Short-cuts til mine sider:

15. mar. 2013

Ugens App!

I denne uge er ugens app til de yngste! Begge mine drenge, på hhv. 3 og 5 har længe været vilde med
- en sjov og sød lille app om hygiejne! Vi faldt over den ved et tilfælde, og jeg var nem at lokke til at investere i tilføjelserne, da det jo var en oplagt indgang til snak og læring omkring emner som bad, håndvask og toiletbesøg!

Bonus er, at man kan afprøve Lite-versionen gratis, og derudfra beslutte om man har lyst til at udvidde spillet med yderligere 2 baner. For mit vedkommende var det som sagt nemt, og jeg synes at man får masser af underholdning for pengene, hvis man vælger at købe den fulde version.

Appen indeholder både vask af beskidt tøj - uden løftede pegefingre over at være møgbeskidt - bad med hårvask, sæbe, bobler, frisering, tandbørstning, håndvask og negleklipning plus læssevis af andre hverdagssituationer. Man kan vælge mellem en drenge- eller en pigehovedperson. Animationerne er simple men alligevel helt vildt søde og charmerende, og letgenkendelige. De taler engelsk, men der bruges kun få ord, og den kan sagtens forstås af danske børn. Og ellers kan man jo som forældre lige forklare hvad der bliver sagt!

Eneste minusser er at personerne i spillet smider toiletpapiret i en spand i stedet for i WC'et og så kan man godt blive liiiidt træt af baggrundsmusikken som kører i loop (sidstnævnte kan man jo heldigvis slukke for!)!

Men alt i alt en lækker app, som de yngste nok skal få det sjovt med ... og endda risikere at lære noget om at børste tænder, vaske hænder og sidde på WC! ;-)

2 kommentarer:

  1. Ihh hvor sjovt... Den skal vi klart afprøve.
    Tak tak.
    Kh Anja.

    SvarSlet
  2. Den er også et meget stort hit her hos min mindste ; )

    SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails