Short-cuts til mine sider:

29. apr. 2012

I 11. time ...

... fik jeg lavet dette telegram til min nevø, Magnus, som skal konfirmeres idag!



Det blev sgu da egentlig meget godt!


26. apr. 2012

Uha, jeg glæder mig!

Jeg har i disse dage færdiggjort mine pakker til pakkelegen, og jeg glæder mig som et lille barn til at sende  pakkerne ud i landet og ikke mindst til at vise frem hvad jeg har bedrevet!
Jeg har nemlig valgt at bruge pakkelegen som et springbræt til at få afprøvet en ny idé - og det var, hvis jeg selv skal sige det, en succes! Og så har jeg desuden lavet en håndfuld nye streger, som jeg har brugt til lidt forskelligt!
Alt i alt en HELT masse nyt, og et lidt nyt udtryk, som jeg bare næsten ikke kan vente med at vise frem!

Imidlertid er der jo ikke noget ved at få en gave som man allerede véd hvad indeholder, så I må - ligesom gavemodtagerne - lige vente et par dage endnu. Indholdet til pakkerne er færdigt, så jeg mangler bare at pakke og sende, og så skal jeg nok vise frem!



Der skal iøvrigt ialt sendes 6 pakker: 4 stk. til nye pakkelegsdeltagere, 1 stk til Mille, som jeg modtog den dejligste pakke fra, og 1 stk. til Christina i bytte for de flotte puder m.m. hun syede til mig.
Håber at de bringer lykke hvor de kommer frem! Som I nok fornemmer glæder jeg mig i hvert fald til at give dem væk! ;-)


.... OG hvis du ikke allerede synes godt om min Facebook-side, så kan det godt betale sig at gøre det (hvis du altså har lyst!). I skrivende stund er der 153 som synes om siden. Når jeg kommer op på 200 som synes om, trækker jeg lod om en hemmelig gave (kunne man mon forestille sig at den indeholdt nogle af de samme ting som pakkelegsgaven?!)!

Ha' en helt fantastisk torsdag!

25. apr. 2012

Lidt godt til halsen

Jeg var liiiige lidt spontan i fredags. Jeg pakkede ungerne og tog toget over til min dejlige veninde, Cindy i København. Vi havde et par fantastiske dage (), og på turen fik jeg tid til at kigge forbi Børnebazaren hvor søde Christina havde en stand. (Jeg havde også fornøjelsen af at hilse på skønne Britta! - SÅ dejligt at se jer begge igen!)
Og for at gøre en meget lang historie kort, så havde jeg min yndlingshalsklud på, som Christina har syet, og da hun så den, og jeg udtrykte min begejstring for det dejlige tørklæde, ja, så fik jeg sgu lige 2 mere - bare fordi!
Et smukt blåt og blomstret tørklæde ...

... og et lækkert gyldent i orange og gule nuancer.
(og læg også lige mærke til den lækre ørering. Den har jeg købt hos dejlige
Katrine - og jeg har endelig fundet den anden, som ellers var væk!)


Og så er der vist også (læs: med sikkerhed) noget med at Christina syr de fantastiske tørklæder på bestilling, og nogle af dem endda med lækre applikationer (der er en Gunvor Ask hest på mit 1. bySlyngel-tørklæde)! Tror at jeg bliver nødt til at anskaffe mig en hel regnbue, for det er da virkelig de mest behagelige tørklæder jeg nogen sinde har haft!


TUSIND tak, dejlige Christina - 
for tørklæderne og fordi du er dig!

24. apr. 2012

Heldig igen!

Jeg har været så ufatteligt heldig at vinde denne smukke pude på søde Milles dejlige blog!



Puden var sponsoreret af Hallingstad, som har SÅ mange fede ting. Puden er superlækker, og er allerede flyttet ind og har det rigtig godt i min sofa!


TUSIND TAK, 
både til Mille for den dejlige giveaway,
og til Heidi for at have sponsoreret!



19. apr. 2012

Brilleting på marked i weekenden!

Ja, det er desværre ikke mig selv, men nogle af mine illustrationer der drager på marked. På lørdag og søndag er der nemlig Børnebazar på Amager, og fantastiske Christina (aka min yndlings-slyngel!) har tilbudt at tage nogle af mine ting med. De blev igår sendt med posten, og vil i weekenden være at se/købe i hendes bod!

Jeg har fået lavet nye visitkort i forbindelse med markedet,
så der i bedste fald kan lokkes et par nye kunder til! ;-)

Info om markedet finder du hér.


Følg iøvrigt med hos bl.a. Christina og Britta, der med garanti har masser af ord og billeder der beskriver den (med sikkerhed) hyggelige stemning.

Til de af jer som har tænkt jer at kigge forbi, så rigtig god fornøjelse! (gæt, hvem der er TOTALT misundelig!)

18. apr. 2012

Ferie

Hvor er det dog en lækker overskrift, og alligevel er det ikke helt så lækkert som det lyder. Jeg har nemlig valgt (!?!) at være syg nu for 3. ferie i træk! AAAARGH!
Denne gang er det dog 'kun' ondt i maven og migrænelignende hovedpine, men det er nok til at jeg ikke kan overskue alle de ting jeg ellers havde planlagt at se på/tage mig af/organisere/skaffe af vejen!

Og for så lige at gøre det hele lidt mindre overskueligt, så bruger jeg min sparsomme frisk-tid på overspringshandlinger, som i sidste ende giver mig flere opgaver når jeg bliver heltidsfrisk igen ... som f.eks. at genåbne min Amio-biks!

SUK!

Lærer jeg det mon nogensinde, det struktur-pjat?!!


12. apr. 2012

Frodig forårs-frøken.

Jeg er igen igang med at male på softies. Det bliver til en lille frøken. Alle detaljer er ikke helt på plads, men jeg nyder at planlægge og afprøve forskellige mulighederne.


En ganske uventet gave

... eller "Brilleting i fåreklæder"!

Tirsdag efter påskeferien kom ét af mine dagplejebørns mor med den mest fantastiske gave til mig! Da hendes søn til fastelavn var klædt ud i en hjemmesyet Timmy-dragt havde jeg nemlig sagt at det kunne være SÅ fedt at have sådan én i Jane-størrelse ... så det fik jeg sgu!! Hun havde simpelthen syet mig en Timmy-dragt - til MIG!! Og den er SÅ fed!!

Et 'head shot' af mig i fåreklæderne. I må pænt vente til fastelavn (eller måske Halloween) med at se mig i hel figur med udklædningen! ;-)

Udover den fantastiske dragt fik jeg også den sødeste lille "Bobles" sanse-ugle i akryl!



TUSIND tak! Det er SÅ fine gaver!

11. apr. 2012

Skønne gaver

Mandag havde jeg jo fødselsdag, og udover dejligt besøg af min skønne familie, så scorede jeg også nogle urimeligt lækre gaver!

Både min søde mand mand og mine dejlige forældre udstyrede mig med en masse dejlige kontanter som i weekenden skal trylles om til nyt tøj! Jeg er temmelig besværlig at shoppe til, så det kan ikke passe mig bedre at jeg selv får lov til at prøve før jeg køber!
Min dejlige søster og hendes kæreste gav mig hele 2 gaver:
Det smukke smykketræ fra Koziol, købt hos Designdelicatessen og et abonnement på Mad&Bolig incl. 2 Mano-krus fra Kähler! Uhmmmm!



Og sidst, men bestemt ikke mindst, en lækker sammenplantning fyldt med fine, gule forårsbebudere fra mine dejlige drenge - tilsat en masse kram, et sødt kort og 'jeg elsker dig, mor' i rå mængder! *smelte*



Jeg er KÆMPEGLAD for mine skønne gaver!
TUSIND tak!

10. apr. 2012

En lækker påskeferie!


Så blev det tirsdag efter en dejlig, lang påskeferie (desværre krydret med lidt sygdom - øv!) Jeg har holdt et par velfortjente blog-feriedage, fordi jeg ikke lige syntes jeg havde noget på hjerte, men nu sidder jeg med det modsatte problem; nye indlæg presser sig på, og jeg kan ikke helt finde hoved og hale i de mange ting jeg vil fortælle om og vise. Så de næste dage bliver måske lidt rodede og der kommer lidt 'forældet' nyt (læs: et par dage senere end ønsket), så bær over med mig, og jeg håber I kan følge med! :-)

Ferien bød på et fantastisk hyggeligt besøg fra København. Min veninde, hendes kæreste og deres skønne datter kom og overnattede, og vi fik ordnet mindst 1 verdenssituation mens vores unger hyggede og legede! Den slags er altså helt vildt undervurderet!
Tusind tak for besøget, Cindy - håber snart vi ses igen!!

Så var der lige et lille pusterum, før mine forældre kom (det var hér mine unger var syge, og formentlig også hér de fik smittet mig!), og så stod den på hygge og glade unger, der havde savnet mormor og morfar!

Søndag lokkede jeg mor og far med til Århus, hvor der var marked i Mølleparken. Her havde jeg nemlig 'opsnust' at jeg kunne rende på Heidi og Tina, og så kom jeg lige til (!) at investere i nye øreringe.
Det var SÅ skønt at se jer igen, skønne kvinder - glæder mig til aftalen i efteråret!

















Og sidst, men ikke mindst, var det min fødselsdag mandag. Hér kom også min dejlige søster og hendes søde kæreste, og jeg fik nogle fantastiske gaver ... men mere om dem senere! :-)

Kan se i de mange dejlige indlæg rundt omkring på jeres blogge at I også har haft en dejlig ferie! Håber også at I får en skøn tirsdag aften!!


3. apr. 2012

Navnedukker!

Nu blev jeg - LANGT OM LÆNGE - færdig med prototyperne på mine navnedukker, som jeg har glædet mig vildt til at vise jer.
Jeg stødte ind i et par udfordringer undervejs, og det er bl.a. derfor det har været en så lang proces.

Nu er jeg imidlertid tilfreds med resultatet, og er meget spændt på hvad I synes?!!

Roses navnedukke som lige straks smutter afsted til Rose!
Der er kun tryk på forsiden, så der på bagsiden er plads til de personlige oplysninger .


Williams Superhelt!
Bagsiden med navn og fødselsdata - der er valgt fonte der passer til dukkens udtryk.

Dukkerne er syet i bomuld med transfer af mine tegninger. De har pudefyld og tåler derfor vask ved lave temperaturer (dog ikke for tit, da billederne da slides af).

Det vil være muligt at købe dukkerne i en drenge-/superhelteudgave og en pige-/feudgave, med navn og personlige fødselsdata på ryggen.

Den forventede pris bliver omkring 280,- + porto for 1 dukke.

Der må påregnes en leveringstid på ca. 1 måned, da jeg skal have tid til at lave dukkerne mens jeg har mit normale job, så det håber jeg kan accepteres?!


2. apr. 2012

Smuk nostalgi

Jeg fandt, for lidt tid siden, denne vidunderlige bog i en genbrugsbutik: "Det forunderlige træ" af Ulf Löfgren.
Bogen er fra 1969, og jeg må have lånt den på biblioteket mange gange, for vi har aldrig haft den hjemme, og alligevel er alle tegningerne meget bekendte.

Det er virkelig en urolig smuk og dejlig bog, fyldt med lækre illustrationer og en dejlig historie af den slags, man aldrig bliver for gammel til.

I får lige et par stemningsbilleder fra bogen:




1. apr. 2012

Overblik

... ønskes!


Er der mon nogen der har lidt, de kan undvære!??

(er knotten over at et af mine projekter driller, og at jeg ikke kan finde ud af at komme igang med det næste, som sikkert bliver fedt, men lige nu er lidt uoverskueligt!)
Related Posts with Thumbnails