Short-cuts til mine sider:

15. apr. 2014

Påskeunderholdning til børnene!

... og male-/klippeglade voksne!

For SÅ er der påske-maleark under fanebladet: MALEBOG og klippark under fanebladet ... KLIPPEARK (hehe)!



Rigtig god fornøjelse!

6. apr. 2014

Genoplivning!

Jeg har lige opdaget at mit sidste indlæg var i oktober sidste år ... men samtidig at der faktisk har været rigtig mange forbi min blog hver dag (!) og at der stadig dumper kommentarer til mine - efterhånden mange - indlæg.
Jeg savner faktisk lidt at blogge, og har tænkt mig at forsøge at genoplive den, efterhånden, halvdøde Brilleting-blog og forhåbentlig også af den vej få genoplivet min kreative gnist!

Netop nu har jeg siddet og scannet de farvelagte illustrationer til årets påskeklippeark, og jeg tænkte at det var et godt springbræt. Der er nemlig masser af ting der ligger og roder i mit hoved, og mange af dem vil jeg gerne dele, have feedback på og ha' ud i den virkelige verden - jeg tror nemlig ikke helt at der er plads på "øverste etage" mere! ;-)

I min dødvande-periode har jeg ikke fået så meget fra hånden, men haft masser af idéer, og har bl.a. brugt Pinterest - både til at få mere inspiration, men også bare til at mine mig selv om at de ting jeg hár lavet stadig "virker".

Og så har jeg lavet overspringshandlinger i MASSEVIS! Nogle af de værste, og også temmelig tidskrævende er, at jeg har set serier! MASSEVIS af serier! Og det er måske også meget godt ... men hvad nu hvis det betyder at jeg glemmer at gøre de sjove ting - f.eks. at finde papir og blyant frem og tegne!?!

Når jeg - lige om lidt - er færdig med at scanne, redigere og lægge sidste hånd på klippearkene, så vil jeg "installere" blok og blyant ved siden af min sofa, hvor jeg sikkert ender i aften. Og så vil jeg tegne!!

Jeg glæder mig faktisk allerede lidt ... selv om jeg ikke har den fjerneste idé om hvorvidt der kommer noget godt - eller noget overhovedet - ud af min plan!

Men - for at vende tilbage til begyndelsen - når der nu stadig (mange måneder efter jeg er stoppet med at skrive) stadig er folk der kan bruge min blog til noget, så SKAL der sgu da mere til!!! Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig!

Håber at min genoplivningsproces lykkes!

(forhåbentlig) More to come! Ha' en fantastisk søndag aften!
Related Posts with Thumbnails