Short-cuts til mine sider:

13. okt. 2011

Grafiske nisser!

Jeg har altså - som man vist kan se - skiftet til mit jule-gear! Derfor hyggede jeg mig gevaldigt igår aftes med at tegne disse 6 grafiske nisser som jeg tænker kan blive fine gavemærker.
Nu skal jeg så lige høre jer, potentielle kunder:
Gider I at købe gavemærker som I selv skal fatvelægge, vil I have dem HELT færdiglavede eller kunne det være rart med valgmuligheder?

Glæder mig til at høre jeres tanker og input!

Ha' en fantastisk forvinter-dag, Blogland!
Published with Blogger-droid v1.7.4

14 kommentarer:

 1. De skal da farvelægges Jane.. må indrømme at jeg nok ikke selv gider at farvelægge.. O:-)

  Ole har forresten fået mig overtalt til at jeg selv skal lave et KÆMPE maleri til vores store væg i køkkenet.puhhh.. har du noget erfaring med olie eller acrylmaling?

  Hav en dejlig dag
  Kram Berit

  SvarSlet
 2. Hmm jeg tænker det ville være alletider at give dem i pakke kalender til børn, som kunne farvelægge dem også selv sætte den på den gave de nu selv skal gi til jul.

  SvarSlet
 3. Begge dele..

  Personligt gider jeg ikke farvelægge.. og min dreng er heller ikke helt gammel nok endnu.. men tænker der nok er folk ude i blogland der har børn der kunne hygge sig med at farvelægge dem :)

  SvarSlet
 4. Helt klart begge dele. Rasmus vil ELSKE at male dem, men jeg vil altså hellere bruge min tid på at strikke eller hækle ;-)
  Men jeg tror at det vil være mest praktisk hvis dem man selv skal farvelægge er i ark, for det bliver noget småt at sidde med.

  SvarSlet
 5. Det er fine enkle nisser, men jeg tror det er en børneting, vi andre vil enten have dem helt færdige eller selv lave kortene fra grunden :)

  SvarSlet
 6. Det er helt klart begge dele. Mine drenge ville hygge sig vældigt med det, men jeg vil selv ønske at se dit eget bud på, hvordan farverne skal være ;o)

  SvarSlet
 7. Ja, jeg er også til begge dele :-) De er SÅ søde!!!

  SvarSlet
 8. Jeg er også til begge dele ;0)
  De er super fine, det første jeg tænkte da jeg så dem var som strygemærke, syet sammen med 2 stykker stof mere så det bliver en kegle. Ris som fyld og så har man en kastenisse til pakkekalenderen måske ;0) Nej jeg er ikke NÅSÅER ;0) bare lige for at slå det fast.

  SvarSlet
 9. Hej Jane :)
  Begge dele ;) Helt klart, så er der til underholdning til ungerne ;)

  By The Way: lige en udfordring... Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle tegninger af Ænder og høns som malebogs-billeder.. som står i noget græs/græsmark agtigt ;) Er det noget der kunne tænkes lade sig gøre, kunne være en ide, eller noget...hvis jeg nu spørger pænt??? ;) be be be beeee ;)

  Har nemlig selv forsøgt til dagpl.børnene at farvelægge for jeg har jo 24 ænder og 5 høns som ungerne elsker - men må erkende at de dyr der ikke er min stærke side at tegne.

  God dag til dig! Hej herfra.

  SvarSlet
 10. Åh, begge dele. Jeg tænker sådan en pakke med 6 stk i, hvor de tre er farvelagt og de andre tre kan man selv farvelægge.

  Hvis de er med på Julemarkedet- så kommer jeg forbi din stand (be sure of that)! ;)

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 11. Helt klart begge dele. Jeg vil bruge dem som er på billedet, men mine piger vil helt klart farvelægge dem. Tænker også at de kan laves til (lidt større ;O) ) grydelapper, risposer mm

  SvarSlet
 12. Øj, for filan da, hvor er I bare seje til det kommenteren!! :-D ME LIKE!! <3

  @Berit: Cool! Og ja, jeg har malet en del med akryl, så mon ikke jeg kan give lidt tips!? Du kommer bare/inviterer! ;-)

  @Louise: Skidegod idé! Tak!

  @Tanja: Ja, det har du helt sikkert ret i ... og selv ville jeg egentlig nok også synes bedst om begge muligheder.

  @Britta: Ja, jeg tænkte også noget klippeark-agtigt, så det er nemt at have med at gøre! Og fedt at Rasmus er min målgruppe hvad maling angår!! :-D

  @Pia: LOVER nu, efter at have læst alle de gode argumenter, at der kommer noget for både de store og de små!!

  @FamilienG: Mit bud er lige på trapperne. Nisserne ligger nemlig lige nymalede og venter på at de er tørre nok til at komme i scanneren, så mon ikke jeg flasher lidt senere?! :-)

  @Sasia: Taaaaaark! :-)

  @Julie: også bare en brand-go' idé! Jeg får stryge-papir ind af døren een af dagene og så må jeg vist lige lave et lille forsøg med nogle jule-ærteposer!! FEDT!

  @Rikke: Jo, jeg kan bestemt godt lokkes til at lave nogle ænder og høns, men kan det måske vente til efter julemarked/jul?!! Det ville være helt optimalt!! :-)

  @Christina: Det er skrevet bag øret, og klart du skal komme forbi min stand og vice versa for den sags skyld! Det bliver superhyggeligt at hænge ud med dig igen! :-D Glæde, glæde!!

  @Helle Jescika: Ja, da - de skal da også være i lidt større!! Det er SÅ fedt med al den inspiration fra jer! :-D

  Tusind tak for input!

  SvarSlet
 13. De er bare skide søde min pige!! Jeg er helt og aldeles vild med nisser/havenisser... Jeg glæder mig til de bliver tigængelige... Kunne man overveje at sælge dem som PDF-print selv...? Så skulle de bo over min dørkarm

  PS-- din Cowbøjder er nu med fyld og fremvises stolt på bloggen idag :0)

  SvarSlet
 14. Tusind tak, dejlige Louise! Det kan godt være at de bliver solgt som print selv, men i så fald først efter marked!
  Og jeg har jo godt set dit fine indlæg! Tusind tak for det - det har skaffet lidt ekstra bestillinger! Nice! ;-)

  Ha' en vidunderskøn dag, søde!
  Kram fra Jane

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails