Short-cuts til mine sider:

9. feb. 2011

Forårsmarked & Fornyelse?!

Jeg er jo - som tidligere nævnt - i fuld gang med at produkt-udvikle til Forårsmarkedet, og sidder lige nu og overvejer:


 • er der stadig stemning for nogle ugler fra undertegnedes hånd?
 • skal jeg finde mig et nyt objekt at kaste min kærlighed på?
Jeg har haft nogle ting under overvejelse - motiver, som passer godt med min stil og min streg.


Den ene er fisk i alle afskygninger ... dem har jeg jo også flashet lidt af her på bloggen.


Den anden er træer. På min Pinterest-side er der efterhånden rigtig mange af dem. Jeg er endnu ikke helt sikker på hvad det skal ende med, men al inspirationen bygger sig op, og lige pludselig bliver det til noget, det er jeg sikker på!Billedet er lånt HERFRA - Tjek lige de ualmindeligt fede billeder hun laver!!

Og endelig tror jeg at der skal være nogle børn - lidt a la "Rikke & Rune" (måske bare lidt mere stilrene i stregen) på stof, på sten og på pap, måske!


Jeg produkt-udvilker videre, og flasher lidt i ny og næ - har jeg mon sagt at jeg glæder mig til Forårsmarked i maj!?? :-)

Ha' en superfantastisk onsdag!

13 kommentarer:

 1. Jeg prøver lige om jeg kan kommentere fra mobilen. Jeg tror stadig der er salg ij uglerne selvom der måske er ved at være lidt mættet. Jeg elsker dine fisk og tanken om træer er også rigtig god. Jeg får kommenteret for sjældent jane men jeg kigger med. Er bare for tit på fra mobilen eller med en hånd. Kram, kat.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for den søde kommentar, Kat! Ja, det er godtnok længe siden jeg har hørt fra dig hér, men kan sagtens forstå hvorfor - du har godtnok rigeligt at se til! Ærgrer mig over at der er lidt for langt til Odense, når du skriver om Kunstfabrikken, for jeg kom sgu gerne forbi og nød alle jeres smukke ting hvis tiden tillod det!
  Og tak for dine tanker om mine overvejelser - det er jo nogen gange nødvendigt at henvende sig til andre, for at få at vide om det man tumler med nu også er spændende for andre end én selv!
  Apropos dét, så sælger jeg lige nu endnu flere bogmærker end jeg nogensinde har gjort! Hehe - lidt morsomt taget i betragtning at det er over ½ år siden jeg lavede dem! :-)
  Ha' en totalt skøn og lækker aften!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 3. Jeg har printet flere af dine tegninger ud til min datter (8 år) til farvelægning. Hun er meget imponeret over dine tegneevner :-) og bad min skrive det til dig. Så det er hermed gjort!
  Vi følger med her og ser hvad du finder på. Tror nu ikke vi kommer til markedet.
  VH Jette / Villa Ko

  SvarSlet
 4. NU er jeg selv helt skør med skildpadder både til land og vand, men har ingen anelse om der er salg i den slags.
  Jeg elsker også at følge dine dejlige streger.

  SvarSlet
 5. Hvis du tager pige/drengefigurerne med i pap, skal jeg helt sikkert have nogen med hjem. Kunne man f.eks. lave dem som sprællemænd? Uanset hvad: De er skønne. Og så ville jeg gerne have fingrende i noget af dit stof.
  Fiskene er rigtig flotte - og et kærkomment afbræk fra ugler. Selvom jeg tror, at Kat har ret i, at du nok skal sælge ugler, hvis du tager dem med :-)

  SvarSlet
 6. Jamen Jane, det er da næsten lige meget hvad du laver så er det lækkert! Ugler, LÆÆÆÆKRE fisk, blæksprutter, små kaniner;-).. jahhh fine træer.. måske du kunne hjælpe mig med at finde et simpelt et til en applikation? og god ide med sprældemænd, måske man kunne sætte dem på noget krydsfiner? Kunne man ikke printe en af dine fisk ud på sådan noget stryge noget og sætte den på en lækker hættetrøje?
  Uhh har så mange ideer..

  Hav en dejlig dag..

  KH Berit

  SvarSlet
 7. Jaaaamen, hvor er det bare lækkert med så meget brugbart feedback!! Jeg klapper i mine kolde og småbuttede hænder!! Hehe!!

  @ Villa Ko - Jeg har lagt en besked til dig/din datter på din blog :-D

  @ Camilla - Skildpadder, tjaaeh - det kunne da være man skulle kaste sig ud i det! Tak for idéen! :-)

  @ Asli - FEDT at du kan lide dukkerne. Jeg har skal overvejet sprællemænd, men skal liiiige finde det materiale der holder bedst. Har tænkt på at lime på træ (som Berit også foreslår), eller den nemme med laminering (det er bare ikke så lækkert!!) eller flere lag karton limet sammen, men mon ikke der dukker en løsning op!
  Fisk skal jeg nok medbringe i flere afskygninger, og med garanti også ugler ... kan jo ikke lade være ;-)

  @ Berit - Jamen, naturlgivis vil jeg hjælpe med at lave en skabelon til applikation; det lyder nice! Har også selv tænkt på det med overførsel på print, men skal lige finde det rigtige papir til den rigtige pris (hvis nogen med erfaringer læser med, modtages forslag med kyshånd!)
  Og krydsfinér ... ja, men så er der jo dømt løvsav og sandpapir - kan jeg mon finde ud af det, eller ved du liiiiige hvordan man griber det an?!!
  ... og så har jeg lige bestilt ting og sager ved hhv. CChobby & Panduro, som gerne skulle komme ind af døren én af dagene, og så er der endnu mere der skal prøves af!! SÅÅÅ fedt!!

  Ha' en KANONlækker dag, allesammen, og endnu engang tak for indspark til mine overvejelser - hvad skulle jeg gøre uden så engagerede og trofaste læsere?!! :-)

  SvarSlet
 8. Jep, måske jeg kan lave en hættetrøje eller jakke/frakke med et applikeret træ på ryggen eller maven.
  Med hensyn til printerpapir, er det så ikke bare at købe en lille pakke hvor det så end købes, måske i Bilka?
  Vi har da sådan en fin mekanisk sav, måske hedder det en stiksav, mon ikke man kan bruge sådan en? Man skal jo hjælpe hinanden.. vi kan jo evt være ude hos mig en dag, så kan vi da save og pudse:-D

  SvarSlet
 9. Jamen super idéer ... måske jeg bare skal kaste mig ud i at se hvordan det fra Bilka (eller anden butik) virker - det er vel ok?!
  WOW - en stiksav!! Er du trænet i at bruge den?! jeg ville ELSKE at lege med træ, og have et totalt checket værksted, så jeg vil smaddergerne ud og save/pudse hos dig! :-D

  SvarSlet
 10. Vi har alle mulige smarte save og sådan maskineri, men trænet.. nahhh.. men jeg kan vel få Ole til at vise mig hvordan man gør..
  Det kan vi lige aftale nærmere når vi ses..

  SvarSlet
 11. Hehe ... mon ikke sådan nogle seje kvinder som os kan klare det med en smule vejledning! Det lyder i hvert fald cool at vi kan lege med træ!! :-)

  SvarSlet
 12. PS. ligger gerne hættetrøje el. lign. til en af dine udprint, hvis du vover dig ud i det;-)

  SvarSlet
 13. Fedest ... jamen, hvo intet vover, intet vinder, så jeg vover helt vildt!! :-D Jeg skaffer noget transfer-papir-halløj inden vi ses igen!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails