Short-cuts til mine sider:

27. sep. 2012

Det regner ...

... men hvor er det uendeligt ligegyldigt!

Lige nu sidder jeg indendøre med min fantastiske familie, med følelsen af at kunne klare ALT! Jeg kender mig selv godt nok til at vide at følelsen ikke varer ved ... men selv det betyder intet lige nu!

Ha' en skøn regnvejrstorsdag derude!!

23. sep. 2012

Så fik hun også et nyt hjem!

Min 2. frøken - lavet lige efter modtagerens ønsker - er flyttet hjemmefra! Den lykkelige ejer er dejlige Dorthe, som ønskede sig en frønken, der var inspireret af Yvonne fra Olsenbanden, med farver, blomster, diamanter og hele baduljen!
Det stak lidt i hjertet denne gang, for jeg var yderst tilfreds med resultatet da hun blev pakket og sendt til Hadsund!
Det er SÅ dejligt at se at Dorthe også er tilfreds!




Jeg laver gerne frøkener på bestilling, lige som du selv kan tænke dig hende. Prisen er 250,- + porto, og der må beregnes en del arbejdstid, da det er 'gå-til-og-fra' arbejde i min travle hverdag!

18. sep. 2012

Tandfeen har fået nye visitkort!

Og det er sgu mig, der har designet dem!!

Søde Lykke, som jeg tidligere har lavet sjove og søde tegninger til, fik den fantastiske idé, at det ville være skønt, hvis Tandfeen kunne efterlade et visitkort, når hun var forbi for at hente tænder fra de små søde pus!
Så derfor har jeg lavet dette kort, som man så kan lægge under puden sammen med en lille mønt i bytte for den tabte tand!


Og da jeg synes, at det er synd at det kun er Lykke der skal nyde godt af mine streger, så kan du nu også erhverve dig Tandfe-visitkort til når dit barn/barnbarn taber mælketænderne!

Visitkortene er trykt på visitkort-papir, som er lige til at trykke ud, og 1 pakke indeholder 20 stk. visitkort - 1 for hver mælketand, der skal tabes!

I denne uge  (til og med søndag) har jeg intro-tilbud på visitkortene, 
og de kan erhverves for KUN 60,- kr. + porto

Hvis du skulle være interesseret, så send mig en mail med din adresse, og så sender jeg betalingsoplysningerne!

Ha' en fantastisk dag derude ... 
og mange tak for de søde kommentarer igår!
De varmede rigtig meget!

17. sep. 2012

Hmmmmmm!

Jeg "hmmm'er" af mig selv. Fordi jeg er midt i en helt masse rod oppe i mit hoved, der gør, at jeg ikke kan finde ud af at skrive her. Og det endda selv om der ligger hele 3 lange og næsten færdige indlæg klar i min kladde-box i blogger!

Mit humør slår knuder og går op og ned, frem og tilbage. Det ene ufærdige indlæg handler om hvor godt jeg har det med at jeg er igang med at smide en (forhåbentlig) masse kilo, og at jeg er stolt og glad over hvor godt jeg er igang med min træning.
Det næste handler om noget krea, men føles ikke helt som mig, og derfor blev det aldrig postet.
Og det sidste handler om hvor ondt det gør, at min mand stadig ikke har job, og at jeg så småt må begynde at se i øjnene at vi risikerer at miste vores hus, hvis han kommer på kontanthjælp til foråret!

Det er sgu noget rod det hele! Og nu tror jeg bare jeg har brug for at sige det højt! For det er sgu svært at være glad og se på de lyse sider af livet, når der hænger store sorte skyer over mit hoved!

Håber at der er solskin og glæde til jer derude - i massevis!

6. sep. 2012

Efterårssalg med et skvæt neon!

I anledning af efterårets komme (det er faktisk min alleryndlings-årstid!), så sætter jeg mine illustrationer med neon-skvæt til salg!

Du kan erhverve dig en A5 illustration, trykt på lækkert akvarelpapir og med håndmalede neondetaljer for kun 50,- kr. + porto!

Har du i stedet lyst til at købe lidt mindre dobbeltkort med tilhørende kuverter, trykt på hvidt karton og også med håndmalede neondetaljer, så kan 2 stk. blive dine for kun 30,- kr. + porto!


Og er du til gode tilbud og pakkeløsninger kan du købe 
BÅDE illustration og 2 stk. kort for 70,- kr. + porto!

Send mig en mail på jane.agesen(snabela)gmail.com med din adresse hvis du er interesseret, og jeg sender betalingsoplysninger!
Alle forsendelser sendes som B-post!

Related Posts with Thumbnails