Short-cuts til mine sider:

14. jun. 2011

HYLDEST til Blogland (eller: mit hemmelige æbleprojekt!)

Jeg er overvældet, begejstret og helt og aldeles forelsket i den gavmildhed og det engagement der findes i Blogland!
Da jeg for lidt under en måned siden bad jer om hjælp med at finde opskrifter eller henvisninger til kreativt frembragte æbler havde jeg på INGEN måde forestillet mig det som skete!

Jeg blev kontaktet af intil flere skønne bloggere som enten ville give mig nogle æbler de havde lavet, eller som jeg byttede lidt med! WOW!

Derfor blev mit projekt, som egentlig går ud på at mit træ i stuen skal pyntes efter årstiden, til en SAND HYLDEST TIL BLOGLAND,
med æbler af næsten alle tænkelige slags og pyntet med blade som jeg selv har hæklet!


Se, det er kærlighed, kreativitet og glæde samlet i ét!! 

Jeg bliver SÅ glad når jeg ser på træet, og ord er slet ikke nok til at beskrive hvor meget det betyder for mig!!
Derfor skylder jeg den vildeste TAK til disse skønne kvinder:

Berit med bloggen Pil's Verden har hæklet disse 5 smukke æbler!  
Margit med bloggen Papirklip og Æsker har flettet dette geniale æble-hjerte .... WOW!
Lykke med bloggen LykkeS har hæklet disse skønne og farvestrålende æbler - hvoraf hun selv har spist lidt af det ene! ;-)
Lene med bloggen Lenesfiltdesign har filtet disse skønheder! SÅ flotte!!

Pernille med bloggen Pescnos Frirum har lavet Hama-æbler til træet og desuden det fine skilt med 'Brilleting' samt 2 smukke vedhæng - Lækkert!Ovenstående kvinder har nogle ualmindeligt hyggelige og kreative blogge, og har I ikke allerede været forbi så kan et besøg varmt anbefales ... og deres deltagelse i mit projekt viser da for alvor at de er helhjertede deltagere i den helt rette blog-ånd!


Jeg er SÅ taknemmelig for jeres bidrag!


Dette æble er 1 af 3 som jeg fik af min dejlige veninde, Tine, i fødselsdagsgave. De er godtnok ikke hjemmelavede, men kommer fra den lokale genbrug og det var faktisk på grund af dem at jeg fik idéen til æbletræet!


Ha' en lækker dag, fantastiske Blogland ... som kan ALT!!  

(Og tag i den forbindelse liiiige og smut en tur forbi Trine, som igen er igang med at se hvor meget vi kan sammen - HEP HEP!!)

14 kommentarer:

 1. Hvor ER det smukt! Fantastisk....

  SvarSlet
 2. wow et smukt æble-træ :)

  SvarSlet
 3. Det er sgu da SMUKHED både i udtryk og indtryk.
  Fedt!
  Kærligst Rikke

  SvarSlet
 4. Hold da op det er smukt og helt vildt fantastisk at se på. Forestiller mig at du kan sidde og se på det i lang tid nyder det.

  SvarSlet
 5. Det er da blevet super flot og hyggeligt. Dejligt at jeg kunne være med til at bringe lidt glæde..
  Ha en dejlig dag i "æblehaven".
  Har iøvrigt gang i en giveaway måske du kunne finde noget af interesse.

  Lykke

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare fint... :o)

  SvarSlet
 7. Lækkert træ, gad vide om man kan klone det ? GLAD beskriver det meget godt :)

  SvarSlet
 8. Det var sjovt at se hvad dit hemmelige projekt gik ud på. Hvor er det flot! og alle de fine hæklede blade!

  SvarSlet
 9. Et smukt træ, på mange måder. Det er så dejligt at læse om alt det gode vores lille blog-verden kan :o) - Det er et ret pudsigt indlæg,jeg har nemlig, lige inden jeg læste dette indlæg skrevet, hvor fantastisk det er med alle disse dejlige mennesker man har lært at kende "her inde", dette på trods af store afstande og jo i særdeleshed dette faktum at rigtig mange af os ikke engang har mødt hinanden "in real life" men alligevel kender man hinanden rigtig godt og bakker op om hinanden, det er da en "Verden" man kan holde ud at leve i ;o) Det har dit indlæg her også lige mindet mig om igen - BLOGLAND ER SKØNT

  SvarSlet
 10. Ååååårh, hvor er jeg altså bare glad for alle jeres dejlige kommentarer, og for at I også kan se skønheden (på flere niveauer) i træet!

  :-D

  Blogland ER fantastisk ... og håber at I allesammen får en top-lækker dag!

  Kram i massevis fra en ualmindelig glad borger i Blogland!

  SvarSlet
 11. Jeg har slet ikke fået kommenteret på dit super fede træ! Jeg er glad for at have bidraget, og det ser bare mega lækkert ud :D Kan godt lide forskelligheden i æblerne, og det som træet symboliserer. Med venlig hilsen Pernille

  SvarSlet
 12. Jeg bliver NØDT til at smide en kommentar, selvom indlægget er "gammelt". Jeg sad jo midt i eksamen, da det blev udgivet, så jeg er undskyldt :-D Hi hi! MEN det ændrer ikke på, at jeg OGSÅ VIL HA SÅDAN ET TRÆ!!! Hvor er det fedt, Jane! Seindsygt go' ide - hvis det var mig, der havde det træ, ville jeg også blive glad, hver gang jeg så på det - ikke mindst fordi det er fyldt med go' karma fra en flok skønne dygtige kvinder! SMUKT!!! :-) K.h. Sasia

  SvarSlet
 13. Hey skønne Sasia!

  Jamen, der er jo heldigvis ingen deadline for hvornår man skal skrive kommentarer til indlæggene, så du er meget velkommen til at kommenterer! :-D
  Synes også at du fortjener et træ! Bidrager gerne med et par håndgjorte æbler eller hvad du nu gerne vil hænge derpå - og JA - det er SÅ meget go' karma og jeg ELSKER det totalt meget!

  Ha' en genial aften!
  Kram fra jane (som snart svarer på din mail!)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails