Short-cuts til mine sider:

3. aug. 2011

Spreadshirt!

ENDELIG er det lykkedes mig at finde det helt rette sted for min drøm om at sælge t-shirts og babybodyer med mine illustrationer på.

Web-firmaet Spreadshirt giver mulighed for at man kan uploade sine egne motiver, designe forskelligt tøj med print og åbne en shop i shoppen med egne designs. Desuden er en (ret stor) del af produkterne lavet af 100% økologisk bomuld - helt og aldeles klimaneutralt. Firmaet bruger de bedst egnede trykketeknikker og i det hele taget ser det hele rigtig godt ud.Endnu en fordel er, at jeg selv kan fastsætte min provision, så jeg bestemmer selv hvor dyrt jeg vil sælge mine ting. Jeg har forsøgsvis sat provisionen - temmeligt lavt, hvis jeg selv skal sige det - og så må jeg jo se om det virker for dyrt til folk vil købe det.

Jeg har som sagt i et stykke tid undersøgt hvor jeg kunne få trykt tøj med mine illustrationer på, og problemet er det samme næsten alle steder: enten er det MEGET for dyrt eller også er kvaliteten for dårlig! Jeg håber at potentielle købere vil tage med i overvejelserne at jeg har valgt at lave mine designs på de bedst mulige produkter til prisen og at jeg har valgt et firma som har nogle gode moralske overvejelser mht. ordentlige arbejdsforhold for produktionsmedarbejdserne (helt fra begyndelsen af produktionen) og økologi!

Hvis du er nysgerrig og/eller synes det lyder interessant, så kig endelig forbi min nyåbnede web-shop:Lige en lille info-update!
Leveringstiden er ca. 7-9 arbejdsdage, da tøjet trykkes i Tyskland.
Og jeg modtager GERNE forslag til hvilke af mine illustrationer 
der skal på tøjet og hvilke produkter I kunne tænke jer.

Ha' en vidunderlig onsdag, Blogland!

14 kommentarer:

 1. Hej! Hvor er de skønne! Og priserne er da yderst rimelige, synes jeg!
  Held og lykke med butikken.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fedt! Jeg har en kollega, der skal have et barn snart, og så er det jo godt at vide, hvor man kan få lækre gaver.ved du hvad leveringstiden er?

  SvarSlet
 3. Hvor supert, du spreder dig med lynets hast nu :) Prisen er da helt ok !

  SvarSlet
 4. Det er et lækkert koncept, synes jeg. Både CO2-neutralt og økologisk. Prisen kan nok ikke være lavere. Nu skal du "bare" råbe folk op :)

  Good luck.
  Og hvor er du dygtig til at tegne.

  SvarSlet
 5. Ser virkelig godt ud Jane. Tillykke med det!

  SvarSlet
 6. Åh, hvor er I altså bare dejlige! 1000 tak for jeres søde kommentarer, særligt ift. priserne som jeg jo har tænkt meget over!

  @Asli: Jeg har lavet en lille update i mit indlæg, så andre også kan få svar på dit meget relevante spørgsmål. :-) Leveringstiden er ca. 7-9 arbejdsdage!

  SvarSlet
 7. Uhh - her er jo tilmed en ide til din næste give away som jeg gerne vil vinde i en str 92 :) Smil.
  Super godt gået, spændende!! Bare det var mig der kunne tage mig sammen og tage sådan et spring!!!

  SvarSlet
 8. Jane, de er bare SÅ fede!!! Og det er helt hundred procent ikke for dyrt..! :)

  SvarSlet
 9. Hvor er du bare sej og kreativ altså!! Tillykke med at du nu er helt i gang med dine t-shirts :)
  Knus Katrine (som lover snart at gå i gang med at hækle igen!)

  SvarSlet
 10. Aj... et fedt tip.... tak for det! Og held og lykke med salget!

  SvarSlet
 11. Hej! Det ser jo rigtig lækkert ud -af konstruktive forslag så kunne jeg (min datter) godt bruge lidt større størrelser i body´erne. Altså +18mdr.
  I forhold til motiverne synes jeg de er sjove -og især påfuglen er super flot.
  Til fremtidige motiver, er min personlige (kan jo ikke udtale mig om andet) smag nok mere hen ad det samarbejde du havde med din søster omkring fisken (Something fishy).

  Smag er jo individuel, men jeg vil helt sikkert kigge forbi en gang imellem :-)

  Held og lykke fremover!

  /Tine

  SvarSlet
 12. Hey Tine!
  Tusind tak for din søde og konstruktive kommentar. Jeg har også undret mig lidt over det med størrelserne - lidt et brist hos Spreadshirt; det er som om der mangler fra 2 til 3 år! Undre!?
  Derudover har jeg leget lidt med tanken om sort-hvide motiver ... jeg forsøger mig helt sikkert med en masse forskelligt, så det kan med garanti godt betale sig at kigge ind med jævne mellemrum! :-)

  Ha' en rigtig dejlig dag!

  Kh. Jane

  SvarSlet
 13. Fedt, held og lykke med butikken!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails