Short-cuts til mine sider:

5. okt. 2010

Så er jeg klar til at leve evigt!!

... eller rettere, nu har jeg kalenderen så jeg altid véd hvilken dag det er! Jeg har nemlig lige kreeret denne lille fikse evighedskalender med indbygget stabletårn.
Idéen er skrabet op på internettet - nærmere betegnet hos Canon (hvor der er masser af andre rare ting lige til at printe) - men designet er mit, og jeg planlægger at mangfoldiggøre den lille, simpel, men på trods af det, superbrugbare kalender, så man ikke løber løbsk i dagene. Skal lige ud og hitte mig noget lækkert papir og igang med pensel og akvarelfarve, så den kan blomstre i enhver stue, entré eller hvor man ellers skulle få lyst til at stille den.

6 kommentarer:

 1. Det er da en evighedskalender af den pænere slags...og så lige suppleret med noget fedt og farverigt papir - det blir da alletiders. Tak for linket - skal da vist også ha printet mig én.

  SvarSlet
 2. Du finder så mange gode links!

  På grund af dig, har jeg siddet helt opslugt af at klippe og lime papirs fugle idag. Den yngste ville have en med til en af pædagogerne og så måtte jeg lave en ekstra.

  God idé med kalenderen. Har du lagt noget i så de ikke er så lette?

  SvarSlet
 3. Øh, tak eller undskyld, eller hvad man nu siger til den slags skæld ud med indbygget kompliment! ;-) Hvilke fugle har du lavet? Var selv ved at kaste mig ud i en ugle (naturligvis) men endte ud med kalenderen og et endnu-ikke-samlet dukketeater med de 3 små grise og ulven.
  Jeg har ikke lagt noget i prototypen, men kan sagtens se fidusen i at gøre ét eller andet, så de ikke 'fiser rundt' i holderen. Nogle forslag til fyld af terninger??

  SvarSlet
 4. Dette link er vist noget for dig :)

  http://www.papercraftsmag.com/content_downloads/Scalloped_Owl.pdf

  SvarSlet
 5. Et link mere http://www.skiptomylou.org/2010/09/30/printable-owl-mobile/

  SvarSlet
 6. Ih, hvor nice!! Ja, det er bestemt lige noget for mig - eneste problem er at det giver mig en helt masse idéer til flere ting jeg bliver nødt til at lave.
  Mit hoved eksploderer snart - blev nødt til at tage notater til en helt 7. idé sent igår, lige før jeg faldt i søvn, fordi idéen bare ikke gad at give slip. Godt jeg at jeg har fået installeret en notesbog + blyant på natbordet! :-)
  Tror jeg vil tage mine ugle-idéer med til næste uges krea-aften med kollegerne, og se hvad det bliver til - i bedste fald bliver det til både mobile og uglekort á la Brilleting.
  Tak for linksene & ha' en lækker aften.
  Kh. Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails