Short-cuts til mine sider:

8. nov. 2010

Malebogs-indslag midt i al juleriet.

Jeg juler, og juler og juler ... og laver hemmeligheder, og udtænker gave- og madplaner ... og glæder mig, som så mange andre her i blogland til at det for alvor bliver jul, og vi kan tillade os at SKRÅLE med på julesangene, uden at familie og venner rynker på næsen og minder os om at det faktisk bare er november.

Jeg har jo lovet at der kommer mere juleri her på bloggen, men idag vil jeg dele en lidt sjov og hyggelig tegning med jer, som I selv kan hygge jer med at farvelægge, give den til ungerne når I har brug for lidt ro eller bare kigge på den, hvis det er det I har lyst til, søde læsere.

Tegningen udsprang af min mors kommentar om at jeg da osse tegnede ugler hele tiden ... og det synes jeg ikke kunne være rigtigt (eller burde, om du vil), så jeg tegnede denne:


 Malearket findes hér! Hyg jer monster-meget med farvelægningen!

4 kommentarer:

 1. suk suk, mon ikke der snart kommer et nyt puslespil.

  SvarSlet
 2. Altså, Helle - tænkte at når det var med SÅ små brikker, så kunne du nok få ekstralang tid til at gå med det!! ;-)
  Men så må jeg hellere få det skiftet ud.

  SvarSlet
 3. Skønt. Endnu engang: tak fordi du deler :-)
  (Hvilken slags tusch bruger du, til at tegne kontur? - har læst mig til et sted her hos dig, at du bruger akvarel til at farvelægge, men hvad med den sorte streg?)
  God dag

  SvarSlet
 4. Tusind tak - deler gerne! Det er jo, efter min mening, noget af det særligt fine ved blogland; at man kan dele ud af det man har, om det så er en DIY, en idé eller som i mit tilfælde en download.
  Tuscherne jeg bruger er fra Staedtler, og er købt til den fantastiske sum af 19,95 pr. stk. De hedder noget med 'permanent marker' og findes i 3 forskellige tykkelser. De er vandfaste, og kan derfor holde til at man maler med vandfarve på dem. :-)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails