Short-cuts til mine sider:

7. maj 2013

Ugens App!

I anledningen af at min søn er startet i 00. klasse/førskole er ugens app en læringsapp for de skolestartende!

Den hedder
og indeholder øvelser i fagene dansk, matematik og engelsk. 
Der er flere forskellige sværhedsgrader og spillet favner derfor bredt!

David blev hurtigt fanget af spillet, da han opdagede at man kunne tjene point, som så kan bruges i spillets 'gulerod': et sjovt platformsspil hvor man skal besejre den Sorte Ridder.


Der er 2 danskspil, hvoraf det ene er et skriv-bogstav-spil, og det andet handler om begyndelsesbogstav. Matematikspillet er små nemme regnestykker og engelskspillet er et find-det-rigtige-ord-spil. Og eftersom fidusen i spillet er at man skal spille igen og igen for at få point til "gulerods-spillet" så er der meget fokus på gentagelse, hvilket jeg synes virker meget godt!


Desværre har spillet et ret stort minus. Da selve app'en er gratis må spiludviklerne naturligvis skrabe penge til sig på andre måder, og det sker ved ekstrakøb i spillet! Det er lidt ærgerligt, og det havde efter min mening været bedre at tage en 'ordentlig' pris for selve app'en og så lade brugeren 'spille i fred'. Men når det er sagt så er det naturligvis rart med apps som tillader at man afprøver noget af dét de kan før man betaler store penge!

 Alt i alt en ok app til børn i skolestart-alderen! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails