Short-cuts til mine sider:

2. jul. 2011

Nogle MEGET kreative børn!

Mine børn begrænser sig ikke til de lodrette flader (i dette tilfælde tavlen fra IKEA) når de maler!

GODT at det KUN var kridt!
Published with Blogger-droid v1.7.2

7 kommentarer:

 1. Godt det var med kridt. Men hyggeligt ser det ud.

  SvarSlet
 2. Jamen er det ikke herligt !!!

  SvarSlet
 3. De har da hygget sig : )

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig hyggeligt ud, og sikke fint fodaftryk - og så længe det bare er kridt.
  Herhjemme holder barnet sig til de lodrette flader, men har en gang brugt væggen til kridt-tegninger. Vi har ladet en tegning være, fordi den egentlig er ret fin. Tror faktisk den har været der i næsten et år, for kan huske at jeg lige havde læst et 2 år gammelt indlæg på min venindes blog, hvor sønnen som 4-årig havde tegnet på væggen (med blyant) og da hun så kort tid efter som 4-årig også tegnede på væggen, konkluderede jeg at det åbenbart er super fristende i netop den alder. Og hvis man ikke har fortalt børn, at der kun må tegnes på papir, tavle m.m. kan man jo faktisk ikke forvente at de ved bedre.

  SvarSlet
 5. He! Det kan jeg kun nikke genkendende til... de der kreative børn. Min den yngste havde en dag tegnet på gulv, kommode og væg med Tusch og han var SÅåååå stolt. Så jeg kunne jo ikke andet end forklare drengen, at det altså kun var papir man måtte tegne på. Vi har satdig kunstværket, for vi kan nemlig ikke få det af!!!
  Knus

  SvarSlet
 6. Aaaarmen hva... En kunstgave til MOOOAAAR :) Hvor fint! Fnis... Det ser ud som meget koncentreret arbejde... Og med fodaftryk og det hele... Jeg har de to ældstes tatoveret på gulvet lige under sofabordet... Det kan heller ikke rigtigt gå af. Men hvis vi sælger huset en dag kan det vel øge værdien... Eller?

  Se i øvrigt min giveaway, hvis du har lyst :)

  Kh - Betine.

  SvarSlet
 7. Årh - PYHA! Godt at det ikke kun er mine børn der kan ting og sager!! Tak for søde kommentarer og dejlige anekdoter. Jeg har vist meget til gode endnu! ;-)

  Ha' en toplækker dag!
  Kram fra Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails