Short-cuts til mine sider:

5. jun. 2011

Status efter bagagerumsmarked!

Er du GAL, hvor er jeg glad, træt og fyldt med varme på alle planer efter en superskøn dag til bagagerumsmarked i Horsens!

Jeg gik fra markedet med overskud på både det økonomiske og personlige plan, og har lovet mig selv at det bestemt ikke er sidste gang jeg gør den slags.

Som nævnt de seneste dage har målet været at komme af med alle vores overskydende genstande, som bare stod i kælderen og fyldte! Men jeg havde jo også mine egne ting med, og det var SÅ lækkert at få lov til at vise det frem og snakke med folk om det jeg har lavet. Jeg solgte lidt men godt af mine egne varer, og havde desuden fornøjelsen af besøg af *lume* og Flet&Sjov, som begge bor i Horsens og omegn!
FEDT at I kom forbi, skønne kvinder, og det var så rart at få sat ansigter på endnu flere fra Blogland! Det kan jeg simpelthen bare ikke få nok af!!

Søde Flet&Sjov havde iøvrigt denne søde gave med til mig (WOW - siger jeg bare!! Sådan at få gave!!!):1000 tak - sikken nogle skønne ting. Jeg har allerede planer med de fleste af tingene, og du har ramt plet i min smag af krea-tilbehør!! :-D 

Jeg har stadig nogle af mine ting til overs, så jeg lægger lige nogle kort i min Blogshop!

:-)

Ha' en helt vidunderlig søndag aften, Blogland! Vi skrives véd!! ;-)


1 kommentar:

  1. Hejsa !
    Super hyggeligt at hilse på dig IRL (det ved jeg hvad betyder ;) Måske vi ses senere, kunne da være sjovt. Og selv tak ! Godt at se du kom fri fra asfalten.....

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails