Short-cuts til mine sider:

10. apr. 2012

En lækker påskeferie!


Så blev det tirsdag efter en dejlig, lang påskeferie (desværre krydret med lidt sygdom - øv!) Jeg har holdt et par velfortjente blog-feriedage, fordi jeg ikke lige syntes jeg havde noget på hjerte, men nu sidder jeg med det modsatte problem; nye indlæg presser sig på, og jeg kan ikke helt finde hoved og hale i de mange ting jeg vil fortælle om og vise. Så de næste dage bliver måske lidt rodede og der kommer lidt 'forældet' nyt (læs: et par dage senere end ønsket), så bær over med mig, og jeg håber I kan følge med! :-)

Ferien bød på et fantastisk hyggeligt besøg fra København. Min veninde, hendes kæreste og deres skønne datter kom og overnattede, og vi fik ordnet mindst 1 verdenssituation mens vores unger hyggede og legede! Den slags er altså helt vildt undervurderet!
Tusind tak for besøget, Cindy - håber snart vi ses igen!!

Så var der lige et lille pusterum, før mine forældre kom (det var hér mine unger var syge, og formentlig også hér de fik smittet mig!), og så stod den på hygge og glade unger, der havde savnet mormor og morfar!

Søndag lokkede jeg mor og far med til Århus, hvor der var marked i Mølleparken. Her havde jeg nemlig 'opsnust' at jeg kunne rende på Heidi og Tina, og så kom jeg lige til (!) at investere i nye øreringe.
Det var SÅ skønt at se jer igen, skønne kvinder - glæder mig til aftalen i efteråret!

Og sidst, men ikke mindst, var det min fødselsdag mandag. Hér kom også min dejlige søster og hendes søde kæreste, og jeg fik nogle fantastiske gaver ... men mere om dem senere! :-)

Kan se i de mange dejlige indlæg rundt omkring på jeres blogge at I også har haft en dejlig ferie! Håber også at I får en skøn tirsdag aften!!


4 kommentarer:

 1. Godt du er frisk igen...her har den også stået på sygdom...Glæder mig til at læse de indlæg der presser sig på...god aften til dig!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en dejlig ferie. Og wouu nogle fine øreringe. Glæder mig til at høre mere. Knus

  SvarSlet
 3. Det var så hyggelig en overraskelse at du pludselig stod der Jane :) TAK for besøget!

  SvarSlet
 4. Enig!!! Det var bare så dejligt at du kom forbi... Jeg glæder mig også til vores efterårs aftale.
  Håber du havde en helt fantastisk fødselsdag skønne Jane...

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails