Short-cuts til mine sider:

11. nov. 2010

Juleforberedelser for alvor i gang.

Mange tak for jeres kommentarer til min opinionsmåling af, hvad I synes der skal ske her på bloggen i december.
Jeg er jo sådan set blevet godt bekræftet i, at mine idéer var acceptable, så jeg har gjort klar til både julekalender og Give Away.

Julekalenderen kommer til at bestå af 24 tegninger. Jeg laver én side med 24 tal (lægger selve siden ind én af de nærmeste dage) og hver dag tilføjer jeg et link til dagens tal - man kan altså derfor ikke åbne tegning nr. 15 d. 10. december!

Det er muligt at der kommer lidt tekst med til billederne, men kan ikke love nogen fortløbende historie, da jeg allerde har lidt (hemmelig, naturligvis) idé om, hvad tegningerne skal forestille.

Til de, der ikke har hørt om min fortløbende malebog, og idéen bag, kan jeg fortælle at jeg har besluttet mig for at lægge maleark ind, som både børn og voksne kan hygge sig med at farvelægge, fordi jeg selv ELSKER at male og farvelægge. Tanken om at man kan tage noget sort/hvidt og en pakke farver/en æske akvarel/tusser kan få så meget liv og glæde frem - det er sgu da intet mindre end fantastisk!! Dét vil jeg gerne dele med jer, så I ligesom mig kan få lov til at lege med farver, og blive glade!!

Jeg har lavet dette billede, som I meget gerne må lægge på jeres blog, og linke til kalenderen, når jeg får den lagt på (eller måske i første omgang linke til dette indlæg) - det vil jeg blive superglad for!!Advents Give Away'en bliver én samlet lodtrækning - jeg trækker hver søndag fra 1 stor pulje, hvor man får 1 lod pr. deltager, men tilgengæld er med i alle 4 lodtrækninger. Hvis man vinder, er man dog ikke med mere.
Man kan lige straks tilmelde sig - jeg laver et Give Away indlæg - men kan også tilmelde sig i løbet af december - så går man jo desværre bare glip af en trækning eller 2.

Gevinsterne er, som jeg allerede har løftet sløret for, nogle af de tegninger jeg har lavet som maleark - nu bare i min originale, unikke og farvelagte udgave!

Jeg har lavet dette link til Give Away'en. Det må man også meget gerne bruge, og linke når jeg opretter indlæg eller linke til dette. Det giver dog ikke ekstra vinderchancer - kun en meget glad Brilleting, der måske kunne finde på at smide lidt ekstra i gaveposen den sidste søndag, hvis der er rigtig mange deltagere! :-)
7 kommentarer:

 1. Hej Jane

  Det bliver super. Jeg skal nok hjælpe med "markedsføringen" ved at sætte link på min blog :-)

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 2. jeg glæder mig til jul, og nu endnu mere :)

  SvarSlet
 3. Hej
  Det lyder som en rigtig sjov ide, den er jeg med på :-)
  Er ny og skal finde finde ud af at linke, så kommer du på....

  SvarSlet
 4. super ide og jeg har lagt dit link på min side og følger dig din blog :)

  SvarSlet
 5. Super ide !
  Linker også min blog!
  Glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
 6. Det er en rigtig, rigtig fin idé. Jeg ligger så godt som aldrig linkbilleder ud i sidebaren, men jeg skal nok hitte på en anden måde at reklamerer lidt for din fine og origianle ide. TAK.

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det fedt at I gider at reklamere for min julekalender. Jeg må dog indrømme at jeg er ved at udvikle lidt 'lampe-feber' ... men håber at billederne lever op til de høje forventninger I tilsyneladende har ;-)
  Jeg har dog allerede de 15 tegninger næsten klar, så KOM AN december!! Jeg er KLAR!! :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails