Short-cuts til mine sider:

31. maj 2012

Jaaaaah, gaver!!!

Jeg har hér i weekenden modtaget én af de gaver jeg har haft til gode i pakkelegen. Denne var fra Karen Elisabeth, som har sendt mig følgende skønheder:

Supersmukt kort med påfugl! Lækre farver og SÅ flotte mønstre!

Rigtig sød hæklet doily i sart rosa

LÆKKER nålepude

Fine stjerneperler
Ballerinaophæng, som nok skal få det godt på mit træ i stuen - superelegant!



Tusind tak for de smukke gaver, Karen Elisabeth
 - de er bare rigtig lækre!

30. maj 2012

MARKED!

Som jeg lige har skrevet på FB, så hober blogindlæggene sig op efter min pinseferie. Jeg er mæt og glad af både dejlig mad, samvær med dejlige mennesker - både venner og familie - og jeg har så mange oplevelser i bagagen som jeg gerne vil dele med jer!

Først og fremmest har jeg jo været på marked ... og jeg elskede det! Det blev til en enkelt dag på Kunstfabrikkens 3 dages marked i forbindelse med Odense havnekulturfestival.
Og selv om jeg kun var der en dag, så kom der masser af lækre ting, oplevelser og bekendtskaber med hjem.
Hér er et udpluk af hvad jeg købte/byttede mig til.


Denne - på én gang - smukke og rå ring fra Kjær & Schmeling

SKØN marguerit-broche fra POI - prikkenoveriet

Denne broche kunne jeg da ikke leve uden - så den fik jeg af Maja ... min alleryndlings-superskurk

Den sjoveste lille broche med mål  fra Duddelutte
FEDT kort med fluer af Anni Gamborg - og så fik jeg endda en fluesmækker med!! 
Det var bare alletiders dag! 
TAK til alle der var med til at gøre den SUPER!

24. maj 2012

Uhmmm, cupcakes!

Jeg har tilbragt en helt vildt hyggelig times tid idag i Århus - nærmere betegnet i Cupcakefabrikken.
Julia fejrede nemlig udgivelsen af sin bog og butikkens 1 års fødselsdag.
Vejret var ufatteligt smukt, jeg fik hyggesludret med indtil flere dejlige bloggere (ingen nævnt, ingen glemt!) og Julias cupcakes var naturligvis urimeligt lækre.
Tillykke igen, søde Julia, og hvor var det bare dejligt at kigge forbi.

På billedet ses 2 meget tilfredse drenge der nyder nogle af de par (jysk underdrivelse!) cupcakes som Julia gav mig med til dem! (Jeg skulle hilse og sige TAK!)


16. maj 2012

Nye visitkort



Jeg er ved at lave en ny omgang visitkort, så der er noget at dele ud af til markedet om 1½ uge.
De bliver trykt på min egen printer, og jeg er SÅ tilfreds med resultatet at jeg har lyst til at videregive et tip. Hvis du gerne vil have mulighed for at lave dine egne, hjemmedesignede visitkort, og lave mange forskellige, så kan jeg varmt anbefale Inkclub.com. Her kan du bestille visitkort-papir i god kvalitet (280 g. med mat overflade og uden perforerings-huller). 10 A4 ark (ialt 100 visitkort) for kun 69,- kr.




Dette er IKKE et sponoreret indlæg - jeg er bare så glad og tilfreds med deres priser og service at jeg har lyst til at anbefale!

15. maj 2012

Mere solskin!

Solen skinner udenfor, og den skinner på min lille familie. Min mand har nemlig fået job som sommerferieafløser på det lokale slagteri efter næsten 4 år uden fast arbejde! Det er noget af det bedste der længe er sket, og vi håber at det måske kan ende ud i fast arbejde på den anden side af de 3 måneder.

Jeg har også brugt meget tid på det seneste på at tegne solskin - måske fordi jeg syntes vi trængte til det!
Hér er nogle små solskins-kort jeg har lavet. De kommer - sammen med nogle af mine andre kort og en masse andet (softies, tryk og brocher) - med til marked i Odense d. 26/5.


Ha' en fantastisk solbeskinnet dag, allesammen!

14. maj 2012

Hvad vil jeg!?

I fredags blev mine tanker om min kreativitet udfordret. Det var spændende, tankevækkende men samtidig ret så forvirrende.

Så lige nu sidder jeg og overvejer hvor jeg er på vej hen! Hvad jeg egentlig vil med mine streger!?!
Jeg tror at jeg indtil nu har været glad for at kunne få smilet frem på folks læber, men er det nok?! Og - ikke mindst - er jeg selv tilfreds med det?!

Så nu har jeg besluttet mig for at udfordre mig selv! Jeg har ingen anelse om hvad det ender med og hvordan jeg vil bære mig ad, men noget skal der ske!

Ha' en ualmindelig lækker mandag, derude i virkeligheden!

11. maj 2012

Hvis du ikke lige skal giftes pinselørdag ...

... eller har én eller anden helt vildt vigtig aftale, SÅ synes jeg du skal smutte en tur forbi havnen i Odense, og få en krammer af mig og få mulighed for at shoppe nogle af mine medbragte 'streger'! :-)

Brilleting har nemlig været så heldig at få lov til at være med 1 enkelt dag på Kunstfabrikkens marked ved Havnefestivalen - og jeg GLÆDER mig!


Du kan læse mere om markedet på Kunstfabrikkens side på Facebook, og i programmet fra Havnefestivalen (markedet er beskrevet på bagsiden) - hvor der også sker masser af andre spændende ting for hele familien!

SES VI!??


7. maj 2012

Solskin

Solen skinner lige nu på Horsens. Idag er der cykelløb, og idag er der sorg.
En underlig blandet fornemmelse af alt det gode og alt dét, som man næsten ikke kan bære at tænke på.

I får lige en sol af mig idag, som kan skinne på jer - ligemeget hvor i Danmark/verden I befinder jer!



2. maj 2012

Sangbog - 2. udgave

For ret længe siden lavede jeg en sangbog til mine dagplejebørn. Den så Roses mor, og fik den dejlige idé at jeg kunne lave en sangbog til Rose.

Det gjorde jeg, og lille Rose blev rigtig glad for sin sangbog.
Jeg lavede på samme tidspunkt en ny udgave af sangbogen til dagplejebørnene med nye, friske tegninger. Desværre ligger  alle de glade tegninger nu og samler støv(!) på min harddisc, og det synes jeg faktisk er lidt synd. Derfor har jeg besluttet mig for at dele dem med jer.

Jeg har sorteret lidt i sangene, og lavet en samling af de mest almindelige. Du er naturligvis velkommen til selv at sortere videre, og kun bruge de sange du kender.

På forsiden kan du evt. tilføje navnet på dén som sangbogen skal tilhøre, og så folde siderne og lægge dem i A5 lommer. Og du kan også selv lave en indholdsfortegnelse på 1. side. Bind A5-lommerne sammen med farvestrålende gavebånd eller garn, og så har du en fin lille sangbog. Hvis du taper toppen af plasticlommerne sammen er den også utrolig holdbar ift. små pilfingre, savl og den slags! ;-)

Du kan downloade & printe sangbogen lige HÉR!

Rigtig god fornøjelse med sangbogen, og ha' en lækker onsdag!
Related Posts with Thumbnails