan jeg fandt dig men har fulgt dig i, tja snart 2 år tror jeg. Jeg ELSKER din streg! Og har flere af dine produkter. Men heldigvis kan man ikke få for mange af dem, så jeg vil gerne være med i dette bloglotteri! :-)

  SvarSlet
 15. jeg er med for du har så mange skønne ting :)

  helle@mody.dk

  fandt din blog for 2 år siden kan ikke huske hvordan :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 16. Jeg er ny fast læser, men kender dig fra forskellige blogtræf. En på Fyn ofr 2 år siden, og en i Århus her i februar. Og jeg ved du er en der krammer, så du får lige en kram tilbage.

  SvarSlet
 17. Jeg så de der damer med store øjne et eller andet sted og var solgt ;)

  SvarSlet
 18. Jeg begyndte selv at blogge for snart 2 år siden og har læst med her stort set lige så længe. Hvordan jeg fandt vej hertil husker jeg desværre ikke :)

  SvarSlet
 19. Åh jamen, jeg startede min egen blog i NOV 2011 og din var en af de første jeg fandt frem til.
  Og så mødte jeg dig jo til Annas KREADAG i februar-og synes du er herlig, imødekommende og inspirerede:-)

  SvarSlet
 20. første gang jeg så dine ting var faktisk i Smuksak for nogle uger siden :)

  kig også gerne forbi min give away:
  http://krea-kaos.blogspot.dk/2013/02/give-away-9.html

  SvarSlet
 21. Jeg har fulgt med her hos dig, lige siden jeg første gang kom forbi din skønne blog. Det er ikke så længe siden (kan huske jeg blev din faste læser nr. 500) jeg nyder at se hvad du finder på og er vild med dine streger :D

  SvarSlet
 22. Jeg har kun fulgt dig kort tid. Blev lynhurtigt forelsket i specielt øjnene, på dine smukke kreationer ;-D

  SvarSlet
 23. Uh jeg vil gerne være med!!! - er altid klar på flere fine Brilleting! Jamen Jane, jeg kiggede selvfølgelig forbi, efter at have mødt dig "in person".... ;-)

  SvarSlet
 24. Sikke nogle lækre sager du har i shoppen! Jeg må helt sikkert være med :-)
  Jeg har lige fundet bloggen, men bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi ;-)
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet
 25. Har fulgt dig længe...fundet dig via en anden blog ...kan ikk huske hvilken...du har en fed streg..derfor er jeg her!!

  SvarSlet
 26. Fin blog, jeg efterhånden har fulgt et stykke tid. :)

  SvarSlet
 27. Jeg fandt din blog i.f.m. en tidligere give away, hvor jeg så dit opslag på siden Giveaway i Blogland. Det er vel et par måneder siden, tror jeg, og jeg nyder at læse med på din blog. Elsker din streg og dine fine idéer.
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)
  Mail: grundstednielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Godmorgen. Jeg fandt din blog fordi jeg googlede efter sommerfuglemotiver og fandt dine fra legeværelset - Tror også vi må have lidt farve på vinduerne i ungernes værelser, tak for inspiration, følger dig fremover via bloglovin. Mvh Maria

  SvarSlet
 29. Godmorgen
  Jeg fandt din blog via en anden blogger og så havde jeg fornøjelsen af at møde dig til Annas KREAtræf i FEB i år.
  Meget inspirerede:-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
 30. Tror jeg har mødt din blog via blog Roll på en anden blog. Kigger jævnlig Robin og lader mig inspirere

  SvarSlet
 31. Faldt over din blog på dk giveaway, meget heldigt :)

  SvarSlet
 32. /kontakt@kmu.dk

  SvarSlet
 33. Hejsa Jane. Jeg mødte dig til blogtræf i Århus i feb og har siden fulgt med på bloggen.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 34. Jeg vil smadder gerne være med! Der er så mange fine sager i din shop... -især robotterne og dukkerne! Jeg fandt din blog via en af dine tidligere give aways :-)
  Stort tillykke med bloggen!
  Hilsen Frk. Hansen
  www.frkhansen.dk

  SvarSlet
 35. Jeg søgte efter noget der var dejligt med dejlig på - og så endte jeg her på din skønne blog :-) DET er da DEJLIGT! Nu hænger jeg på her hos dig, fordi du har jo både dejlige ting og skriverier.

  SvarSlet
 36. lækker konkurrence :-)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 37. Jeg elsker dine ting! Så jeg vil da meget gerne være med.

  Jeg fandt din blog ved tilfældig surfen i blogland og jeg har fulgt med i et par år.

  SvarSlet
 38. Jeg har fulgt dig siden efteråret 2012, jeg fandt dig hos en af de andre bloggere, jeg er vild med dine tegninger.... uglen står nok øverst på min ønskeliste :-)som jeg gerne vil vinde :-)
  Rigtig god solskins dag :-) KH Jette.

  info@jbirke.dk

  SvarSlet
 39. Jeg vil meget gerne være med. Jeg havde for snart længe siden en forespørgsel på nogle dekorerede sten, som du havde til salg på Amio. Portoen blev alt for dyr, så jeg købte ikke stenene, men har fulgt med på din blog lige siden :)

  Kh. Irene

  SvarSlet
 40. Det er snart et stykke tid jeg har fulgt din blog...du har en fed streg....og så er uglen super fin!!!

  SvarSlet
 41. Ih jeg vil rigtig gerne være med. Mødte dig til kreadag i Århus her i feb. Og har fulgt med siden:-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails