Short-cuts til mine sider:

22. jul. 2011

Stoff'n - del II!

SÅ har jeg endelig modtaget mine stofprøver fra det tyske firma, Stoff'n - den europæiske tvilling til stof-trykke-firmaet, Spoonflower.

Velvidende at det ikke kan bruges som sammenligning får I lige et billede af det færdige stof.


Min vurdering er, at man sagtens kan bruge Stoff'n. Hvis man bestiller bomuld skal man dog være bevidst om at kvaliteten er noget anderledes - stoffet er kraftigere og mere struktureret ift. Spoonflowers, som er helt glat og finmasket.

Trykkvaliteten er ikke så meget forskellige fra Spoonflowers, og jeg har endda fået et fejltryk med. Rart at de ikke bare smider det væk selv om det ikke er helt perfekt - man kunne måske finde på et eller andet at bruge det til. Og man betaler naturligvis kun for de gode tryk.

Prisen er helt fin.
Man kan købe stofprøver på 20x20 cm. til € 3,90 - 4,90 plus forsendelse.
Deres jersey er økologisk og derudover kan man lige nu få bomuld, møbelstof og poplin. De skifter dog af og til sortiment så man også kan få f.eks. silke og bomuldssatin.

Med andre ord: jeg er omvendt, og vil helt sikkert bruge Stoff'n igen!

Og så vil jeg gerne lige afsløre at jeg om nogle dage starter  min næste Give Away, for det er da vist ved at være på tide (især fordi der er en blog-fødselsdag under opsejling!!).

Ha' en lækker dag, Blogland!!

10 kommentarer:

 1. Der er rigtig flot det tryk og sjovt at få sit helt eget. Jeg har været inde på begge firmaers hjemmesider men synes at det er svært at gennemskue priserne. Det afholder mig fra at bestille men det er måske bare pjat ? Vil du oplyse hvor meget stof du har fået og hvad du har givet for det. Jeg glæder mig til din næste give away så jeg holder øje med din side :-)

  Ha en dejlig weekend. Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hey Mette!

  Ja, det er helt vildt sjovt at lave noget med sit eget på.
  Og det kan være meget svært at gennemskue priserne. Det er jo desværre også oftest dyrere end at købe almindeligt stof, men jeg synes heller ikke man skal sammenligne med stof der er trykt i kæmpe oplag.
  Jeg har lige lavet et par fiktive bestillinger (det kan man sagtens - de bliver først godkendt når man er helt færdig og har fået porto-pris lagt oveni, så det kan jeg kun anbefale at du prøver) og jeg skal f.eks. give 290,- kr. for 1 x 1,35 m. poplin, incl. porto. eller 216,- kr. for 'kleine meter' (65 x 100 cm.). Det bliver altså billigere jo mere man bestiller.

  Håber at du kunne bruge oplysningerne.

  Du må også ha' en fantastisk weekend.

  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Super smukt mønster... :o)

  SvarSlet
 4. Super smukt, du vildt god til det med de tegninger der. Jeg har også fået den heldige gave "at være god til at tegne" desværre er jeg ret så fantasi-løs, ha ha... så jeg er bedre til at KOPIer ting.... ;-( Altså tegne potrætter eller male efter noget... Ret så øv...!! Skal igang med at male et hunde portræt til min svigermor, det jeg ret spændt på. Har kun malet et hunde maleri i mit liv. Men håber det bliver godt.. -og er ret så misundelig på din gode fantasi!! ;-D

  Hav en dejlig weekend

  mvh Kristiane

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det er så dejligt at se dine streger trykt på stof. Og nej, min ugle ligger stadig og venter på saks og lim, suk

  SvarSlet
 6. Hej Jane. Tak for dit svar. Det kan bestemt bruge. Jeg kigger nærmere på siderne snart.

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Tusind tak for de skønne ord - det varmer rigtig meget kan I tro!

  @Kristiane: synes nu også at du kan nogle ting med streger og fantasi - er helt vild med din smukke header. Og mht. fantasi og hitte-på-somhed så kan jeg varmt anbefale at sætte sig ned og give sig selv en opgave. Jeg har gjort det et par gange med ugler og fisk udfra ovaler og cirkler. Og så ellers bare hente inspiration fra andre og gøre det til dit eget - det er jo ikke kopi.
  Og så skal du iøvrigt ikke underkende evnen til at tegne portrætter - det synes jeg nemlig er svært!! Håber at svigermor bliver glad for hundeportrættet!

  Ha' en totalt lækker dag!

  SvarSlet
 8. Hey Jane

  Lige en lige forespørgsel på dette efterhånden lidt gamle indlæg.
  Jeg sidder og venter på stof fra Spoonflower og har fået oplyst en leveringstid på mellem 2 og 4 uger. Er det overdrivelse, eller har du også skullet vente så længe?
  Umiddelbart ville jeg springe på den tyske side for bedre leveringstid, men når jeg skal bruge stoffet til tøj o.lign. til Freja, lyder den kraftige nærmest lærredsagtige bomuld ikke helt optimal - enig?

  Kh Line

  SvarSlet
 9. Hey Line!

  Årh, du ramte lige et ømt punkt mht. stoffirmaerne dér: BÅDE Spoonflower og Stoff'n er skrækkeligt længe om at sende stof! Ventetiden er urimeligt lang når man ikke bor i butikkens 'hjemland', så du må hellere væbne dig med tålmodighed!
  Og jeg ville helt klart også vælge Spoonflower mht. bomuld til tøj! Den anden er måske ok hvis man skal bruge et lille stykke til en applikation eller tilsvarende, men bestemt ikke til større stykker efter min mening!

  Håber at du snart får dit stof og at du er tilfreds med resultatet! :-D

  Ha' en lækker dag!

  Kram fra Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails