Short-cuts til mine sider:

13. nov. 2010

Oh, at være en blæksprutte!!

Hmmm, måske blæksprutten bliver mit nye yndlings-dyr! Tænk sig alle de ting man kunne få 'fra hånden' hvis man havde 8!!!

Jeg vil nu gå i mit nye, skønne krea-rum og klippe i mit Spoonflowerstof - mere senere - men syntes lige at Hr. Blæksprutte fortjener en Frue, så han ikke bliver ensom!


3 kommentarer:

 1. Det er aaaaalt for lang tid siden jeg har været her inde sidst, så nu er jeg lige ved at blive opdateret..... HVOR ER BILLEDERNE AF DIT NYE KREA-RUM?????? Er så spændt på at se det ;o)

  SvarSlet
 2. :-) Lover at billederne kommer én af dagene. Jeg tror efterhånden på kreativt rod, men skal dog alligevel have ryddet lidt op efter jeg har været dernede og krea'e idag!

  SvarSlet
 3. :D - hvor er det dejligt at det ikke kun er her der hersker ualmindeligt meget rod - 2 kreatøser på besøg i dag og selvfølgelig fast inventar her ved mit store bord!!!!! hmmmmmmm det kan godt ses, og jeg har vidst også gjort mit til, at der er miljø ;o) Men så kan vi selvfølgelig hurtigt se, hvad vi har på lager af sjove ting, altså når de ikke helt når at komme på plads inden næste projekt, det er da meget smart ;o)

  Også rigtig dejlig aften til dig.

  Med børn på 4, 6 og 8 er vi selvfølgelig klar med ca. rigtig mange bingo plader. Oscar underholdte hele vejen ud af børnehaven i torsdags med at synge bingo sang.... så ved de også alle sammen, hvad vi laver lørdag aften!!!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails