Short-cuts til mine sider:

27. dec. 2010

Glædelig bagjul!

Så fik vi overstået juleaften og juledagene herhjemme med tonsvis af hygge, superlækker mad og nogle af de bedste gaver jeg har fået i årevis!!

Jeg har ikke fået skrevet i et par dage, fordi jeg har skullet bearbejde de mange indtryk og al skønheden, freden og smil & latter! Det var lige så godt, som det lyder - bl.a. fordi jeg i år tog mig selv alvorligt  og slappede af, uddelegerede og hyggede mig. Så juleaften, der sidste år satte gang i en meget lang, skidt periode for mig, blev i år til en energi-giver, som jeg kan glæde mig over længe!
Ikke mindst tak, til min skønne familie, for at have hjulpet til med at gøre det hele så fantastisk!!

Blandt mine skønne og fantastiske gaver var denne, som jeg fik af min søster og mine unger:Mit nye legetøj er en tegneplade med pen til min bærbar, så jeg kan avancere udi grafikken!! Den er SÅÅÅ fed, og jeg er så småt begyndt at øve mig i at lave lækre ting, og gøre min mus overflødig!!

Mine øvrige gaver var: lækre ugleøreringe, fed uglepung, niiice clutch, SMUKT Rie Elise Larsen-papir til masser af skønne kreationer, et fiiiint fodaftryk som Adam havde lavet hos dagplejeren og en bamse-sparegris som David havde farvelagt i børnehaven, gavekort til nyt tøj og penge, der vist skal lægges til side til ny bærbar indenfor nærmeste fremtid.
Og sidst, men ikke mindst, en gave fra et af mine dagplejebørn, med et så smukt og rørende kort vedlagt, at jeg måtte fælde en tåre eller to!

Så glædelig bagjul til hele blogland ... rart at være tilbage igen efter et par 'fridage' ... har sgu savnet jer! ;-)

5 kommentarer:

 1. Dejligt at have dig tilbage:-) Jeg så igår aftes på din blog det fine stof med ugler du har fået lavet. Må jeg spørge om hvordan kvaliteten er af det... Er det trykt eller vævet ind i det og hvordan opfører det sig efter en en tur i vaskemaskinen?

  SvarSlet
 2. Hey Dorthe.
  Mange tak for beskeden! Stoffet jeg har købt indtil videre er bare almindeligt, tyndt bomuldsstof. Indrømmet har jeg faktisk ikke vasket det endnu, da jeg selv kun har brugt det til de små varmepuder/ærteposer jeg har vist her på bloggen. Motivet er printet på stoffet, og lever meget godt op til de farver man laver på Spoonflowers hjemmeside.
  Det er desværre for dyrt at bestille de andre stoffer, for jeg er sikker på at trykkene kunne være spændende på silke eller lign.

  Har lige fået noget 'retro sunny' stof hjem, og det kaster jeg lige i maskinen én af dagene - så skal jeg nok opdatere på kvaliteten efterfølgende! :-)

  Spoonflower skriver følgende om bomulds-stoffet:
  Quilting Weight Cotton: $18/yard ($16.20 with designer discount)

  100% cotton fabric with a soft hand, easy to sew

  42" wide printable area (107 cm)
  3.2 oz per square yard
  78x 76 threads per inch
  Appropriate for quilting, appliqué, shirting, blouses, dresses, children's clothing
  Estimated shrinkage 3%
  Wash on delicate setting, warm or cool using phosphate-free detergent

  SvarSlet
 3. Sikke dog en indbringende jul, men det bedste er alligevel at læse at du tog hensyn til dine egne behov og fik uddelegeret en del opgaver, dejlig tegneplade, den er jeg sikker på at du vil få megen glæde af.
  God dag til dig og dine.

  SvarSlet
 4. Det vil jeg glæde mig at høre om. Hvis det opfører sig ordentligt i vask, kan jeg se rigtig mange muligheder i det:-)

  SvarSlet
 5. Hey igen, Dorthe.
  Så har stoffet været en tur i maskinen ved 40 grader, og det er stadig superfint. Fornemmer at det er krympet lidt - tror de 3% som firmaet skriver passer meget godt - men printet er stadig rigtig flot og tydeligt!
  Jeg kan bestemt også se et hav af muligheder - eneste problem for mig er begrænsningerne mht.hjemkøb af stoffet p.g.a. gebyrer.
  Rigtig godt nytår!
  Kh. Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails