Short-cuts til mine sider:

12. aug. 2010

Sten & Stoffer ...

Ja, det må vist være en meget dækkende overskrift for mine kreative udfoldelser for tiden - eller om ikke andet en 'malende' beskrivelse af de materialer der 'pryder' mit spisebord!
Jeg maler på sten (vidunder-skønt materiale, der ovenikøbet har den KÆMPE fordel at det er gratis og ganske holdbart) og hygger mig med at håndsy små filt-tingester (-mere om sidstnævnte senere).
Stenene er min egen udgave af Emil fra Lønnebergs træmænd; jeg laver dem når jeg har brug for et fri-/pusterum, der er uendeligt mange af dem inden i mig som bare vil ud og min samling bliver større og større for hver dag der går.
Et lille udsnit af mine uglesten ... more to come!
Jeg maler ugler på mine sten - dét er vist lidt af en besættelse med de ugler, så dem vender jeg med sikkerhed også tilbage til senere) - med vandfast tusch og lakrere dem med decoupagelak (gætter på at andre laktyper er lige så velegnede). Muntrer mig med at se hvordan de kan variere i udtryk, og hvordan et par enkle streger pludselig bliver til en ugle. Alleriders hyggebeskæftigelse!!

4 kommentarer:

 1. Nu bliver jeg simpelthen lige nødt til at skrive, for de her ugler er da bare SÅ fantastisk søde! Jeg kan slet ikke komme mig over det. :D
  Hvad er det for nogle tusher du bruger til det? :)
  Tror måske jeg vil gøre mig et forsøg, hvis jeg må have lov til at stjæle din idé? :)

  SvarSlet
 2. Hey Pernille!

  Jamen 1000 tak for de fine ord! Bliver altid glad når nogen kan lide det jeg laver.
  Stjæl du bare løs - min erfaring er, at det næsten altid ender med at blive superpersonligt alligevel, så jeg vil glæde mig til at se dine varianter.
  Tusch'erne hedder Staedtler Lumocolor Permanent og kan købes på posthuset (måske ikke alle, men i hvert fald det i Horsens!). Jeg har nu hele 3 varianter - én der hedder F, en der hedder S og en l der hedder permanent compact - så er man godt dækkket ind mht. tykkelse. Men til stenene har jeg mest brugt F. De er iøvrigt dejligt billige - ca. 20,- kr. pr. stk, men de bliver dog også relativt hurtigt slidt op når man maler på sten.
  Håber at du flasher lidt stenugler på din blog på et tidspunkt - så vil jeg tilgengæld melde mig som fast læser og glæde mig! :-)
  Ha' en lækker aften!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hej Jane

  Tak for det hurtige svar! Så kan jeg jo allerede komme igang med dem imorgen, fedt fedt fedt. Skal alligevel en tur til Risskov, så der kan jeg jo lige smutte forbi stranden på vejen.
  Jeg tror også de har de tuscher på posthuset her i Århus, de har i hvert fald andre produkter fra Staedtler. Ellers har de dem vel i enten boghandleren eller i en af hobby butikkerne.
  Jeg skal nok lige flashe mine ugler på bloggen når jeg får dem lavet :) Tak for den fede idé, og tak for tilmeldingen som fast læser (du er min første, tihi ;) )

  Du må også have en god aften :)

  MVH. Pernille

  SvarSlet
 4. Så blev jeg atter forelsket.. altså Jane du har SÅ mange skønne ting her på din blog.. faldt og snublede over sten uglerne.. sikke vidunderlige små sten.. jeg elsker selv sten og samler dem ved enhver lejlighed.. så dette MÅ prøves ;0) Tak for tippet.

  Kh Nanna .. hende troldemutter du ved ;0)

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails