Short-cuts til mine sider:

3. dec. 2011

Julegodter for øjnene!

Ja, bedst som I troede at jeg var færdig med at skrive om julemarked, så kommer der altså mere!
Jeg har nemlig tilbragt (alt for) kort tid i formiddags på Popop.dks julemarked i Horsens. Selvsamme marked som jeg havde fornøjelsen af at være udstiller på for 14 dage siden, men nu med anderledes, skidehamrende dygtige og lidt mere etablerede kunstnere, og et par gengangere!

Der var SÅ mange sindssygt flotte ting, at jeg næsten tabte pusten! Det blev til lidt hyggesnak med nogle af udstillinere - bl.a. dem jeg mødte for 14 dage siden, og DEJLIGE Kat/Søster Lystig.

Jeg kom også til at købe lidt gaver til mig selv ... og der var MEGET mere jeg gerne havde købt hvis jeg havde haft flere penge at købe for (hvorfor jeg udstyrede mig med et LÆS visitkort som skal bladres igennem til når der kommer bedre tider!)


Den LÆKRESTE ring, købt at den skønneste Kat jeg kender! Jeg er SÅ glad for den!! 

Da jeg jo er ret så vild med ting der overrasker og er lidt anderledes, så kunne jeg naturligvis ikke leve uden disse ophæng i kork!! De kommer fra rebell design, hvor man bl.a. også kan købe de VILDESTE kork-gyngeheste som jeg er SÅ forelsket i!!

Og disse dejlige glas-juletræer (i grønne nuancer, nøje udvalgte af David) lavet af søde og dygtige Henriette, som jeg også havde fornøjelsen af at hilse på sidst jeg var på marked! De er allerede flyttet ind på mit træ i stuen sammen med en masse pangfarvet pynt, og her gør de sig supergodt! :-)Har du mulighed for det kan jeg på det varmeste anbefale at du smutter forbi Torvet 6 i Horsens i morgen mellem 10 & 16. Hér er der virkelig tale om julegodter for øjet, og masser af smil, hyggelig stemning og med garanti plads til en sludder med de dejlige mennesker der udstiller deres fantastiske ting!
ME LIKE!♥

Og når jeg så er igang med at skrive om marked, så kan jeg røbe at jeg i løbet af 'snarest' (formentlig de næste par dage) lægger mine markeds'rester' på min lille blogshop, så hvis du ikke kom forbi markedet i Horsens for 14 dage siden, så har du nu chancen for at erhverve dig nogle af mine streger og finurligheder!

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne og finurlige ting du har fået med hjem.
  De smukke glastræer fik mig lige til at tænke på at jeg har den fineste glas-engel købt på et kunsthåndværkermarked, som har tilbragt sommeren i en af mine krea-skuffer - den må jeg da have hængt op.

  SvarSlet
 2. Åh hvor er de fede de kork-ophæng! ØV med øv på at de ikke har dem på deres webshop, sådan nogle kunne ellers godt bo her hos mig... Hvad kostede de?

  // Laura

  SvarSlet
 3. @Julie - Ja, jeg er også selv rigtig godt tilfreds med min 'fangst'! Og frem med englen, da! :-D

  @Laura - Hun sagde godt at de ikke var på webshoppen (tror måske at de kommer?!). Jeg var så heldig at få markedsrabat, så jeg gav kun 110,- kr. for 7 stk. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er bare næsten ikke misundelig...! ;-)
  Krydser fingre for at de smider resterne på shoppen efter i morgen - hvis der da bliver nogle rester!

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails