Short-cuts til mine sider:

26. jun. 2012

Vi skal lave bøger ...

... og det er en af årsagerne til at jeg har været temmelig meget fraværende her på bloggen - både fysisk og mentalt!
Overskriften på dette indlæg er helt nøjagtig magen til overskriften på den mail som Emilie og jeg fik fra det forlag, som netop har godkendt hendes synopsis og mine skitser til vores første bog (forhåbentlig ud af mange)!

Jeg har været overvældet, nervøs og indtil flere gange i tvivl om hvorvidt jeg overhovedet var god nok, men heldigvis har skønne Emilie (som jeg er evigt taknemmelig for overhovedet at have fået muligheden) og jeg kunnet være nervøse sammen og klappe hinanden på skuldrene og er derved komme helskindede igennem både den første omgang 'kreativ proces' og den grusomme ventetid.

Og nu er det så besluttet - vi er blevet godkendte og skal lave et undervisningsmateriale om grammatik, og jeg GLÆDER mig til at kaste mig ud i projektet ... Især sammen med Emilie! Det kan KUN blive godt!

21. jun. 2012

At glæde andre!

Dette indlæg handler om at glæde andre ... om nogle som har glædet mig og om muligheden for at sprede lidt kærlighed ud til dem, som kunne have brug for lidt ekstra.

Først og fremmest er der dumpet 2 überlækre pakker ind ad min dør. Det er 2 pakker fra pakkelegen, fra hhv. Camilla og Pernille ... og DAMN, hvor blev jeg glad!!!

Camillas gave havde jeg faktisk set før jeg fik den. Hun havde nemlig blogget om den vildt fantastiske make-up-pung et par dage før jeg fik den, men jeg vidste jo ikke om det var mig der var den heldige modtager. Det VAR det jo heldigvis, og for dælen, hvor er den lækker! Jeg elsker farven, designet og at den er SÅ flot syet! TUSIND tak, søde Camilla ... også for det dejlige kort og de søde ord! ;-)


Pernilles gaver bestod af 2 af hendes LÆKRE dåser, som jeg længe har kigget sukkende efter ... og de har bare de skønneste farver, som passer fint ind på mit spisebord! Her har jeg nemlig - i den ene ende - et organiseret krea-rod, hvor dåserne med sikkerhed kan hjælpe mig med at få styr på de mindre nødvendigheder som målebånd, sekundlim, limstift og små neonmaling-tuber! Man kan ALDRIG få for mange smukke opbevarings-genstande! Og så var der også 3 rigtig søde og skønne fyrfadsstager - hæklet i lilla og hvid. Uhmmmmm! Jeg glæder mig allerede til at tænde dem en lun sommeraften på terrassen! TUSIND skide tak, skønne Pernille ... dejlige gaver!





Og så har jeg fået et tip fra søde Helle! Hun har sat sig for at indsamle bidrag i form af gaver til projekt "GLÆD BØRNENE" og du kan læse meget mere om Helles indsamling af gaver og selve projektet lige HÉR!
Til og med d. 8/7 kan du sende gaver som egner sig til børn mellem 0 og 17 år. Hvis du er interesseret i at hjælpe, så send en mail til Helle, og hun sender sin adresse til dig.

altmann1982(snabela)gmail(punktum)com


Vi plejer at kunne så urimeligt meget sammen her i Blogland
 - håber at vi også denne gang kan få delt ud af vores kreativitet og kærlighed!
 

14. jun. 2012

*Nydelyd*

Det er bare SÅ lækkert - det smukke, varme, farvestrålende og hjemmegjorte sjal/tørklæde som jeg modtog for lidt tid siden af min dejlige veninde, Emilie!


Man kan ikke lade være med at lave nydelyde når man føler på det, ser på det eller binder det om halsen. Det er liiige før man næsten glæder sig til efterår og en rigtig grund til at bruge det ... andet end at man ikke kan holde fingrene fra det!


TUSIND tak, skønne Emilie!
For tørklædet, for kaffeinvitationen og alt det andet! ;-)
♥ 

11. jun. 2012

Overspringshandlinger

... laver man kun når man har travlt! Og det har jeg faktisk lige for tiden.

Min yndlingsoverspringshandling lige nu er de skønne kaktuskits fra Yarnfreak!
Hvis du ikke allerede kender til butikken - og er sådan én der godt kan li' garn - så fortjener den bestemt din opmærksomhed. Yarnfreak er desværre lige blevet en ansat fattigere, men dejlige og dygtige Camilla driver heldigvis biksen videre så hæklegale som jeg kan shoppe videre.



Jeg er igang med alle 3 kaktuskits, men har desværre ikke fundet potterne til dem, og er derfor gået liiiidt i stå. Det er superfine opskrifter, som er dejligt nemme at gå til!
Skal nok vise billeder når jeg finder potter og får tid til at blive færdig!


... og så ellers pøj pøj til både Puk og Camilla!!

4. jun. 2012

Give Away - vind din helt egen frøken!


JA, sgu!!

I har været så søde til at kommentere og været så begejstrede for mine frøkner,og (blandt andet) derfor har jeg besluttet at det skal give lidt bonus til et par heldige læsere!

Der er mulighed for at vinde 1 stk. frøken efter dine helt egne ønsker. Vinderen får mulighed for at give mig op til 5 nøgleord som jeg indarbejder i designet af dukken, så der er derfor god mulighed for at sætte personligt præg på sin frøken.

Derudover er der 2 ekstra-gevinster, som hver består af 1 stk. Brilleting-goodiebag med blandede lækkerier fra min hånd!



Det ABSOLUT eneste du behøver at gøre for at deltage, er at skrive en glad lille kommentar ved dette indlæg ... men for søren, hvor bliver jeg glad hvis du skulle få lyst til at melde dig som læser og/eller gøre lidt reklame for denne konkurrence. Det giver ikke ekstra lodder, men til gengæld en rigtig glad Jane! (brug i så fald gerne billedet herover)

Jeg trækker vinderen når min sommerferie lakker mod enden, nemlig lørdag d. 28 juli!

3. jun. 2012

Frodige forårs frøkner

SÅ - nu vil jeg altså vise og fortælle jer lidt om mine frodige forårs frøkner! De har jo været undervejs i flere versioner, og jeg har kun fået vist jer småting af mine overvejelser og min produktudvikling. Derfor har jeg taget nogle billeder (og lånt et enkelt!)
Dukkerne er stadig under udvikling, og lige nu ved ingen - slet ikke jeg - hvor min leg med bomuldslærred, pudefyld, selvtørrende ler og akrylmaling ender. Men det betyder jo heller ikke så meget, bare vejen derhen er undreholdende!!

Dette billede er en af frøknerne fra det første 'kuld'. Jeg har lånt billedet hos søde
Camilla, som fik dukken i gaven fra pakkelegen, da jeg
ikke selv fik taget ordentlige billeder, før jeg sendte dukkerne!
 (sig endelig til, hvis du ikke har lyst til at jeg låner det!)


Hér er et billede af mine nye frøkner, inden de for alvor blev pyntet på.
Billedet er taget omkring kl. 10 på markedet i Odense, pinselørdag.

De kommende billeder viser så hvordan de frodige frøkner nu tager sig ud. Stadig ikke færdige, men alligevel ret godt på vej. Jeg har iøvrigt ikke arbejdet videre på dem siden jeg kom hjem fra marked, så forandringen fra billedet før og til nu er altsammen sket på markedsdagen. Det var iøvrigt SÅ fedt at have 'arbejdende værksted' og LÆKKERT med interesse og komplimenter fra de søde besøgende!




Dukkerne er som sagt ikke færdige, men som et svar på nylig forespørgsel om hvorvidt de kommer til salg er svaret naturligvis JA! Jeg er ikke helt sikker på prisen endnu, men lover at vende tilbage når jeg har bestemt mig. Og hvis du allerede nu tænker at du godt kunne tænke dig en sådan, så er du velkommen til at kontakte mig. Så kan du evt. også selv være med til at vælge de sidste detaljer og finesser!



Og sidst - men bestemt ikke mindst - har jeg laven denne frøken til min yndlings-hausfrau, i anledning af en vis bogudgivelse! Det har været SÅ sjovt at lave den, og hun blev heldigvis rigtig glad for den!
Så det er garanteret ikke sidste gang jeg kaster mig ud i de mere personlige frøkner!

2. jun. 2012

Stjerner ...

... sådan nogle kender jeg! Et par skønne stjerner, som for nyligt har sendt mig et par af samme slags!
Nogle af jer genkender dem måske - dem til ørerne altså - og hvis ikke, så kan jeg afsløre at de kommer fra bloglands dejligste søstre: Oh Deer!

Disse dejlige neonstjerner dumpede forleden i min postkasse. Med dem fulgte det sødeste kort, hvis indhold jeg sikkert snart kan løfter sløret for.

I er altså bare så dejlige, Tina & Heidi, og jeg er rigtig glad for at jeg har lært jer at kende!
TUSIND tak for de smukke øreringe og det fantastiske brev!!
Related Posts with Thumbnails