Short-cuts til mine sider:

1. maj 2011

Versatile Blogger-award & vunden give away = Top-heldige mig!

Inden for 2 dage er jeg både blevet begavet med denne blog-award:

som jeg har modtaget af Maria med bloggen Dressed by Maniacs! 1000 tak, søde Maria!Og en rigtig flot 3. præmie (som jeg nok skal vise efter marked, hvor jeg får den!) i denne Give Away:


som jeg har vundet hos Frk. Trillingsgaard - 1000 tak, søde Louise, og ikke mindst Mejse, som trak mit lod i den STORE bunke!Men tilbage til den LÆKRE award! Jeg er rigtig glad for den - særligt fordi jeg nok mest ser mig selv som en krea-blogger, og det varmer mit hjerte at nogen synes at jeg også bidrager med andet og mere til Blogland. Håber at jeg på sigt kan blive lidt mere personlig som blogger, da jeg selv holder rigtig meget af at læse om 'hele' mennesker, og ikke bare enkelte dele! Så igen - 1000 tak, Maria! :-)

Med awarden hører desuden disse 'regler':
Man skal fortælle 7 ting om sig selv, og man skal give awarden videre til 15 bloggere som man synes fortjener det.

Jeg må lige se om det kan lykkes mig at skrive noget som jeg tror I ikke har hørt før...

1: Jeg har i en længere periode - for nogle år tilbage - gået til hypnotisør med jævne mellemrum. Savner det faktisk rigtig meget, og håber at der bliver tid (og råd) til det i fremtiden! Synes det er en supergod måde at komme i kontakt med sine indre tanker og følelser på!

2: Har (i samme åndedrag) for nyligt fået lavet en clairvoyance (af Louise) som ramte og rørte mig meget, og ligeledes fik mig til at se nogle andre sider af mit liv lige nu end det jeg måske lige selv går og fokuserer på.

3: Hvis nogen beder mig om noget som jeg ikke kan se fornuften i bliver jeg den vildeste "Rasmus Modsat" og kan være HELT urimeligt stædig! (hvilket minder mig om at Adam - som er 1½ år - er begyndt at gå rundt og sige som et æsel ... hehe ... men det var så bare lige et sidespring!!)

4: Kan ikke sidde stille (eller tie stille) ret lang tid af gangen ... hvis jeg skal til møde eller på besøg sniger jeg tit hækletøj eller lign. med i tasken, og checker lige om det er ok med 'værten' før jeg går i gang. Af stadig ukendte årsager har det resulteret i at nogle af mine venner nu 'rynker næse' når jeg finder det frem ... suk ... jeg er og bliver misforstået!! ;-)

5: Jeg HADER at tabe i spil. Har præsteret at sidde og tude over et helt uretfærdigt spil da jeg var yngre, og kan stadig blive pissesur når jeg ikke vinder - særligt hvis jeg taber til en dårlig vinder (eller min mor, som driller!!!)

6: Hvis jeg skulle vælge 1 slags mad, som jeg skulle leve af resten af mit liv, så blev det bestemt Edamame-bønner ... det er da nok det mest fantastiske i hele verden. Har du ikke smagt dem, så kan de faktisk købes i de fleste supermarkeder efterhånden, de skal bare kogen i et par minutter og serveres med groft salt! NAM NAM!!

7: Og sidst - men bestemt ikke mindst - er jeg faktisk ret genert!! Håber at det lykkes mig at skjule det på markedet, hvor jeg gerne vil være mig selv, og ikke sådan én som ikke tør snakke med alle kunderne/udstillerne!! Hvis du kommer hen til min bod, så er du meget velkommen til at hilse på, og sige hvem du er, og at du læser med ... vil SÅÅÅ gerne hilse på læsere!! Og jeg ignorerer bestemt ikke nogen med vilje!! :-D

Jeg bliver desværre nødt til at slutte af med at være en rigtig 'dødbider'!! Jeg aner simpelthen ikke hvem jeg skal give awarden til - lige p.t. læser jeg med på omkring 350 forskellige blogs, og kan simpelthen ikke se hvem jeg skulle vælge uden at vælge andre der har fortjent den fra, så jeg lader legen stoppe hér hos mig.
Ingen nævnt, ingen glemt!!

Ha' den dejligste solbeskinnede søndagsaften, allesammen!

3 kommentarer:

 1. Rynke på næsen, si'r du godt nok!!
  Det vil jeg nu ikke være helt enig med dig i :)

  Og du er da bare lykkens pamjulefis, skal jeg da lige love for! Der må vel falde noget af til den der gav dig besked ;)

  Knus og fortsat god dag
  Tine

  SvarSlet
 2. Hehe ... troede ellers helt du var holdt op med at lægge kommentarer, men fedt at jeg stadig kan fremprovokere en reaktion :-p
  Og moooon ikke der falder noget af til den der gav mig besked ... det tror jeg nok der gør!! :-)
  Ha' en lækker aften!
  Tonsvis af kram fra Jane/lykkens pamjulefis!!

  SvarSlet
 3. Godt Jane at du blev glad... Jeg smilte sådan da hun trak dit navn!! Synes altid det enten er dig eller Mette//Kirkesjov der ender med at vinde mine giveaways... Hehe..

  Tak for de søde ord mht clairvoyancen... <3

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails