Short-cuts til mine sider:

13. jan. 2013

One down!

... lots to go! MEN nu fik jeg klaret den første udfordring af mange i det nye år! Min skønne, trofaste stationære pc valgte at 'gå på ferie' lige før jul, og ville ikke tænde(s)! Nu har den imidlertid været til rengøring og gennemsyn og virker nu upåklageligt, så jeg kan komme igang med mangen et blogindlæg til de billeder, som var lagt på pc'en før den valgte at lade mig i stikken!

Så NU glæder jeg mig til at vise diverse småting frem i de kommende dage, og at få lidt mere gang i mig selv efter nytår, for der er nu altså lidt vej endnu til en fuldt funktionel Jane!! (Hep hep til mig selv!!) Forhåbentlig hjælper det på det at jeg om en god uges tid skal afsted til Livsstilscenteret i Brædstrup igen, hvor jeg véd at jeg nok skal få styr på kost og motion, og så er jeg i hvert fald godt på vej! Og så ser jeg frem til nogle skønne fridage efterfølgende, hvor jeg skal have gang i nogle af de mange projekter der 'knager' oppe i hovedet ... og et spændende bestillingsarbejde! Kan næsten ikke vente!!

Håber at I får en dejlig dag derude i den (h)vide verden!!

4 kommentarer:

 1. Uha, det er ikke sjovt, når computeren vælger at gå på sygeorlov! Godt, den er rask igen. Glæder mig til at se dig til kreatræf om ikke så længe.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det var godtnok noget værre l***, men jeg kom igennem det, og er i ret høj grad blevet mindet om hvor meget det store skrummel egentlig betyder for (særligt) min blogning! Du kan også tro jeg glæder mig til at se dig og være med til mit 3. kreatræf arrangeret af dig! Det plejer jo at være helt vildt hyggeligt, skønne Anna! Vi ses!

   Slet
 2. Kære søde Jane

  Det godt nok lang tid siden jeg har fået lagt en hilsen til dig..... har selvfølgelig være lidt inde og snage, men det er ikke blevet til meget blogning i den sidste tid men nu havde jeg sådan en lyst til lige at hilse på :o)
  Sikke mange spændende projekter du går i møde både med dig og ikke mindst dine fantastiske streger, for mon ikke det er det vi får lov til at se de næste dage ;o)
  Hvor har du haft gang i mange ting, er stadig fuldstændig blown away over dine fantastiske tegninger/malerier/dukker og alt det andet :) :) :) Så flot.

  Håber jeg på et tidspunkt får lidt overskud i min økonomi, så jeg kan få bestilt et billede lige præcis til Idyl, det gad jeg så godt :)

  Ha' en rigtig dejlig dag, håber solen også skinner lige ned på dig og pøj, pøj med dine fremtidig projekter.

  Kram fra Jill

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, søde Jill - tusind tak for en skøn besked! Du kan også tro jeg læser med hos dig, men tiden og overskuddet har slet ikke været der til at kommentere som før i tiden, og det skyldes bestemt heller ikke lyst! Hvor er det dejligt at se hvordan I har fået jer installeret, og hvor godt du er kommet i gang med børnetøjsproduktionen! :-) Totalt meget hep hep med det herfra!
   Og dejligt at høre at jeg stadig rammer rigtigt med stregerne! ;-)
   STORT kram til dig og dine skønne unger!

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails