Short-cuts til mine sider:

11. okt. 2013

Lækkert blogtræf i weekenden!

Sidste weekend tilbragte jeg det meste af lørdagen i fortræffeligt selskab på en skole i Hjortshøj ved Århus. Træffet var arrangeret af dejlige Jonna og Rikke, og de havde planlagt en superhyggelig dag med masser af god mad, så få deltagere at der var mulighed for at samtale med hele bordet på en gang, kreahygge og et überfedt pakkespil med både hjemmelavede gaver og sponsorguf!

Der er masser af dejlige billeder fra dagen på Instagram #blogtræf5102013

I bedste "god-karma"-stil foregik pakkespillet således at ALLE fik lige mange gaver! Jeg scorede mig derved en SKØN pakke som Rikke havde lavet og medbragt. Den bestod af en smuk æske formet som et hus, 2 ruller piping-bånd (hjemmelavet af skønt retrostof), et smykkesæt med halskæde og øreringe, og 2 par superflotte dragonfly-øreringe! Tusind tak igen igen, skønne Rikke! Jeg er SÅ glad for de fine ting!!
Af sponsorgaver vandt jeg en masse lækkert porcelæn fra Aida, "Hold my hand" designet af Mette Ditmer: 8 termokrus, 2 små skåle og en større skål. Jeg vandt også bogen "Bryllupsnatten" af Sophie Kinsella fra Lindhardt og Ringhof og et hue-hæklekit "MyBoshi" fra Stof & Stuff.

Tak til alle der var med for hygge og kram (!)! Det var bare en superdejlig dag, som jeg kan leve højt på længe!


Og tak til sponsorene for de mange lækre præmier!
4 kommentarer:

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails