Short-cuts til mine sider:

28. nov. 2012

Weekendens julemarkeder

Jeg er meget ked af at jeg ikke selv kommer til at udstille (aktivt) i år, for der ER altså noget særligt ved julemarkeder!

Imidlertid har jeg lige sendt en kasse varer over til skønne Christina, som i weekenden har mine ting med på Roskilde Julemarked! Hér kan du - hvis du kigger forbi - finde julekort og nisse-softies fra Brilletings julekollektion 2012 (hehe)! PLUS (naturligvis) alle de tonsvis af lækre ting som Christina og de øvrige udstillere har med!
Selv skal jeg ud og opleve hele 2 julemarkeder!

Horsens byder endnu engang på julemarked. Denne gang med Stormsalen bag et - med garanti - lækker arrangement kaldet Designcellerne. Dét går i al sin enkelhed ud på at forskellige designere har udsmykket hver deres fængselscelle i Fængslet, hvorfra de sælger deres varer! Derudover er der musik og børneworkshop!Og så går turen til Trapholt som, vanen tro, afholder lækkert design-julemarked! Hér skal jeg ned og hilse på fantastiske Helle, som jeg har en lille bytte-aftale med! Hun har været min 'partner-in-crime' i forbindelse med udviklingen af mit hemmelige juleprojekt, som nu snart ser dagens lys, og jeg glæder mig SÅ meget til at se hvad hun har med af lækker-heder!

Et eksempel på Helles finurlige og helt specielle keramik!  Det er sgu da fantastisk!!

... og det er jo kun toppen af isbjerget! Der er SÅ mange fantastiske markeder rundt om i det ganske, danske land, og jeg håber at I, ligesom jeg, får tid til at checke et par af dem ud!

Rigtig glædelig julemarked!!

2 kommentarer:

  1. Jane er alt for beskeden - det er ene og alene hendes juleprojekt! Glæder mig vildt til at se det! Vel mødt på Trapholts julemarked i denne weekend - der er gratis adgang til hele museet!

    SvarSlet
  2. Ikke-nikke-nej, dejlige Helle! Du fortjener helt klart noget af æren for udvilkingen (og tilblivelsen, i det hele taget) af krybbespillet! Det var aldrig blevet til noget, hvis du ikke havde banket mig i hovedet indtil flere gang med gode idéer! TAK! :-D

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails