Short-cuts til mine sider:

19. feb. 2012

Skønne præmier!

Jeg har indenfor ganske kort tid været så usandsynligt heldig at vinde HELE 2 Give Aways!Den ene hos Junette med bloggen Pattern Like by Bay, hvor jeg vandt det skønneste stykke Spoonflower-stof med Junettes eget - helt unikke og superfantastiske - design. Jeg er SÅ glad for stoffet, og det bliver lige straks sendt videre til en anden dygtig og dejlig blogger som skal trylle det om til skønheder til mit hjem! Så nu er det en slags dobbel-gevinst! Jeg føler mig i hvert fald heldig!Den anden var hos Minimotion, gennem Mia med bloggen Mamma Mias Verden. Her vandt jeg en stor, flot og yderst brugbar træningsbold. Den er lavet uden phthalater, og kan derfor også med god samvittighed bruges til børnene - både mine egne og dagpleje-ditto!

Fantastisk fede præmier, som jeg er überglad for! Tusind tak, alle I skønne kvinder!

8 kommentarer:

 1. Du da dejlig heldig : ) Tillykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :-) Ja - engang imellem skal man vel være lidt heldig?!

   Slet
 2. Tillykke ;0)

  Hvilket mærke er bolden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Den hedder Securemax og du kan se den på minimotions hjemmeside lige her: http://shop.minimotion.dk/shop/1-bolde/2240/P10-sissel-securemax-o65-cm-solv
   :-)

   Slet
 3. Hvor er du da bare dejlig heldig. Følger også med hos Pattern like By Bay og er vild med stoffet. Glæder mig til at se hvad det bliver til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Føler mig også utroligt heldig! Det er så sødt stof, og jeg glæder mig også til at se hvad det endelige resultat bliver - jeg har nemlig kun givet løse vejledninger i hvad jeg kunne tænke mig, så det bliver som sagt lidt som en ekstrapræmie!

   Slet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails