Short-cuts til mine sider:

25. apr. 2013

Ugens App!

Denne uges app er til børn. Nok mest til piger, men så alligevel ikke kun, for mine drenge synes faktisk at den er meget underholdende!

App'en hedder
og går i al sin reneste enkelhed ud på at man skal klæde én af de 4 karakterer 
på, og at man undervejs selv kan være med til at designe deres outfits!

Hvis du slet ikke kender til apps så kender du naturligvis heller ikke firmaet bag denne app: Toca Boca, men har du børn og har stiftet bare lidt bekendtskab med apps så er det næsten umuligt IKKE at kende dem! Det er et svensk/amerikansk firma som har specialiseret sig i at lave LÆKRE, sjove og læringsrige apps til børn (som de selv skriver) "fra 2 til 99 år"!  Der er efterhånden rigtig mange titler, og hos os har vi de fleste installeret på iPad'en til stor glæde for drengene!
Jeg kan varmt anbefale et kig på deres hjemmeside, hvor de bl.a. har skrevet lidt om deres tanker bag deres apps!

Og er man glad for design, tøj, syning og stil, så er Toca Tailor en sjov og inspirerende app - også for den voksne som hjælper sit barn de første par gange! ;-)

I app'en kan man vælge snit på de forskellige beklædningsdele, længde på ærmer, bukseben og lign., vælge stof (endda indsætte egne billeder/fotos), tilføje accessories som hatte, tasker, briller og smykker, og så til sidst forevige sit design med kameraet!

Et lækkert alternativ til de 'gammeldags' påklædningsdukker, med indbygget kreativ udfoldelse!

Én af de 4 skønne karakterer i app'en i mit (!) design! ;-)


Jeg ville have ELSKET denne app som barn, og glædes stadig over de mange muligheder!
Godt at man aldrig bliver for gammel til at lege! ;-)

24. apr. 2013

Der sker så meget

... at jeg næsten ikke har kunnet følge med! Derfor lige en lille update - også for min egen skyld, så jeg kan få lidt overblik!


  • Jeg har været på superhyggeligt marked forrige weekend. Her mødte jeg en masse dejlige mennesker ...
  • ... hvoraf jeg snart skal ses med 2 af dem igen når jeg skal begynde i kreaklub her i Horsens - GLÆDER mig! :-)
  • Vores bog er blevet udsat på ubestemt tid på grund af lockout'en! :-(
  • Jeg har ryddet op i min kælder, hvilket har givet masser af overskud, et ryddeligt krearum, et legerum til mine drenge og en masse lækre ting er fundet frem fra gemmerne ...
  • ... hvilket jeg har tænkt mig at lave en lille blog-føljeton om i den kommende tid. Bl.a. ting og opgaver fra billedkunst- og håndarbejdstimerne på Seminariet!
  • På førnævnte marked købte og byttede jeg mig til en masse lækre ting, men også meget mere om det senere!
  • Jeg har haft den store (og yderst smigrende) fornøjelse at designe en tatovering! Den er nu endelig godkendt af modtageren, så jeg håber at få lov til at flashe et billede af den når den bliver foreviget! :-D
  • Jeg har forliget mig med tanken om ældstedrengens skolestart lige om lidt, og er begyndt at glæde mig - særligt fordi han glæder sig!
  • Fremtiden skal indeholde mere tid til kreativ leg for mit vedkommende - og mon ikke kreaklubben kan være med til at sætte skub i det!?
  • Og så skal jeg måske snart have gang i et nyt bloglotteri, hvis der er stemning for det?!!
  • PLUS det kunne være sjovt at lave en blogudfordring! Jeg har flere gange selv deltaget i udfordringer stillet af andre bloggere, og det er en fed måde at bruge netværket på!
Det var lidt om (noget af) ALT det, der foregår på øverste etage hos mig lige nu! Ha' en laber onsdag!

19. apr. 2013

Ugens App!

Jeg har en hemmelig drøm om at kaste mig ud i at lave collager. Der er noget hyggeligt, afslappende og næsten meditativt over at klippe, klistre og flytte rundt på en masse små stykker papir til de til sidst bliver til noget tilfredsstillende!

Det var mens jeg tænkte på fremtidens kreaudfoldelser at jeg fandt denne uges app som hedder

App'en er nok mest for voksne, men den er helt vildt nem at bruge, så kreative børn og unge kan sagtens være med!

Der er fra start en lille mængde klip/billeder og baggrunde som man kan bruge, og man kan - for en billig penge - købe alle biblioteker med billeder! Det er bestemt pengene værd! Når man har valgt baggrund er der mulighed for at vælge hvor mange lag man vil arbejde i, og lægge billeder (også egne!) ind over.
Det er nemt at ændre farve, størrelse og placering på baggrunden, og der er - om ikke alle så - mange af regnbuens farver til de medfølgende billeder!



Jeg har hér selv forsøgt mig med et par forsøg! Det er de allerførste jeg lavede, og de er da blevet meget gode, så jeg har stor fidus til at man kan lave lækre ting med app'en. Måske en ny header eller visitkort ... eller et navneskilt til ungernes værelse ... eller - ja, kun fantasien sætter grænser!


 
Rigtig god fornøjelse! 
 

13. apr. 2013

GRATIS entre i morgen!

I morgen, søndag, er der GRATIS entre for ALLE 
til Slaraffenland i Sønderbro Kulturhus i Horsens!

Kom og vær med til massevis af hygge, lækker shopping 
og SUPER god stemning for forældre og børn!

... og husk at komme forbi og sig HEJ! ;-)

Vi ses!

12. apr. 2013

Jeg ligger vandret!

Ikke fordi jeg er syg (7-9-13), men fordi jeg har lynende travlt 
med at gøre klar til weekendens Slaraffenland
Et lækkert marked med ALT for mødre og deres børn 
(fædre må også gerne medbringes!).

Jeg kommer med en stand fyldt med illustrationer og legetøj til de yngste plus lidt lækkert til mødrene.

Slaraffenland finder sted i Sønderbro Kulturhus i Horsens, billetter koster 25,- kr. for voksne og GRATIS for børn. Udover stande med brugt tøj, legetøj og lign. er der stande som min med hjemmelavet, infostande for mødre og gravide og en helt masse andet, heriblandt legeafdeling med hoppeborg, tegnehjørne og ansigtsmaling.
Lørdag: 10-17
Søndag: 10-15

Så hvis du ikke skal andet sjovt i weekenden, så håber jeg at du (og nogle børn - egne eller lånte) kigger forbi! Og kom endelig hen og hils på - jeg gi'r gerne et kram ... Helt gratis! ;-)

P.s. På grund af vandretliggende-tilstanden er jeg desværre nødt til (igen) at springe over Ugens App, men lover at vende frygteligt tilbage i næste uge med App-forslag!

9. apr. 2013

Og vinderne er!

*trommehvirvel*

Vinder på Facebook er: Heidi Nordtoft
Vinder på bloggen er: Helle med bloggen Hverdagens Sysler

STORT tillykke til jer begge!
Skynd jer at sende mig en mail med hvad I kunne tænke jer 
fra min blogshop, og en adresse, så sender jeg jeres gevinst snarest!

Og tak til alle der har haft lyst til at være med, 
og alle der læser, kommenterer og 'synes om'! 
Det er SÅ meget sjovere at blogge når I er med!

8. apr. 2013

HUSK!

At det er i morgen jeg trækker hele 2 vinder af mit bloglotteri
 i anledning af at jeg ELSKER mine læsere!


Se mere hér!

4. apr. 2013

Sådan en forældre!

Én af den slags jeg selv har mødt så mange gange i mine jobs som lærer og dagplejer! Dén slags forældre som slås, kæmper og regerer for at få deres vilje! For at få dét som de ønsker for deres allerkæreste!

Sådan én har jeg været i næsten 1 år, hvor jeg har kæmpet alt hvad jeg kunne! Prøvet at få ældstedrengen til at blive i børnehaven 1 år mere, så han havde mulighed for at indhente den manglende modenhed (med alt hvad det indebærer)!

MEN jeg tabte desværre kampen! :-/

Nu skal jeg så være én af de forældre som insisterende bliver ved med at rende efter de ansatte og holde dem op på deres løfte - at de vil give min søn de allerbedste muligheder for at fungere i dét, som jeg ikke lige nu tror på at han kan leve op til!

Håber at jeg er én af den slags forældre der er bekymret uden grund!!
Related Posts with Thumbnails