Short-cuts til mine sider:

11. dec. 2010

Den kreative pakkekalender ...

Idag var det så min tur til at pakke gave op ... jeg har ventet på posten hele ugen, men desværre er der IKKE kommet nogen pakke til mig. :-(
Jeg kan mærke at jeg faktisk er noget skuffet - nok mest fordi jeg selv synes at jeg lagde tanke og kærlighed i den gave jeg sendte for snart ½ måned siden, men sådan er det nu engang.


På trods af manglende gave vil jeg SÅ gerne takke Karina for sit helt utroligt store arbejde med at få det hele til at 'klappe'. Det er bare den bedste idé, og jeg kan sagtens se lignende change-aways i blogland for mig i fremtiden - det behøver vel ikke være jul for at man får gaver, vel ;-)


Og lad mig så lige benytte lejligheden til at gøre lidt (mere) reklame for min Malebogs-Julekalender, hvor jeg så småt har vovet mig ud i tegninger til større børn/voksne (og så forsøger jeg lige at glemme at jeg ikke har tegnet til de næste 13 dage og vist hellere må komme i sving!!)


Ha' en rigtig lækker dag i blogland!! :-)


... og husk min Advents Give Away i morgen - der brygges på en GENIAL gave til d. 4 søndag i advent, eftersom vi har rundet de 40 deltagende!! KOM og vær med!!


UPDATE: Jeg har fået besked om at pakken så småt er på vej, og lover at poste indlæg så snart den dukker op!! :-D Oh, glæde! Oh, fryd!! (og bonus er at jeg må åbne den lige så snart den kommer!!!)

12 kommentarer:

 1. Øv, at du ikke har modtaget din pakke - det er så træls sådan noget. Men måske der er sket noget på dens vej gennem det ganske land?
  Vi må klappe af Karina, alt det arbejde hun har lagt i denne pakkekalender.
  Og som bonus opdager man nye sjove, kreative og finurlige blogge som din - den er straks føjet til mine favoritter :)

  SvarSlet
 2. Dejlig blog du har - jeg bliver i godt humør.
  Glæder mig til at se, hvad du får, når pakken endelig kommer.
  God dag.

  SvarSlet
 3. Hej Jane
  Øv med den pakke. Det er så spændende hver dag at se, hvad alle I andre får. Håber at pakken dukker op - måske hvis din gaveven læser dit indlæg :-)

  SvarSlet
 4. øv det var da lidt trist .. håber den bare er forsinket og kommer en dag :)

  kram

  SvarSlet
 5. Søde Jane, hvis den overhovedet ikke dukker op, så sig til, så får du en af mig:)

  SvarSlet
 6. :-D Mange tak for de søde hilsner, og jeg begynder da at håbe at den ikke kommer så jeg måske får en gave af BÅDE Kat og Anne - det ville bestemt ikke være dårligt! ;-)

  SvarSlet
 7. Som jeg også har skrevet til dig på mail så har jeg kontaktet din afsender - og håber blot at den ligger gemt i Postdanmarks bunker. Du hører nærmere fra mig...
  Tak de Kat som tilbyder at sende en gave istedet - jeg håber den "rigtige" dukker op

  SvarSlet
 8. Hej
  vil lige fortælle at jeg heller ikke nåede af få min pakke, men dagen efter dukkede den op. Så hold hovedet højt, den skal nok komme. Posten har bare ekstra travlt i denne tid.

  SvarSlet
 9. Krydser jo altså også fingre for at den rigtige dukker op!! Mon ikke den dukker op når jeg mindst venter det! :-)

  SvarSlet
 10. Man HAR jo altså hørt om ting, der forsvinder i posten. Desværre...

  SvarSlet
 11. Hæ ... har lige fået at vide at den snart er på vej ... GLÆDE GLÆDE!!! :-D

  SvarSlet

Tusind tak fordi du har tid og lyst til at lægge en kommentar! Det er bare SÅ dejligt med feedback!! :-)
Ha' en rigtig fantastisk dag!

Related Posts with Thumbnails