Short-cuts til mine sider:

9. nov. 2010

Hvad skal der ske på min blog til jul - opinionsundersøgelse!!!

Ok - jeg har tænkt, og tænkt ... og tænkt, og jeg har simpelthen brug for noget hjælp for at kunne beslutte mig.
Jeg vil gerne have indspark/kommentarer/tanker/idéer/inspiration til hvad jeg skal bidrage med i december måned her i blogland.


Der er jo allerede mange der har offentliggjort at de vil præsentere fine DIY'er og andet godt, så det vil jeg holde mig fra.


Noget af det som jeg kan, og som jeg selv mener gør min blog lidt anderledes, er mine tegninger og skæve idéer til børn, så måske jeg skulle gå i den retning.

Jeg vil gerne forsøge at lave en kalender-blog; altså ét indlæg om dagen fra d. 1. til d. 24. december.
Skal det være malebog, og i så fald hvad skal det så være for nogle motiver: nisser, julepynt eller hvordan?? (Jeg har måske en lille idé med nogle 'brille-nisser')


Jeg har også overvejet at lave en advents-giveaway, hvor jeg udlodder nogle af de tegninger der har været brugt til malebogen, bare i farvelagt (af mig) udgave. Kunne det være ok??Jamen, i det hele taget - hvordan skal Brilleting holde jul??

Fat kommentarpennen, og skriv! Osse selv om du er én af de mange, der ikke skriver kommentarer. Jeg vil SÅ gerne høre så mange meninger som muligt, så jeg kan imødekomme mine dejlige læsere i min yndlingsmåned!!


På forhånd tak!!


Lækker tirsdag til jer alle!! :-)

6 kommentarer:

 1. Et indlæg om dagen med tegninger i malebogsformat er da en fin og anderledes idé og lige i tråd med dig og din blog. Og så har alle dem med børn jo et lille ark de kan give børnene hver dag i december, som de kan farvelægge. Tænker det kunne være fint med lidt sjove og anderledes julemotiver/udtryk. Synes desuden godt om din dé om at udlodde dine farvelagte tegninger i advents give-aways:)

  SvarSlet
 2. Hej

  Jeg har ikke rigtig nogen ide til hvordan din december-jule-blog skal se ud, men vil i stedet for sige at de tegninger af dine jeg lige har kigget på er super skønne og skøre, så pøj pøj med projektet
  stine:)

  SvarSlet
 3. Enig med Malene. Både tegneark og advents-give-away lyder som super ideer. Jeg er også sikker på at du kunne lave nogle helt fantastiske til og fra kort, der ville pynte på enhver pakke? Jeg vil glæde mig til at se hvad du finder på! Mvh. Mette

  SvarSlet
 4. "Er det OK" - nej altså nu stopper du! Jeg bliver da helt forpustet af dig - et kreativt indslag/tegning hver dag!!!! Det er da MEGET mere end OK - smil smil.
  Ps. jeg kan rigtig godt lige din sommerfugle tegning her oppe over!!!!
  Kh. Lærke

  SvarSlet
 5. Brillenisser lyder fedt!
  Dem hepper jeg på :-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes også, det kunne være hyggeligt med et malebogsindlæg om dagen (hvis du kan overkomme det). Og hvis det kunne lade sig gøre, så kunne billederne evt. hænge sammen i en slags lille historie, så børnene (og vi andre) kan følge med i, hvad de skøre nisser finder på fra dag til dag.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails