Short-cuts til mine sider:

21. jul. 2013

Skal du med på marked!??

Nu skal I bare høre, allesammen!

2hand-universet - en skøn webside for mødre - arrangerer i september et BRAG af et marked i Sønderbro Kulturhus i Horsens!
Der står ALT man har brug for at vide på denne Facebookside, men jeg fortæller lige lidt af det jeg synes er vigtigst hér!

Slaraffenland i Horsens
Lørdag d. 14. september 10-16
Søndag d. 15. september 10-15

Hér kan man (for 250,- kr. 3x3m. stand eller for 300,- 3x4m. stand for hele weekenden (inden for hvilken man helt selv kan indrette sig som man ønsker)) leje en bod til salg af alt fra hjemmelavet til brugte ting til børn og deres mødre! (... og så er der mindre stande til 150,- i Sal B til salg af brugt legetøj!)

Udover de mange stande er der også større firmaer, der kommer og sælger deres lækre varer (heriblandt Danefæ, Freds World og Little Juno), der er modeshow, stort legeland for børn, trylleshow, børnefotograferings-stand, infostande om bl.a. Mødrehjælpen, brug af slynger, Foreningen Forældre og Fødsel, Husmoderen.dk og meget mere!!

OG så er det ganske gratis at komme ind som besøgende!!

Jeg har hørt at der stadig er nogle ledige stande, men kontakt hurtigst muligt 2hand hvis du er interesseret! Jeg personligt synes det kunne være überfedt med masser af bloggere til markedet - ikke mindst for at kunne netværke en helt masse!!

Brilleting kommer - som du nok har opfanget ;-) - og jeg håber at der kommer MANGE flere kreative stande!!
Ses vi!??

P.s.: Jeg var selv med ved sidste arrangement i foråret! Hér var det allerførste gang Slaraffenland blev afholdt, og stemningen var supergod. Jeg fik solgt ok, men tænker at det hjælper hvis der kommer store mængder af lækre hjemmelavede varer, så kunderne ikke kun har lyst til at købe hos de store firmaer og hos de stande der kun sælger 2.hand varer!! Så igen - kom og støt op med dine lækre hjemmegjorte ting, og ikke mindst - kom og få en ultrahyggelig weekend!!
Related Posts with Thumbnails